Вградни камини

-10% 59,999.00 ден 66,650.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

-10% 48,590.00 ден 53,990.00 ден

PRITY Вградни камини 2 C

-10% 52,740.00 ден 58,600.00 ден

PRITY Вградни камини 3 C

-10% 80,310.00 ден 89,230.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 28

-10% 96,640.00 ден 107,380.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 35

-10% 33,299.00 ден 36,999.00 ден

PRITY Вградни камини A

-10% 35,099.00 ден 38,999.00 ден

PRITY Вградни камини AC

-10% 47,900.00 ден 53,230.00 ден

PRITY Вградни камини ACW 20

-10% 48,999.00 ден 54,440.00 ден

PRITY Вградни камини ATC

-10% 64,990.00 ден 72,230.00 ден

PRITY Вградни камини ATC W 20

-10% 41,760.00 ден 46,400.00 ден

PRITY Вградни камини AW 16

-10% 47,970.00 ден 53,300.00 ден

PRITY Вградни камини AW 20

-10% 34,690.00 ден 38,550.00 ден

PRITY Вградни камини C Y

-10% 45,680.00 ден 50,750.00 ден

PRITY Вградни камини CW 18 y

-10% 53,390.00 ден 59,300.00 ден

PRITY Вградни камини CW 28 y

-10% 67,380.00 ден 74,860.00 ден

PRITY Вградни камини CW 35 Y

-10% 31,080.00 ден 34,530.00 ден

PRITY Вградни камини G

-10% 23,300.00 ден 25,890.00 ден

PRITY Вградни камини M

-10% 40,670.00 ден 45,190.00 ден

PRITY Вградни камини MW 22

-10% 29,540.00 ден 32,830.00 ден

PRITY Вградни камини O десен

59,999.00 ден 66,650.00 ден

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12416
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 61 x 61 x 116 /cm
 • Тежина : 150 кг
Во кошничкаСпореди
48,590.00 ден 53,990.00 ден

PRITY Вградни камини 2 C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10656
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 70 x 69 /cm
 • Тежина : 113 кг
Прочитај повеќеСпореди
52,740.00 ден 58,600.00 ден

PRITY Вградни камини 3 C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10986
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 85 m3
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 72 /cm
 • Тежина : 113 кг
Во кошничкаСпореди
80,310.00 ден 89,230.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19442
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 102 /cm
 • Тежина : 196 кг
Прочитај повеќеСпореди
96,640.00 ден 107,380.00 ден

PRITY Вградни камини 3CW 35

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10987
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 230 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 80 x 73 x 114 /cm
 • Тежина : 251 кг
Прочитај повеќеСпореди
33,299.00 ден 36,999.00 ден

PRITY Вградни камини A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11534
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 73 /cm
 • Тежина : 116 кг
Прочитај повеќеСпореди
35,099.00 ден 38,999.00 ден

PRITY Вградни камини AC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11569
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 79 /cm
 • Тежина : 92 кг
Прочитај повеќеСпореди
47,900.00 ден 53,230.00 ден

PRITY Вградни камини ACW 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11665
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 63 x 88 /cm
 • Тежина : 133 кг
Прочитај повеќеСпореди
48,999.00 ден 54,440.00 ден

PRITY Вградни камини ATC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11860
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 70 x 68 /cm
 • Тежина : 141 кг
Прочитај повеќеСпореди
64,990.00 ден 72,230.00 ден

PRITY Вградни камини ATC W 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11862
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 81 x 81 /cm
 • Тежина : 194 кг
Прочитај повеќеСпореди
41,760.00 ден 46,400.00 ден

PRITY Вградни камини AW 16

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11881
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за простории до 120 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 69 x 69 x 73 /cm
 • Тежина : 133 кг
Прочитај повеќеСпореди
47,970.00 ден 53,300.00 ден

PRITY Вградни камини AW 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11883
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 101 x 70 x 79 /cm
 • Тежина : 172 кг
Прочитај повеќеСпореди
34,690.00 ден 38,550.00 ден

PRITY Вградни камини C Y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12651
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 72 /cm
 • Тежина : 114 кг
Во кошничкаСпореди
45,680.00 ден 50,750.00 ден

PRITY Вградни камини CW 18 y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12649
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за простории до 122 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 135 кг
Во кошничкаСпореди
53,390.00 ден 59,300.00 ден

PRITY Вградни камини CW 28 y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12650
 • Моќ: 32 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 161 кг
Во кошничкаСпореди
67,380.00 ден 74,860.00 ден

