Перење и сушење подкатегории

Перење и сушење

-15% 24,950.00 ден 29,350.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

-15% 25,499.00 ден 29,999.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

-15% 27,630.00 ден 32,500.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 28060BY

-15% 31,870.00 ден 37,490.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24265BY

-15% 33,710.00 ден 39,660.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28163BY

-15% 33,450.00 ден 39,360.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

-15% 33,450.00 ден 39,360.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28264BY

-15% 40,800.00 ден 48,000.00 ден

BOSCH Машина за перење WAU 28T61BY

-15% 55,800.00 ден 65,650.00 ден

BOSCH Машина за перење WAV 28M20BY

-15% 44,290.00 ден 52,100.00 ден

BOSCH Машина за перење WGG 14402BY

-15% 88,290.00 ден 103,880.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WDU 8H543EU

-15% 62,680.00 ден 73,740.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 13400BY

-15% 71,300.00 ден 83,890.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 14400BY

-15% 65,790.00 ден 77,400.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 144V0BY

-15% 77,430.00 ден 91,100.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNG 254U0BY

-15% 28,560.00 ден 33,600.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

-15% 25,930.00 ден 30,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

-15% 26,460.00 ден 31,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

-15% 39,780.00 ден 46,800.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

-15% 33,680.00 ден 39,620.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

24,950.00 ден 29,350.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
– AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D


Во кошничкаСпореди
25,499.00 ден 29,999.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D
– Број на вртежи: 1200 rpm
– Волумен на бубањот: 55 l


Во кошничкаСпореди
27,630.00 ден 32,500.00 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 28060BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 7 kg
– Потрошувачка на вода (памук, 60°C): 45 l
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: B


Во кошничкаСпореди
31,870.00 ден 37,490.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24265BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии 848 x 598 x 550 mm
– Капацитет 8 кг
– Вртежи [rpm] 1200
– Инвертер мотор EcoSilence Drive


Во кошничкаСпореди
33,710.00 ден 39,660.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28163BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: C (1.3.2021.)
– Број на вртежи: 1400 obr/min
– Капацитет: 8 kg
– Бучност: 75 dB


Во кошничкаСпореди
33,450.00 ден 39,360.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа C
– Капацитет 8 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 52 dB(A)


Во кошничкаСпореди
33,450.00 ден 39,360.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28264BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 8 kg
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: C
– Eco Silence Drive™ инвертер мотор


Во кошничкаСпореди
40,800.00 ден 48,000.00 ден

BOSCH Машина за перење WAU 28T61BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа C
– Капацитет 9 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 48 dB(A)


Во кошничкаСпореди
55,800.00 ден 65,650.00 ден

BOSCH Машина за перење WAV 28M20BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A
– Потрошувачка енергија / вода: 48 kWh / 48 l
– Капацитет: 1 – 9 kg
– Вртежи во минута: 400 – 1400 o/min


Во кошничкаСпореди
44,290.00 ден 52,100.00 ден

BOSCH Машина за перење WGG 14402BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на вртежи 1400 obr/min
– Димензии ШхВхД: 59,8х84,8х58,8 cm
– Енергетска класа A
– Капацитет 9 kg


Во кошничкаСпореди
88,290.00 ден 103,880.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WDU 8H543EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Home connect поврзување
– EcoSilence drive Инвертер мотор
– Капацитет 10кг перење и 6кг сушење
– 1400 вртежи


Во кошничкаСпореди
62,680.00 ден 73,740.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 13400BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Машина перење и сушење WNA 13400BY
– Енергетска класа на перење и сушење E
– Капацитет перење/сушење 8 / 5 kg
– Број на вртежи – 1400


Во кошничкаСпореди
71,300.00 ден 83,890.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 14400BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Модел WNA 14400BY
– Тип Serie 6
– Број на вртежи 1400
– Капацитет 9 кг перење/ 6 кг сушење


Во кошничкаСпореди
65,790.00 ден 77,400.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 144V0BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на вртежи 1400 o/min
Капацитет:
перење: 9 kg
сушење: 5 kg


Во кошничкаСпореди
77,430.00 ден 91,100.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WNG 254U0BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Машина за перење и сушење WNG 254U0BY
– Капацитет: 10 Kg перење / 6 Kg сушење
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Број на програми: 14


Во кошничкаСпореди
28,560.00 ден 33,600.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Во кошничкаСпореди
25,930.00 ден 30,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


