Соковници

-12% 7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25A0

-12% 7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25C0

-12% 7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25G0

-12% 8,490.00 ден 9,650.00 ден

BOSCH Соковник MES 3500

-21% 4,990.00 ден 6,330.00 ден

KENWOOD Соковник JE 680

-12% 3,230.00 ден 3,670.00 ден

SENCOR Соковник SJE 1055 SS

-12% 2,680.00 ден 3,040.00 ден

SENCOR Соковник SJE 741 SS

-12% 6,299.00 ден 7,150.00 ден

SENCOR Соковник SSJ 4041BK

7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25A0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19348
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Прочитај повеќеСпореди
7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25C0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15953
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Во кошничкаСпореди
7,450.00 ден 8,470.00 ден

BOSCH Соковник MES 25G0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15954
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Во кошничкаСпореди
8,490.00 ден 9,650.00 ден

BOSCH Соковник MES 3500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15956
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Во кошничкаСпореди
4,990.00 ден 6,330.00 ден

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14980
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
3,230.00 ден 3,670.00 ден

SENCOR Соковник SJE 1055 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17630
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Лесно чистење
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)
Во кошничкаСпореди
2,680.00 ден 3,040.00 ден

SENCOR Соковник SJE 741 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17631
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за густиш: 1,2 l
Во кошничкаСпореди
6,299.00 ден 7,150.00 ден

SENCOR Соковник SSJ 4041BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17884
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Високо ефикасно цедење
 • Тројна заштита
Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25A0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Шифра: 19348
Достапност:

Нема на залиха

7,450.00 ден 8,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Соковник MES 25C0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Шифра: 15953
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25G0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Шифра: 15954
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Шифра: 15956
8,490.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Шифра: 14980
Достапност:

Нема на залиха

4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Соковник SJE 1055 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Лесно чистење
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)
Шифра: 17630
3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SJE 741 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за густиш: 1,2 l
Шифра: 17631
2,680.00 ден 3,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SSJ 4041BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Високо ефикасно цедење
 • Тројна заштита
Шифра: 17884
6,299.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25A0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
Достапност:

Нема на залиха

7,450.00 ден 8,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Соковник MES 25C0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25G0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
8,490.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Соковник SJE 1055 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Лесно чистење
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)
3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SJE 741 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за густиш: 1,2 l
2,680.00 ден 3,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SSJ 4041BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Високо ефикасно цедење
 • Тројна заштита
6,299.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25A0

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
7,450.00 ден 8,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Соковник MES 25C0

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 25G0

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
7,450.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Соковник MES 3500

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за сок: 1,25 l
8,490.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Соковник SJE 1055 SS

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Лесно чистење
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)
3,230.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SJE 741 SS

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • Волумен на садот за густиш: 1,2 l
2,680.00 ден 3,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Соковник SSJ 4041BK

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Лесно чистење
 • Високо ефикасно цедење
 • Тројна заштита
6,299.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат