Базени, чамци и реквизити

-13% 4,790.00 ден 5,510.00 ден

INTEX Базен Dinoland 57135

-13% 33,490.00 ден 38,520.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

-13% 50,990.00 ден 58,640.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 549Х122

-13% 43,990.00 ден 50,600.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 488x244x107 cm

-13% 10,590.00 ден 12,200.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

-13% 18,990.00 ден 21,840.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

-13% 46,590.00 ден 53,580.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

-13% 29,990.00 ден 34,490.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

-13% 58,290.00 ден 67,040.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 610x305x122 cm

-13% 77,690.00 ден 89,340.00 ден

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

-13% 109,000.00 ден 125,350.00 ден

INTEX Базен Ultra Frame 732x366x132 cm

-13% 49,000.00 ден 56,350.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa

-13% 89,990.00 ден 103,500.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 201×71 cm

-13% 58,500.00 ден 67,270.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 216×71 cm

-13% 99,990.00 ден 114,990.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 218×71 cm

-13% 3,500.00 ден 4,030.00 ден

INTEX Базен рак

-13% 3,890.00 ден 4,470.00 ден

INTEX Базен светилник

-13% 51,990.00 ден 59,790.00 ден

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

-13% 67,000.00 ден 77,050.00 ден

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

-13% 2,190.00 ден 2,520.00 ден

INTEX Базен со сенка

4,790.00 ден 5,510.00 ден

INTEX Базен Dinoland 57135

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9051121

Вклучени 6 топчиња
Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
Димензии: 333x229x112 см


Прочитај повеќеСпореди
33,490.00 ден 38,520.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050410

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Прочитај повеќеСпореди
50,990.00 ден 58,640.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 549Х122

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9056890

– Димензии: 549х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Прочитај повеќеСпореди
43,990.00 ден 50,600.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 488x244x107 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9063649

– Димензии: 488x244x107 cm
– Капацитет: 10,874 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 3,785 литри на час


Прочитај повеќеСпореди
10,590.00 ден 12,200.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050406

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Прочитај повеќеСпореди
18,990.00 ден 21,840.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9056854

– Димензии 366×99
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 41.3 kg


Прочитај повеќеСпореди
46,590.00 ден 53,580.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9062503

– Димензии: 400x200x122 cm
– Капацитет: 8.418 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 2.006 литри на час


Прочитај повеќеСпореди
29,990.00 ден 34,490.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050404

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Прочитај повеќеСпореди
58,290.00 ден 67,040.00 ден

INTEX Базен Prism Frame 610x305x122 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9062524

– Димензии: 610x305x122 cm
– Капацитет: 18.202 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 5.678 литри на час


Прочитај повеќеСпореди
77,690.00 ден 89,340.00 ден

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9056855

– Должина: 5.49 m
– Ширина: 2.74 m
– Длабочина: 132 cm


Прочитај повеќеСпореди
109,000.00 ден 125,350.00 ден

INTEX Базен Ultra Frame 732x366x132 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9063893

– Скали
– Сет за одбојка
– Песочна пумпа со филтер
– Покривка


Прочитај повеќеСпореди
49,000.00 ден 56,350.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050413

– Капацитет: 2 лица
– Боја: беж „Сахара“
– Длабочина: 71 см
– Внатрешна големина: 147 см


Прочитај повеќеСпореди
89,990.00 ден 103,500.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 201×71 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9057514

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 4 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 201×71 cm


Прочитај повеќеСпореди
58,500.00 ден 67,270.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 216×71 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9063891

– Димензии: Дијаметар 216cm x висина 71cm
– Максимален капацитет: 6 луѓе
– Капацитет на вода: 1098 L
– Внатрешен/надворешен дијаметар: 165/216 cm


Прочитај повеќеСпореди
99,990.00 ден 114,990.00 ден

INTEX Базен масажер Pure Spa 218×71 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9063892

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 6 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 218×71 cm


Прочитај повеќеСпореди
3,500.00 ден 4,030.00 ден

INTEX Базен рак

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9062501

– Димензии (ш/ч): 183 х 51 см
– Капацитетот на вода при полнење од 41 см е 880 л.
– Тежина: 7,5 кг.


Прочитај повеќеСпореди
3,890.00 ден 4,470.00 ден

INTEX Базен светилник

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9057822

– Капацитет на 13 cm – 182 l
– Димензии: 218 х 188 х 99
– Возраст: 2+


Прочитај повеќеСпореди
51,990.00 ден 59,790.00 ден

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9058313

– Боја антрацит
– Тежина 90.6 Kg
– Димензии L x W x H – 4.88 x 4.88 x 1.22 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Прочитај повеќеСпореди
67,000.00 ден 77,050.00 ден

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9057522

– Боја антрацит
– Тежина 128.1 Kg
– Димензии L x W x H – 5.49 x 5.49 x 1.32 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Прочитај повеќеСпореди
2,190.00 ден 2,520.00 ден

