Вградни машини за садови

38,390.00 ден 43,630.00 ден

BOSCH Машина за садови SGI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: E
– Потрошувачка енергија / вода: 94 kWh / 9.5 l
– Капацитет: 13 комплети
– Бучност: 46 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди
33,880.00 ден 38,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SGV 4HTX31E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Серија 4
– 60цм
– Инокс
– Капацитет 12 комплети


Во кошничкаСпореди
39,950.00 ден 45,400.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMI4HVS31E e seria 4
– Home Connect
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди
24,380.00 ден 27,700.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17772
 • Енергетска класа F
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4Во кошничкаСпореди
25,430.00 ден 28,900.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 24AX04E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMV24AX04E e seria 2, Е ен.класа потполно вградна м. за садови 60см. – InfoLight
– Капацитет : 12 комплета
– Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Во кошничкаСпореди
45,640.00 ден 51,860.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 4ECX26E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SMV4ECX26E e seria 4, D ен.класа потполно вградна м. за садови 60см –EfficientDry
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 44 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди
33,880.00 ден 38,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет 12 комплети
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка на енергија/вода годишно: 258kWh/2660 l
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Во кошничкаСпореди
41,280.00 ден 46,900.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вградна машина за садови
– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4


Во кошничкаСпореди
39,599.00 ден 44,990.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4
– Програми – Eco 50 ° C, Car 45-65 ° C, Intensive 70 ° C, Hourly 65 ° C, Quiet 50 ° C, Favorite


Во кошничкаСпореди
36,850.00 ден 41,880.00 ден

BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SPI2HKS59E e seria 2, E ен.класа полу вградна м. за садови – Home Connect
– Капацитет: 9 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 43 dB


Во кошничкаСпореди
41,350.00 ден 46,990.00 ден

BOSCH Машина за садови SPV 4HMX49E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– SPV4HMX49Ee seria 4, E ен.класа потполно вградна м. за садови 45см-Home Connect
– Капацитет : 10 комплета
– Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW


Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

GORENJE Машина за садови GV520E15

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 45цм
– 9 комплети
– 5 програми
– 4 температури на миење 65/60/45/35


Прочитај повеќеСпореди
18,330.00 ден 20,830.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45IM8

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на комплети: 10
– Број на Програми: 8
– Температури (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


Во кошничкаСпореди
19,999.00 ден 22,730.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16830
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
20,810.00 ден 23,650.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.IМ8

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на комплети: 14
– Број на програми: 8
– Температура (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


Во кошничкаСпореди
15,300.00 ден 16,900.00 ден

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: E
– Потрошувачка енергија / вода: 94 kWh / 9.5 l
– Капацитет: 13 комплети
– Бучност: 46 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
38,390.00 ден 43,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGV 4HTX31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Серија 4
– 60цм
– Инокс
– Капацитет 12 комплети


Шифра: Нема
33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMI4HVS31E e seria 4
– Home Connect
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
39,950.00 ден 45,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа F
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4Шифра: 17772
24,380.00 ден 27,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMV24AX04E e seria 2, Е ен.класа потполно вградна м. за садови 60см. – InfoLight
– Капацитет : 12 комплета
– Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


Шифра: Нема
25,430.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4ECX26E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMV4ECX26E e seria 4, D ен.класа потполно вградна м. за садови 60см –EfficientDry
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 44 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
45,640.00 ден 51,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет 12 комплети
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка на енергија/вода годишно: 258kWh/2660 l
– EcoSilence Drive инвертер мотор


Шифра: Нема
33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Вградна машина за садови
– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4


Шифра: Нема
41,280.00 ден 46,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4
– Програми – Eco 50 ° C, Car 45-65 ° C, Intensive 70 ° C, Hourly 65 ° C, Quiet 50 ° C, Favorite


Шифра: Нема
39,599.00 ден 44,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SPI2HKS59E e seria 2, E ен.класа полу вградна м. за садови – Home Connect
– Капацитет: 9 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 43 dB


Шифра: Нема
36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 4HMX49E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SPV4HMX49Ee seria 4, E ен.класа потполно вградна м. за садови 45см-Home Connect
– Капацитет : 10 комплета
– Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW


Шифра: Нема
41,350.00 ден 46,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV520E15

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– 45цм
– 9 комплети
– 5 програми
– 4 температури на миење 65/60/45/35


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 25,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45IM8

0 %s од 5
(0)
Končar

– Број на комплети: 10
– Број на Програми: 8
– Температури (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


Шифра: Нема
18,330.00 ден 20,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранцијаШифра: 16830
19,999.00 ден 22,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IМ8

0 %s од 5
(0)
Končar

– Број на комплети: 14
– Број на програми: 8
– Температура (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