Во кошничкаСпореди
26,460.00 ден 31,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Во кошничкаСпореди
39,780.00 ден 46,800.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


Во кошничкаСпореди
33,680.00 ден 39,620.00 ден

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
– AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D


Шифра: Нема
24,950.00 ден 29,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D
– Број на вртежи: 1200 rpm
– Волумен на бубањот: 55 l


Шифра: Нема
25,499.00 ден 29,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 28060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 7 kg
– Потрошувачка на вода (памук, 60°C): 45 l
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: B


Шифра: Нема
27,630.00 ден 32,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24265BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Димензии 848 x 598 x 550 mm
– Капацитет 8 кг
– Вртежи [rpm] 1200
– Инвертер мотор EcoSilence Drive


Шифра: Нема
31,870.00 ден 37,490.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28163BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: C (1.3.2021.)
– Број на вртежи: 1400 obr/min
– Капацитет: 8 kg
– Бучност: 75 dB


Шифра: Нема
33,710.00 ден 39,660.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа C
– Капацитет 8 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 52 dB(A)


Шифра: Нема
33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28264BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 8 kg
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: C
– Eco Silence Drive™ инвертер мотор


Шифра: Нема
33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAU 28T61BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа C
– Капацитет 9 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 48 dB(A)


Шифра: Нема
40,800.00 ден 48,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAV 28M20BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A
– Потрошувачка енергија / вода: 48 kWh / 48 l
– Капацитет: 1 – 9 kg
– Вртежи во минута: 400 – 1400 o/min


Шифра: Нема
55,800.00 ден 65,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WGG 14402BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Број на вртежи 1400 obr/min
– Димензии ШхВхД: 59,8х84,8х58,8 cm
– Енергетска класа A
– Капацитет 9 kg


Шифра: Нема
44,290.00 ден 52,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WDU 8H543EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Home connect поврзување
– EcoSilence drive Инвертер мотор
– Капацитет 10кг перење и 6кг сушење
– 1400 вртежи


Шифра: Нема
88,290.00 ден 103,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 13400BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Машина перење и сушење WNA 13400BY
– Енергетска класа на перење и сушење E
– Капацитет перење/сушење 8 / 5 kg
– Број на вртежи – 1400


Шифра: Нема
62,680.00 ден 73,740.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 14400BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Модел WNA 14400BY
– Тип Serie 6
– Број на вртежи 1400
– Капацитет 9 кг перење/ 6 кг сушење


Шифра: Нема
71,300.00 ден 83,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 144V0BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Број на вртежи 1400 o/min
Капацитет:
перење: 9 kg
сушење: 5 kg


Шифра: Нема
65,790.00 ден 77,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNG 254U0BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Машина за перење и сушење WNG 254U0BY
– Капацитет: 10 Kg перење / 6 Kg сушење
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Број на програми: 14


Шифра: Нема
77,430.00 ден 91,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Шифра: Нема
28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


Шифра: Нема
25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Шифра: Нема
26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


Шифра: Нема
39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
– AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D


24,950.00 ден 29,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D
– Број на вртежи: 1200 rpm
– Волумен на бубањот: 55 l


25,499.00 ден 29,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 28060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 7 kg
– Потрошувачка на вода (памук, 60°C): 45 l
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: B


27,630.00 ден 32,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24265BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Димензии 848 x 598 x 550 mm
– Капацитет 8 кг
– Вртежи [rpm] 1200
– Инвертер мотор EcoSilence Drive


31,870.00 ден 37,490.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28163BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: C (1.3.2021.)
– Број на вртежи: 1400 obr/min
– Капацитет: 8 kg
– Бучност: 75 dB


33,710.00 ден 39,660.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа C
– Капацитет 8 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 52 dB(A)


33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28264BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 8 kg
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: C
– Eco Silence Drive™ инвертер мотор


33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAU 28T61BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа C
– Капацитет 9 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 48 dB(A)


40,800.00 ден 48,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAV 28M20BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A
– Потрошувачка енергија / вода: 48 kWh / 48 l
– Капацитет: 1 – 9 kg
– Вртежи во минута: 400 – 1400 o/min


55,800.00 ден 65,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WGG 14402BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Број на вртежи 1400 obr/min
– Димензии ШхВхД: 59,8х84,8х58,8 cm
– Енергетска класа A
– Капацитет 9 kg