PRITY Вградни камини CW 35 Y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12648
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 220 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 115 /cm
 • Тежина : 198 кг
Прочитај повеќеСпореди
31,080.00 ден 34,530.00 ден

PRITY Вградни камини G

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19423
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 58 x 78 /cm
 • Тежина : 119 кг
Прочитај повеќеСпореди
23,300.00 ден 25,890.00 ден

PRITY Вградни камини M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19424
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 58 x 76 /cm
 • Тежина : 110 кг
Прочитај повеќеСпореди
40,670.00 ден 45,190.00 ден

PRITY Вградни камини MW 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16263
 • Моќ: 27 (22 5) kW
 • Погоден за простории до 150 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 52 x 85 /cm
 • Тежина : 146 кг
Во кошничкаСпореди
29,540.00 ден 32,830.00 ден

PRITY Вградни камини O десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16405
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 61 x 61 x 116 /cm
 • Тежина : 150 кг
Шифра: 12416
59,999.00 ден 66,650.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 2 C

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 70 x 69 /cm
 • Тежина : 113 кг
Шифра: 10656
Достапност:

Нема на залиха

48,590.00 ден 53,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3 C

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 85 m3
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 72 /cm
 • Тежина : 113 кг
Шифра: 10986
52,740.00 ден 58,600.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 28

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 102 /cm
 • Тежина : 196 кг
Шифра: 19442
Достапност:

Нема на залиха

80,310.00 ден 89,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 35

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 230 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 80 x 73 x 114 /cm
 • Тежина : 251 кг
Шифра: 10987
Достапност:

Нема на залиха

96,640.00 ден 107,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини A

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 73 /cm
 • Тежина : 116 кг
Шифра: 11534
Достапност:

Нема на залиха

33,299.00 ден 36,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AC

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 79 /cm
 • Тежина : 92 кг
Шифра: 11569
Достапност:

Нема на залиха

35,099.00 ден 38,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ACW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 63 x 88 /cm
 • Тежина : 133 кг
Шифра: 11665
Достапност:

Нема на залиха

47,900.00 ден 53,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 70 x 68 /cm
 • Тежина : 141 кг
Шифра: 11860
Достапност:

Нема на залиха

48,999.00 ден 54,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC W 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 81 x 81 /cm
 • Тежина : 194 кг
Шифра: 11862
Достапност:

Нема на залиха

64,990.00 ден 72,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 16

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за простории до 120 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 69 x 69 x 73 /cm
 • Тежина : 133 кг
Шифра: 11881
Достапност:

Нема на залиха

41,760.00 ден 46,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 101 x 70 x 79 /cm
 • Тежина : 172 кг
Шифра: 11883
Достапност:

Нема на залиха

47,970.00 ден 53,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини C Y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 72 /cm
 • Тежина : 114 кг
Шифра: 12651
34,690.00 ден 38,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 18 y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за простории до 122 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 135 кг
Шифра: 12649
45,680.00 ден 50,750.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 28 y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 32 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 161 кг
Шифра: 12650
53,390.00 ден 59,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 35 Y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 220 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 115 /cm
 • Тежина : 198 кг
Шифра: 12648
Достапност:

Нема на залиха

67,380.00 ден 74,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини G

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 58 x 78 /cm
 • Тежина : 119 кг
Шифра: 19423
Достапност:

Нема на залиха

31,080.00 ден 34,530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини M

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 58 x 76 /cm
 • Тежина : 110 кг
Шифра: 19424
Достапност:

Нема на залиха

23,300.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини MW 22

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 27 (22 5) kW
 • Погоден за простории до 150 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 52 x 85 /cm
 • Тежина : 146 кг
Шифра: 16263
40,670.00 ден 45,190.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини O десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
Шифра: 16405
29,540.00 ден 32,830.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 61 x 61 x 116 /cm
 • Тежина : 150 кг
59,999.00 ден 66,650.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 2 C

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 70 x 69 /cm
 • Тежина : 113 кг
Достапност:

Нема на залиха

48,590.00 ден 53,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3 C

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 85 m3
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 72 /cm
 • Тежина : 113 кг
52,740.00 ден 58,600.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 28

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 102 /cm
 • Тежина : 196 кг
Достапност:

Нема на залиха

80,310.00 ден 89,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 35

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 230 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 80 x 73 x 114 /cm
 • Тежина : 251 кг
Достапност:

