Вентилатори

-19% 1,299.00 ден 1,610.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-003

-20% 5,499.00 ден 6,890.00 ден

ISKRA Вентилатор YS-14 Air Cooler

-14% 5,990.00 ден 6,990.00 ден

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

-13% 3,999.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Метален вентилатор FD-40M

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

-17% 990.00 ден 1,190.00 ден

VIVAX Вентилатор FT-31T

-13% 4,300.00 ден 4,950.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

-23% 1,299.00 ден 1,690.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

-21% 5,300.00 ден 6,690.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41M

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

VIVAX Вентилатор FS-41T

-21% 1,890.00 ден 2,390.00 ден

VIVAX Вентилатор TF 61

1,299.00 ден 1,610.00 ден

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


Прочитај повеќеСпореди
5,499.00 ден 6,890.00 ден

ISKRA Вентилатор YS-14 Air Cooler

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– мобилен ладилник за воздух ISKRA YS-14
– моќност: 60W
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– вода или мраз за ладење и влажност


Прочитај повеќеСпореди
5,990.00 ден 6,990.00 ден

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Прочитај повеќеСпореди
3,999.00 ден 4,600.00 ден

ISKRA Метален вентилатор FD-40M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Прочитај повеќеСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Прочитај повеќеСпореди
990.00 ден 1,190.00 ден

VIVAX Вентилатор FT-31T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356666
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.Во кошничкаСпореди
4,300.00 ден 4,950.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19517

– 3 функции: ладење, прочистување и навлажнување на воздухот
– 3 брзини на работа
– Моќност: 60W
– 8 литри капацитет на резервоарот за вода


Во кошничкаСпореди
1,299.00 ден 1,690.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторотВо кошничкаСпореди
5,300.00 ден 6,690.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност од 100 W
– Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
– 3 брзини на дување
– Капацитет на резервоарот за вода од 2 литри


Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

VIVAX Вентилатор FS-41T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356665

– 3 различни брзини на дување
– Дијаметар од 40 cm
– Висината  до 1.27 mВо кошничкаСпореди
1,890.00 ден 2,390.00 ден

VIVAX Вентилатор TF 61

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cmВо кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,299.00 ден 1,610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор YS-14 Air Cooler

0 %s од 5
(0)
Iskra

– мобилен ладилник за воздух ISKRA YS-14
– моќност: 60W
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– вода или мраз за ладење и влажност


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

5,499.00 ден 6,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

5,990.00 ден 6,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Метален вентилатор FD-40M

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,999.00 ден 4,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Вентилатор FT-31T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.Шифра: 02356666
990.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– 3 функции: ладење, прочистување и навлажнување на воздухот
– 3 брзини на работа
– Моќност: 60W
– 8 литри капацитет на резервоарот за вода


Шифра: 19517
4,300.00 ден 4,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторотШифра: Нема
1,299.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41M

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност од 100 W
– Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
– 3 брзини на дување
– Капацитет на резервоарот за вода од 2 литри


Шифра: Нема
5,300.00 ден 6,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-41T

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– 3 различни брзини на дување
– Дијаметар од 40 cm
– Висината  до 1.27 mШифра: 02356665
1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 61

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cmШифра: Нема
1,890.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


Достапност:

Нема на залиха

1,299.00 ден 1,610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор YS-14 Air Cooler

0 %s од 5
(0)
Iskra

– мобилен ладилник за воздух ISKRA YS-14
– моќност: 60W
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– вода или мраз за ладење и влажност


Достапност:

Нема на залиха

5,499.00 ден 6,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Достапност:

Нема на залиха

5,990.00 ден 6,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Метален вентилатор FD-40M

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


Достапност:

Нема на залиха

3,999.00 ден 4,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Вентилатор FT-31T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.990.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– 3 функции: ладење, прочистување и навлажнување на воздухот
– 3 брзини на работа
– Моќност: 60W
– 8 литри капацитет на резервоарот за вода


4,300.00 ден 4,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот1,299.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41M

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност од 100 W
– Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
– 3 брзини на дување
– Капацитет на резервоарот за вода од 2 литри


5,300.00 ден 6,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-41T

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– 3 различни брзини на дување
– Дијаметар од 40 cm
– Висината  до 1.27 m1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 61

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm1,890.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Вентилатор DF-003

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220-240V ~ 50Hz
– моќност: 35W
– Тип: столен
– Дијаметар: Ø 34см


1,299.00 ден 1,610.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор YS-14 Air Cooler

0 %s од 5
(0)

– мобилен ладилник за воздух ISKRA YS-14
– моќност: 60W
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– вода или мраз за ладење и влажност


5,499.00 ден 6,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Вентилатор со распрскувач FP-1601S

0 %s од 5
(0)

– Јачина: 75w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


5,990.00 ден 6,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Метален вентилатор FD-40M

0 %s од 5
(0)

– Јачина: 50w
– Напон: 220-240v~50/60Hz
– Дијаметар: Ø 40cm
– Функција на нишање: 75 степени


3,999.00 ден 4,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Стоечки вентилатор SF-001B

0 %s од 5
(0)

– 43 cm дијаметар на корпата
– 3 перки од 40 cm
– 40 W моќен мотор


1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Вентилатор FT-31T

0 %s од 5
(0)
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.990.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)

– 3 функции: ладење, прочистување и навлажнување на воздухот
– 3 брзини на работа
– Моќност: 60W
– 8 литри капацитет на резервоарот за вода


4,300.00 ден 4,950.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот1,299.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41M

0 %s од 5
(0)

– Моќност од 100 W
– Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
– 3 брзини на дување
– Капацитет на резервоарот за вода од 2 литри


5,300.00 ден 6,690.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS-41T

0 %s од 5
(0)

– 3 различни брзини на дување
– Дијаметар од 40 cm
– Висината  до 1.27 m1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 61

0 %s од 5
(0)
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm1,890.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат