12,600.00 ден 15,990.00 ден

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


Во кошничкаСпореди

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


Шифра: Нема
12,600.00 ден 15,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


12,600.00 ден 15,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SONY Дигитален фотоапарат DSCH300B

0 %s од 5
(0)

– Дигитален фотоапарат
– Екран:3.0”(7.5cm)TFT LCD
– 20.1 мегапиксели
– Сензор:Super HAD CCD


12,600.00 ден 15,990.00 ден Во кошничкаСпореди