INTEX Базен со сенка

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9051266

– Детски базен Интекс со покрив
– Димензии 157x157x22 см
– За деца од 2 години +


Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Dinoland 57135

0 %s од 5
(0)
Intex

Вклучени 6 топчиња
Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
Димензии: 333x229x112 см


Шифра: 9051121
Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Шифра: 9050410
Достапност:

Нема на залиха

33,490.00 ден 38,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 549Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 549х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Шифра: 9056890
Достапност:

Нема на залиха

50,990.00 ден 58,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 488x244x107 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 488x244x107 cm
– Капацитет: 10,874 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 3,785 литри на час


Шифра: 9063649
Достапност:

Нема на залиха

43,990.00 ден 50,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Шифра: 9050406
Достапност:

Нема на залиха

10,590.00 ден 12,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 366×99
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 41.3 kg


Шифра: 9056854
Достапност:

Нема на залиха

18,990.00 ден 21,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 400x200x122 cm
– Капацитет: 8.418 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 2.006 литри на час


Шифра: 9062503
Достапност:

Нема на залиха

46,590.00 ден 53,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Шифра: 9050404
Достапност:

Нема на залиха

29,990.00 ден 34,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 610x305x122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 610x305x122 cm
– Капацитет: 18.202 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 5.678 литри на час


Шифра: 9062524
Достапност:

Нема на залиха

58,290.00 ден 67,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

0 %s од 5
(0)
Intex

– Должина: 5.49 m
– Ширина: 2.74 m
– Длабочина: 132 cm


Шифра: 9056855
Достапност:

Нема на залиха

77,690.00 ден 89,340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 732x366x132 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Скали
– Сет за одбојка
– Песочна пумпа со филтер
– Покривка


Шифра: 9063893
Достапност:

Нема на залиха

109,000.00 ден 125,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa

0 %s од 5
(0)
Intex

– Капацитет: 2 лица
– Боја: беж „Сахара“
– Длабочина: 71 см
– Внатрешна големина: 147 см


Шифра: 9050413
Достапност:

Нема на залиха

49,000.00 ден 56,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 201×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 4 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 201×71 cm


Шифра: 9057514
Достапност:

Нема на залиха

89,990.00 ден 103,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 216×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: Дијаметар 216cm x висина 71cm
– Максимален капацитет: 6 луѓе
– Капацитет на вода: 1098 L
– Внатрешен/надворешен дијаметар: 165/216 cm


Шифра: 9063891
Достапност:

Нема на залиха

58,500.00 ден 67,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 218×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 6 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 218×71 cm


Шифра: 9063892
Достапност:

Нема на залиха

99,990.00 ден 114,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен рак

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии (ш/ч): 183 х 51 см
– Капацитетот на вода при полнење од 41 см е 880 л.
– Тежина: 7,5 кг.


Шифра: 9062501
Достапност:

Нема на залиха

3,500.00 ден 4,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен светилник

0 %s од 5
(0)
Intex

– Капацитет на 13 cm – 182 l
– Димензии: 218 х 188 х 99
– Возраст: 2+


Шифра: 9057822
Достапност:

Нема на залиха

3,890.00 ден 4,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Боја антрацит
– Тежина 90.6 Kg
– Димензии L x W x H – 4.88 x 4.88 x 1.22 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Шифра: 9058313
Достапност:

Нема на залиха

51,990.00 ден 59,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

0 %s од 5
(0)
Intex

– Боја антрацит
– Тежина 128.1 Kg
– Димензии L x W x H – 5.49 x 5.49 x 1.32 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Шифра: 9057522
Достапност:

Нема на залиха

67,000.00 ден 77,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со сенка

0 %s од 5
(0)
Intex

– Детски базен Интекс со покрив
– Димензии 157x157x22 см
– За деца од 2 години +


Шифра: 9051266
Достапност:

Нема на залиха

2,190.00 ден 2,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Dinoland 57135

0 %s од 5
(0)
Intex

Вклучени 6 топчиња
Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
Димензии: 333x229x112 см


Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Достапност:

Нема на залиха

33,490.00 ден 38,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 549Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 549х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Достапност:

Нема на залиха

50,990.00 ден 58,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 488x244x107 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 488x244x107 cm
– Капацитет: 10,874 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 3,785 литри на час


Достапност:

Нема на залиха

43,990.00 ден 50,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Достапност:

Нема на залиха

10,590.00 ден 12,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 366×99
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 41.3 kg


Достапност:

Нема на залиха

18,990.00 ден 21,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 400x200x122 cm
– Капацитет: 8.418 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 2.006 литри на час


Достапност:

Нема на залиха

46,590.00 ден 53,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Достапност:

Нема на залиха

29,990.00 ден 34,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 610x305x122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 610x305x122 cm
– Капацитет: 18.202 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 5.678 литри на час


Достапност:

Нема на залиха

58,290.00 ден 67,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

0 %s од 5
(0)
Intex

– Должина: 5.49 m
– Ширина: 2.74 m
– Длабочина: 132 cm


Достапност:

Нема на залиха

77,690.00 ден 89,340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 732x366x132 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Скали
– Сет за одбојка
– Песочна пумпа со филтер
– Покривка