Нема на залиха

96,640.00 ден 107,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини A

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 73 /cm
 • Тежина : 116 кг
Достапност:

Нема на залиха

33,299.00 ден 36,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AC

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 79 /cm
 • Тежина : 92 кг
Достапност:

Нема на залиха

35,099.00 ден 38,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ACW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 63 x 88 /cm
 • Тежина : 133 кг
Достапност:

Нема на залиха

47,900.00 ден 53,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 70 x 68 /cm
 • Тежина : 141 кг
Достапност:

Нема на залиха

48,999.00 ден 54,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC W 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 81 x 81 /cm
 • Тежина : 194 кг
Достапност:

Нема на залиха

64,990.00 ден 72,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 16

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за простории до 120 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 69 x 69 x 73 /cm
 • Тежина : 133 кг
Достапност:

Нема на залиха

41,760.00 ден 46,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 101 x 70 x 79 /cm
 • Тежина : 172 кг
Достапност:

Нема на залиха

47,970.00 ден 53,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини C Y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 72 /cm
 • Тежина : 114 кг
34,690.00 ден 38,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 18 y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за простории до 122 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 135 кг
45,680.00 ден 50,750.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 28 y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 32 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 161 кг
53,390.00 ден 59,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 35 Y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 220 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 115 /cm
 • Тежина : 198 кг
Достапност:

Нема на залиха

67,380.00 ден 74,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини G

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 58 x 78 /cm
 • Тежина : 119 кг
Достапност:

Нема на залиха

31,080.00 ден 34,530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини M

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 58 x 76 /cm
 • Тежина : 110 кг
Достапност:

Нема на залиха

23,300.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини MW 22

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 27 (22 5) kW
 • Погоден за простории до 150 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 52 x 85 /cm
 • Тежина : 146 кг
40,670.00 ден 45,190.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини O десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
29,540.00 ден 32,830.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини со вентилатор CF

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 100 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 61 x 61 x 116 /cm
 • Тежина : 150 кг
59,999.00 ден 66,650.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 2 C

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 70 x 69 /cm
 • Тежина : 113 кг
48,590.00 ден 53,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3 C

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 85 m3
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 72 /cm
 • Тежина : 113 кг
52,740.00 ден 58,600.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 28

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 77 x 59 x 102 /cm
 • Тежина : 196 кг
80,310.00 ден 89,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини 3CW 35

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 230 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 80 x 73 x 114 /cm
 • Тежина : 251 кг
96,640.00 ден 107,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини A

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 73 /cm
 • Тежина : 116 кг
33,299.00 ден 36,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AC

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 79 /cm
 • Тежина : 92 кг
35,099.00 ден 38,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ACW 20

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 63 x 88 /cm
 • Тежина : 133 кг
47,900.00 ден 53,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 108 x 70 x 68 /cm
 • Тежина : 141 кг
48,999.00 ден 54,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини ATC W 20

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 109 x 81 x 81 /cm
 • Тежина : 194 кг
64,990.00 ден 72,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 16

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за простории до 120 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 69 x 69 x 73 /cm
 • Тежина : 133 кг
41,760.00 ден 46,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини AW 20

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 25 kW
 • Погоден за простории до 140 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 101 x 70 x 79 /cm
 • Тежина : 172 кг
47,970.00 ден 53,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини C Y

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 72 /cm
 • Тежина : 114 кг
34,690.00 ден 38,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 18 y

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за простории до 122 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 135 кг
45,680.00 ден 50,750.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 28 y

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 32 kW
 • Погоден за простории до 180 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 65 x 65 /cm
 • Тежина : 161 кг
53,390.00 ден 59,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини CW 35 Y

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 40 kW
 • Погоден за простории до 220 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 57 x 115 /cm
 • Тежина : 198 кг
67,380.00 ден 74,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини G

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 90 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 58 x 78 /cm
 • Тежина : 119 кг
31,080.00 ден 34,530.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини M

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 13 kW
 • Погоден за простории до 70 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 58 x 76 /cm
 • Тежина : 110 кг
23,300.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Вградни камини MW 22

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 27 (22 5) kW
 • Погоден за простории до 150 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 52 x 85 /cm
 • Тежина : 146 кг
40,670.00 ден 45,190.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Вградни камини O десен

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 70 x 40 x 63 /cm
 • Тежина : 75 кг
29,540.00 ден 32,830.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