Gorenje

-13% 16,490.00 ден 18,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

-13% 3,690.00 ден 4,250.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

-13% 2,550.00 ден 2,930.00 ден

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

-13% 1,390.00 ден 1,590.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM330B

-13% 1,990.00 ден 2,290.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

-13% 12,990.00 ден 14,950.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

-13% 5,290.00 ден 6,100.00 ден

GORENJE Аспиратор DF6116E

-22% 34,990.00 ден 44,840.00 ден

GORENJE Аспиратор WHI941ST

-13% 5,850.00 ден 6,730.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

-13% 6,250.00 ден 7,190.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG 80NG

-13% 7,250.00 ден 8,340.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG100NG

-13% 7,990.00 ден 9,190.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TGR100NG

-13% 22,990.00 ден 26,450.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RI4181E1

-13% 19,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

-13% 31,690.00 ден 36,440.00 ден

GORENJE Вградна плотна GCW641ST

-13% 35,490.00 ден 40,800.00 ден

GORENJE Вградна плотна IS634ST

-30% 15,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Вградна плотна IT 614X

-13% 16,690.00 ден 19,199.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO735E11X

-13% 18,890.00 ден 21,730.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO7530CLB

-13% 18,890.00 ден 21,730.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO7530CLI

16,490.00 ден 18,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17182

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)

Во кошничкаСпореди
3,690.00 ден 4,250.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19444
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Во кошничкаСпореди
2,550.00 ден 2,930.00 ден

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат

Во кошничкаСпореди
1,390.00 ден 1,590.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM330B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18173-1

– Големина на садот: 0,33 l
– Ротација 360°
– On/Off Копче
– Гумени ногарки за стабилност

Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,290.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18175
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,950.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19470
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Во кошничкаСпореди
5,290.00 ден 6,100.00 ден

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12780
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : Сива
Во кошничкаСпореди
34,990.00 ден 44,840.00 ден

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19445
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Во кошничкаСпореди
5,850.00 ден 6,730.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18285
 • Бела: боја
 • Волумен: 47,5 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Во кошничкаСпореди
6,250.00 ден 7,190.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG 80NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18290
 • Бела: боја
 • Волумен: 76,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Во кошничкаСпореди
7,250.00 ден 8,340.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TG100NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18280
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2.000 W
Во кошничкаСпореди
7,990.00 ден 9,190.00 ден

GORENJE Бојлер за бања TGR100NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18295
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 26,450.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RI4181E1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 732573

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
– Вкупен бруто/нето капацитет: 305 / 301 l
– ЛЕД осветлување на кровот
– 7 стаклени полици

Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17218
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
Во кошничкаСпореди
31,690.00 ден 36,440.00 ден

GORENJE Вградна плотна GCW641ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19452
 • Стаклокерамичка плинска плоча
 • Боја:Црна / Хром
 • Троен горач
 • Еднорачно електронско палење
Во кошничкаСпореди
35,490.00 ден 40,800.00 ден

GORENJE Вградна плотна IS634ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19454
 • Индукциска плоча
 • Боја: Хром / Црна
 • 4 индукциски зони за готвење
 • Приклучна моќ: 7.100 W

 

Во кошничкаСпореди
15,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Вградна плотна IT 614X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14960
 • Енергетска класа: A
 • Боја:Инокс
 • PowerBoost функција
 • TouchControl
Во кошничкаСпореди
16,690.00 ден 19,199.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO735E11X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 732835
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 71 l
 • Push pull копчиња
Во кошничкаСпореди
18,890.00 ден 21,730.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO7530CLB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 732970
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
Во кошничкаСпореди
18,890.00 ден 21,730.00 ден

GORENJE Вградна фурна BO7530CLI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 732969
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)

Шифра: 17182
16,490.00 ден 18,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Шифра: 19444
3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат

Шифра: Нема
2,550.00 ден 2,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM330B

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Големина на садот: 0,33 l
– Ротација 360°
– On/Off Копче
– Гумени ногарки за стабилност

Шифра: 18173-1
1,390.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Шифра: 18175
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Шифра: 19470
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : Сива
Шифра: 12780
5,290.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 19445
34,990.00 ден 44,840.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 47,5 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Шифра: 18285
5,850.00 ден 6,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 80NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 76,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Шифра: 18290
6,250.00 ден 7,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG100NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2.000 W
Шифра: 18280
7,250.00 ден 8,340.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TGR100NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
Шифра: 18295
7,990.00 ден 9,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI4181E1

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
– Вкупен бруто/нето капацитет: 305 / 301 l
– ЛЕД осветлување на кровот
– 7 стаклени полици

Шифра: 732573
22,990.00 ден 26,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
Шифра: 17218
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна GCW641ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Стаклокерамичка плинска плоча
 • Боја:Црна / Хром
 • Троен горач
 • Еднорачно електронско палење
Шифра: 19452
31,690.00 ден 36,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IS634ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Индукциска плоча
 • Боја: Хром / Црна
 • 4 индукциски зони за готвење
 • Приклучна моќ: 7.100 W

 

Шифра: 19454
35,490.00 ден 40,800.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IT 614X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја:Инокс
 • PowerBoost функција
 • TouchControl
Шифра: 14960
15,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO735E11X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 71 l
 • Push pull копчиња
Шифра: 732835
16,690.00 ден 19,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
Шифра: 732970
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
Шифра: 732969
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)

16,490.00 ден 18,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат

2,550.00 ден 2,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM330B

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Големина на садот: 0,33 l
– Ротација 360°
– On/Off Копче
– Гумени ногарки за стабилност

1,390.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : Сива
5,290.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
34,990.00 ден 44,840.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 47,5 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
5,850.00 ден 6,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 80NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 76,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
6,250.00 ден 7,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG100NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2.000 W
7,250.00 ден 8,340.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TGR100NG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
7,990.00 ден 9,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI4181E1

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
– Вкупен бруто/нето капацитет: 305 / 301 l
– ЛЕД осветлување на кровот
– 7 стаклени полици

22,990.00 ден 26,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна GCW641ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Стаклокерамичка плинска плоча
 • Боја:Црна / Хром
 • Троен горач
 • Еднорачно електронско палење
31,690.00 ден 36,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IS634ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Индукциска плоча
 • Боја: Хром / Црна
 • 4 индукциски зони за готвење
 • Приклучна моќ: 7.100 W

 

35,490.00 ден 40,800.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IT 614X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја:Инокс
 • PowerBoost функција
 • TouchControl
15,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO735E11X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 71 l
 • Push pull копчиња
16,690.00 ден 19,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)

16,490.00 ден 18,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за вафли и мафини WCM702PW

0 %s од 5
(0)

– Моќност на грејачот: 700 W
– Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
– Еднострани плочи што се вадат

2,550.00 ден 2,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM330B

0 %s од 5
(0)

– Големина на садот: 0,33 l
– Ротација 360°
– On/Off Копче
– Гумени ногарки за стабилност

1,390.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 14,950.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : Сива
5,290.00 ден 6,100.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
34,990.00 ден 44,840.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

0 %s од 5
(0)
 • Бела: боја
 • Волумен: 47,5 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
5,850.00 ден 6,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG 80NG

0 %s од 5
(0)
 • Бела: боја
 • Волумен: 76,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
6,250.00 ден 7,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TG100NG

0 %s од 5
(0)
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2.000 W
7,250.00 ден 8,340.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Бојлер за бања TGR100NG

0 %s од 5
(0)
 • Бела: боја
 • Волумен: 96,1 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
7,990.00 ден 9,190.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RI4181E1

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
– Вкупен бруто/нето капацитет: 305 / 301 l
– ЛЕД осветлување на кровот
– 7 стаклени полици

22,990.00 ден 26,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вграден фрижидер RIU 6092AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Бела
 • Бучност: 36 dB(A)
 • Бруто капацитет: 144 l
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна GCW641ST

0 %s од 5
(0)
 • Стаклокерамичка плинска плоча
 • Боја:Црна / Хром
 • Троен горач
 • Еднорачно електронско палење
31,690.00 ден 36,440.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IS634ST

0 %s од 5
(0)
 • Индукциска плоча
 • Боја: Хром / Црна
 • 4 индукциски зони за готвење
 • Приклучна моќ: 7.100 W

 

35,490.00 ден 40,800.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна IT 614X

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја:Инокс
 • PowerBoost функција
 • TouchControl
15,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO735E11X

0 %s од 5
(0)
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 71 l
 • Push pull копчиња
16,690.00 ден 19,199.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLB

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна фурна BO7530CLI

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Слонова коска
 • Капацитет: 71 l
 • Чистење со AquaClean функција
18,890.00 ден 21,730.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