Шифра: Нема
20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
vox

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


Шифра: Нема
15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: E
– Потрошувачка енергија / вода: 94 kWh / 9.5 l
– Капацитет: 13 комплети
– Бучност: 46 dB(A) re 1 pW


38,390.00 ден 43,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGV 4HTX31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Серија 4
– 60цм
– Инокс
– Капацитет 12 комплети


33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMI4HVS31E e seria 4
– Home Connect
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW


39,950.00 ден 45,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа F
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 424,380.00 ден 27,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX04E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMV24AX04E e seria 2, Е ен.класа потполно вградна м. за садови 60см. – InfoLight
– Капацитет : 12 комплета
– Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


25,430.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4ECX26E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SMV4ECX26E e seria 4, D ен.класа потполно вградна м. за садови 60см –EfficientDry
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 44 dB(A) re 1 pW


45,640.00 ден 51,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет 12 комплети
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка на енергија/вода годишно: 258kWh/2660 l
– EcoSilence Drive инвертер мотор


33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Вградна машина за садови
– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4


41,280.00 ден 46,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4
– Програми – Eco 50 ° C, Car 45-65 ° C, Intensive 70 ° C, Hourly 65 ° C, Quiet 50 ° C, Favorite


39,599.00 ден 44,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SPI2HKS59E e seria 2, E ен.класа полу вградна м. за садови – Home Connect
– Капацитет: 9 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 43 dB


36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 4HMX49E

0 %s од 5
(0)
Bosch

– SPV4HMX49Ee seria 4, E ен.класа потполно вградна м. за садови 45см-Home Connect
– Капацитет : 10 комплета
– Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW


41,350.00 ден 46,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV520E15

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– 45цм
– 9 комплети
– 5 програми
– 4 температури на миење 65/60/45/35


Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 25,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45IM8

0 %s од 5
(0)
Končar

– Број на комплети: 10
– Број на Програми: 8
– Температури (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


18,330.00 ден 20,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5N

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција19,999.00 ден 22,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IМ8

0 %s од 5
(0)
Končar

– Број на комплети: 14
– Број на програми: 8
– Температура (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
vox

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: E
– Потрошувачка енергија / вода: 94 kWh / 9.5 l
– Капацитет: 13 комплети
– Бучност: 46 dB(A) re 1 pW


38,390.00 ден 43,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SGV 4HTX31E

0 %s од 5
(0)

– Серија 4
– 60цм
– Инокс
– Капацитет 12 комплети


33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E

0 %s од 5
(0)

– SMI4HVS31E e seria 4
– Home Connect
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW


39,950.00 ден 45,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа F
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 424,380.00 ден 27,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX04E

0 %s од 5
(0)

– SMV24AX04E e seria 2, Е ен.класа потполно вградна м. за садови 60см. – InfoLight
– Капацитет : 12 комплета
– Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW
– varioSpeed – дo 50% побрзо перење


25,430.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4ECX26E

0 %s од 5
(0)

– SMV4ECX26E e seria 4, D ен.класа потполно вградна м. за садови 60см –EfficientDry
– Капацитет: 13 комплета
– Бучавост: 44 dB(A) re 1 pW


45,640.00 ден 51,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет 12 комплети
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка на енергија/вода годишно: 258kWh/2660 l
– EcoSilence Drive инвертер мотор


33,880.00 ден 38,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E

0 %s од 5
(0)

– Вградна машина за садови
– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4


41,280.00 ден 46,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E

0 %s од 5
(0)

– Капацитет 13 комплети
– Енергетска класа E
– Температури 4
– Програми – Eco 50 ° C, Car 45-65 ° C, Intensive 70 ° C, Hourly 65 ° C, Quiet 50 ° C, Favorite


39,599.00 ден 44,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E

0 %s од 5
(0)

– SPI2HKS59E e seria 2, E ен.класа полу вградна м. за садови – Home Connect
– Капацитет: 9 комплета
– Бучавост: 46 dB(A) re 1 pW
– SilenceProgram: тивка работа на машината од 43 dB


36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 4HMX49E

0 %s од 5
(0)

– SPV4HMX49Ee seria 4, E ен.класа потполно вградна м. за садови 45см-Home Connect
– Капацитет : 10 комплета
– Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW


41,350.00 ден 46,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV520E15

0 %s од 5
(0)

– 45цм
– 9 комплети
– 5 програми
– 4 температури на миење 65/60/45/35


21,990.00 ден 25,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45IM8

0 %s од 5
(0)

– Број на комплети: 10
– Број на Програми: 8
– Температури (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


18,330.00 ден 20,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5N

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција19,999.00 ден 22,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IМ8

0 %s од 5
(0)

– Број на комплети: 14
– Број на програми: 8
– Температура (°C): 45-50-55-60-65
– Електронско управување


20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing all 16 results