Достапност:

Нема на залиха

109,000.00 ден 125,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa

0 %s од 5
(0)
Intex

– Капацитет: 2 лица
– Боја: беж „Сахара“
– Длабочина: 71 см
– Внатрешна големина: 147 см


Достапност:

Нема на залиха

49,000.00 ден 56,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 201×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 4 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 201×71 cm


Достапност:

Нема на залиха

89,990.00 ден 103,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 216×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: Дијаметар 216cm x висина 71cm
– Максимален капацитет: 6 луѓе
– Капацитет на вода: 1098 L
– Внатрешен/надворешен дијаметар: 165/216 cm


Достапност:

Нема на залиха

58,500.00 ден 67,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 218×71 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 6 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 218×71 cm


Достапност:

Нема на залиха

99,990.00 ден 114,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен рак

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии (ш/ч): 183 х 51 см
– Капацитетот на вода при полнење од 41 см е 880 л.
– Тежина: 7,5 кг.


Достапност:

Нема на залиха

3,500.00 ден 4,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен светилник

0 %s од 5
(0)
Intex

– Капацитет на 13 cm – 182 l
– Димензии: 218 х 188 х 99
– Возраст: 2+


Достапност:

Нема на залиха

3,890.00 ден 4,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Боја антрацит
– Тежина 90.6 Kg
– Димензии L x W x H – 4.88 x 4.88 x 1.22 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Достапност:

Нема на залиха

51,990.00 ден 59,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

0 %s од 5
(0)
Intex

– Боја антрацит
– Тежина 128.1 Kg
– Димензии L x W x H – 5.49 x 5.49 x 1.32 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


Достапност:

Нема на залиха

67,000.00 ден 77,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со сенка

0 %s од 5
(0)
Intex

– Детски базен Интекс со покрив
– Димензии 157x157x22 см
– За деца од 2 години +


Достапност:

Нема на залиха

2,190.00 ден 2,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Dinoland 57135

0 %s од 5
(0)

Вклучени 6 топчиња
Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
Димензии: 333x229x112 см


4,790.00 ден 5,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


33,490.00 ден 38,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 549Х122

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 549х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


50,990.00 ден 58,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 488x244x107 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 488x244x107 cm
– Капацитет: 10,874 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 3,785 литри на час


43,990.00 ден 50,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


10,590.00 ден 12,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии 366×99
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 41.3 kg


18,990.00 ден 21,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 400x200x122 СМ

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 400x200x122 cm
– Капацитет: 8.418 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 2.006 литри на час


46,590.00 ден 53,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


29,990.00 ден 34,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Prism Frame 610x305x122 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 610x305x122 cm
– Капацитет: 18.202 литри (90%)
– Скали
– Пумпа со филтер 5.678 литри на час


58,290.00 ден 67,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

0 %s од 5
(0)

– Должина: 5.49 m
– Ширина: 2.74 m
– Длабочина: 132 cm


77,690.00 ден 89,340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен Ultra Frame 732x366x132 cm

0 %s од 5
(0)

– Скали
– Сет за одбојка
– Песочна пумпа со филтер
– Покривка


109,000.00 ден 125,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 2 лица
– Боја: беж „Сахара“
– Длабочина: 71 см
– Внатрешна големина: 147 см


49,000.00 ден 56,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 201×71 cm

0 %s од 5
(0)

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 4 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 201×71 cm


89,990.00 ден 103,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 216×71 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии: Дијаметар 216cm x висина 71cm
– Максимален капацитет: 6 луѓе
– Капацитет на вода: 1098 L
– Внатрешен/надворешен дијаметар: 165/216 cm


58,500.00 ден 67,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен масажер Pure Spa 218×71 cm

0 %s од 5
(0)

– Патентиран систем против каменец
– Капацитет за 6 луѓе
– Доаѓа со електрична пумпа за пумпање
– Димензии: 218×71 cm


99,990.00 ден 114,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен рак

0 %s од 5
(0)

– Димензии (ш/ч): 183 х 51 см
– Капацитетот на вода при полнење од 41 см е 880 л.
– Тежина: 7,5 кг.


3,500.00 ден 4,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен светилник

0 %s од 5
(0)

– Капацитет на 13 cm – 182 l
– Димензии: 218 х 188 х 99
– Возраст: 2+


3,890.00 ден 4,470.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 488×122 cm

0 %s од 5
(0)

– Боја антрацит
– Тежина 90.6 Kg
– Димензии L x W x H – 4.88 x 4.88 x 1.22 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


51,990.00 ден 59,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со конструкција 549х132 см

0 %s од 5
(0)

– Боја антрацит
– Тежина 128.1 Kg
– Димензии L x W x H – 5.49 x 5.49 x 1.32 m
– Вклучени скали, покривка, тарпаулин постоље, пумпа


67,000.00 ден 77,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со сенка

0 %s од 5
(0)

– Детски базен Интекс со покрив
– Димензии 157x157x22 см
– За деца од 2 години +


2,190.00 ден 2,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