44,290.00 ден 52,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WDU 8H543EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Home connect поврзување
– EcoSilence drive Инвертер мотор
– Капацитет 10кг перење и 6кг сушење
– 1400 вртежи


88,290.00 ден 103,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 13400BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Машина перење и сушење WNA 13400BY
– Енергетска класа на перење и сушење E
– Капацитет перење/сушење 8 / 5 kg
– Број на вртежи – 1400


62,680.00 ден 73,740.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 14400BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Модел WNA 14400BY
– Тип Serie 6
– Број на вртежи 1400
– Капацитет 9 кг перење/ 6 кг сушење


71,300.00 ден 83,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 144V0BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Број на вртежи 1400 o/min
Капацитет:
перење: 9 kg
сушење: 5 kg


65,790.00 ден 77,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNG 254U0BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Машина за перење и сушење WNG 254U0BY
– Капацитет: 10 Kg перење / 6 Kg сушење
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Број на програми: 14


77,430.00 ден 91,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

0 %s од 5
(0)

– Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
– AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D


24,950.00 ден 29,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 7 kg
– Енергетска класа: D
– Број на вртежи: 1200 rpm
– Волумен на бубањот: 55 l


25,499.00 ден 29,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAJ 28060BY

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 7 kg
– Потрошувачка на вода (памук, 60°C): 45 l
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: B


27,630.00 ден 32,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24265BY

0 %s од 5
(0)

– Димензии 848 x 598 x 550 mm
– Капацитет 8 кг
– Вртежи [rpm] 1200
– Инвертер мотор EcoSilence Drive


31,870.00 ден 37,490.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28163BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: C (1.3.2021.)
– Број на вртежи: 1400 obr/min
– Капацитет: 8 kg
– Бучност: 75 dB


33,710.00 ден 39,660.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа C
– Капацитет 8 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 52 dB(A)


33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28264BY

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 8 kg
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Енергетска класа: C
– Eco Silence Drive™ инвертер мотор


33,450.00 ден 39,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAU 28T61BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа C
– Капацитет 9 kg
– Вртежи во минута 1400 obr/min
– Бучност 48 dB(A)


40,800.00 ден 48,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAV 28M20BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A
– Потрошувачка енергија / вода: 48 kWh / 48 l
– Капацитет: 1 – 9 kg
– Вртежи во минута: 400 – 1400 o/min


55,800.00 ден 65,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WGG 14402BY

0 %s од 5
(0)

– Број на вртежи 1400 obr/min
– Димензии ШхВхД: 59,8х84,8х58,8 cm
– Енергетска класа A
– Капацитет 9 kg


44,290.00 ден 52,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WDU 8H543EU

0 %s од 5
(0)

– Home connect поврзување
– EcoSilence drive Инвертер мотор
– Капацитет 10кг перење и 6кг сушење
– 1400 вртежи


88,290.00 ден 103,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 13400BY

0 %s од 5
(0)

– Машина перење и сушење WNA 13400BY
– Енергетска класа на перење и сушење E
– Капацитет перење/сушење 8 / 5 kg
– Број на вртежи – 1400


62,680.00 ден 73,740.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 14400BY

0 %s од 5
(0)

– Модел WNA 14400BY
– Тип Serie 6
– Број на вртежи 1400
– Капацитет 9 кг перење/ 6 кг сушење


71,300.00 ден 83,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNA 144V0BY

0 %s од 5
(0)

– Број на вртежи 1400 o/min
Капацитет:
перење: 9 kg
сушење: 5 kg


65,790.00 ден 77,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WNG 254U0BY

0 %s од 5
(0)

– Машина за перење и сушење WNG 254U0BY
– Капацитет: 10 Kg перење / 6 Kg сушење
– Број на вртежи: 1400 rpm
– Број на програми: 14


77,430.00 ден 91,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми
– 3 температури
– EcoSilence Drive инвертер мотор


28,560.00 ден 33,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

0 %s од 5
(0)

– EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
– Енергетска класа F
– Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
– 12 комплети


25,930.00 ден 30,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 25GW02E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 12 комплета
– Бучавост: 48 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 46 dB
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


26,460.00 ден 31,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа D
– Самостојна
– Висина 84.5 CM
– Капацитет 13 комплети


39,780.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMS 4HAW48E

0 %s од 5
(0)

– SMS4HAW48E e seria 4, D класа, самостојна м. за садови – Home Connect
– Капацитет : 13 комплета
– Бучавост : 41 dB(A) re 1 pW


33,680.00 ден 39,620.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