Вградни фрижидери

-12% 30,260.00 ден 34,380.00 ден

BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

-12% 36,999.00 ден 42,050.00 ден

BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

-12% 21,199.00 ден 24,100.00 ден

CANDY Вграден фрижидер C 175 FC

-9% 11,990.00 ден 13,189.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4061AW

-9% 14,990.00 ден 16,490.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4091AW

-9% 11,990.00 ден 13,190.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBU 6154 W

-9% 22,190.00 ден 24,409.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RCI 4180AW

-9% 17,390.00 ден 19,129.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RFI 4160AW

-9% 16,490.00 ден 18,139.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RI 4121AW

-9% 19,990.00 ден 21,990.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

-26% 11,991.00 ден 16,160.00 ден

GORENJE Замрзнувач FI4091AW

-9% 20,990.00 ден 23,100.00 ден

GORENJE Замрзнувач FIU6092AW

-12% 16,999.00 ден 19,300.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SV

30,260.00 ден 34,380.00 ден

BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15246
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
Во кошничкаСпореди
36,999.00 ден 42,050.00 ден

BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15247
 • Енергетска класа: А++
 • Боја: инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 38 dB(A)
Во кошничкаСпореди
21,199.00 ден 24,100.00 ден

CANDY Вграден фрижидер C 175 FC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12511
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
Прочитај повеќеСпореди
11,990.00 ден 13,189.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4061AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17099
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Бруто капацитет: 90 l
Во кошничкаСпореди
14,990.00 ден 16,490.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4091AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17101
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Бела
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Бруто капацитет: 134 l
Во кошничкаСпореди
11,990.00 ден 13,190.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RBU 6154 W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17099-1

– Енергетска класа A
– Бруто / Нето капацитет: 149/145 l
– Автоматско отопување
– Потрошувачка на енергија kWh/год.: 234 kWh

Во кошничкаСпореди
22,190.00 ден 24,409.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RCI 4180AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17119
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 40 dB(A)
 • Бруто капацитет: 286 l
Во кошничкаСпореди
17,390.00 ден 19,129.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RFI 4160AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17189
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 42 dB(A)
 • Бруто капацитет: 264 l
Во кошничкаСпореди
16,490.00 ден 18,139.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RI 4121AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17198
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Бруто капацитет: 214 l
Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 21,990.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17218
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
Во кошничкаСпореди
11,991.00 ден 16,160.00 ден

GORENJE Замрзнувач FI4091AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13566
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 103 l
 • Бучност: 40 dB(A)
Во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 23,100.00 ден

GORENJE Замрзнувач FIU6092AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19458
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 96 l
 • Бучност: 38 dB(A)
Во кошничкаСпореди
16,999.00 ден 19,300.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SV

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19845
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто капацитет: 256 l
 • Напон : 220-240V
 • Димензии (ВxШxД): 177/54/54,5 cm
Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
Шифра: 15246
30,260.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А++
 • Боја: инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 38 dB(A)
Шифра: 15247
36,999.00 ден 42,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вграден фрижидер C 175 FC

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
Шифра: 12511
Достапност:

Нема на залиха

21,199.00 ден 24,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4061AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Бруто капацитет: 90 l
Шифра: 17099
11,990.00 ден 13,189.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4091AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Бела
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Бруто капацитет: 134 l
Шифра: 17101
14,990.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBU 6154 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа A
– Бруто / Нето капацитет: 149/145 l
– Автоматско отопување
– Потрошувачка на енергија kWh/год.: 234 kWh

Шифра: 17099-1
11,990.00 ден 13,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RCI 4180AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 40 dB(A)
 • Бруто капацитет: 286 l
Шифра: 17119
22,190.00 ден 24,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RFI 4160AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 42 dB(A)
 • Бруто капацитет: 264 l
Шифра: 17189
17,390.00 ден 19,129.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI 4121AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Бруто капацитет: 214 l
Шифра: 17198
16,490.00 ден 18,139.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
Шифра: 17218
19,990.00 ден 21,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FI4091AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 103 l
 • Бучност: 40 dB(A)
Шифра: 13566
11,991.00 ден 16,160.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FIU6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 96 l
 • Бучност: 38 dB(A)
Шифра: 19458
20,990.00 ден 23,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SV

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто капацитет: 256 l
 • Напон : 220-240V
 • Димензии (ВxШxД): 177/54/54,5 cm
Шифра: 19845
16,999.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
30,260.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А++
 • Боја: инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 38 dB(A)
36,999.00 ден 42,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вграден фрижидер C 175 FC

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
Достапност:

Нема на залиха

21,199.00 ден 24,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4061AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Бруто капацитет: 90 l
11,990.00 ден 13,189.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4091AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Бела
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Бруто капацитет: 134 l
14,990.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBU 6154 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа A
– Бруто / Нето капацитет: 149/145 l
– Автоматско отопување
– Потрошувачка на енергија kWh/год.: 234 kWh

11,990.00 ден 13,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RCI 4180AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 40 dB(A)
 • Бруто капацитет: 286 l
22,190.00 ден 24,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RFI 4160AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 42 dB(A)
 • Бруто капацитет: 264 l
17,390.00 ден 19,129.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI 4121AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Бруто капацитет: 214 l
16,490.00 ден 18,139.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
19,990.00 ден 21,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FI4091AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 103 l
 • Бучност: 40 dB(A)
11,991.00 ден 16,160.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FIU6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 96 l
 • Бучност: 38 dB(A)
20,990.00 ден 23,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SV

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто капацитет: 256 l
 • Напон : 220-240V
 • Димензии (ВxШxД): 177/54/54,5 cm
16,999.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
30,260.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А++
 • Боја: инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 38 dB(A)
36,999.00 ден 42,050.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вграден фрижидер C 175 FC

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бучност: 40 dB(A)
21,199.00 ден 24,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4061AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Бруто капацитет: 90 l
11,990.00 ден 13,189.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBI 4091AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Бела
 • Бучност: 39 dB(A)
 • Бруто капацитет: 134 l
14,990.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RBU 6154 W

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа A
– Бруто / Нето капацитет: 149/145 l
– Автоматско отопување
– Потрошувачка на енергија kWh/год.: 234 kWh

11,990.00 ден 13,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RCI 4180AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 40 dB(A)
 • Бруто капацитет: 286 l
22,190.00 ден 24,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RFI 4160AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 42 dB(A)
 • Бруто капацитет: 264 l
17,390.00 ден 19,129.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI 4121AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Бруто капацитет: 214 l
16,490.00 ден 18,139.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
19,990.00 ден 21,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FI4091AW

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 103 l
 • Бучност: 40 dB(A)
11,991.00 ден 16,160.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FIU6092AW

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 96 l
 • Бучност: 38 dB(A)
20,990.00 ден 23,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SV

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Бруто капацитет: 256 l
 • Напон : 220-240V
 • Димензии (ВxШxД): 177/54/54,5 cm
16,999.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат