Печки за парно

-10% 25,490.00 ден 28,300.00 ден

PRITY Камин S3W17

-10% 25,920.00 ден 28,880.00 ден

PRITY Камин FGW 15 3G y

-10% 30,999.00 ден 34,440.00 ден

PRITY Камин FGW 18R

-10% 45,999.00 ден 51,100.00 ден

PRITY Камин FGW 20

-10% 49,999.00 ден 55,550.00 ден

PRITY Камин FGW 20-603

-10% 20,295.00 ден 22,550.00 ден

PRITY Камин K2CPW10

-10% 23,220.00 ден 25,800.00 ден

PRITY Камин S3W13

-10% 32,480.00 ден 36,080.00 ден

PRITY Камин S3W21

-10% 30,499.00 ден 33,890.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy

-10% 33,299.00 ден 36,999.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy-603

-10% 23,599.00 ден 26,220.00 ден

PRITY Камин WD W15

-10% 28,990.00 ден 32,200.00 ден

PRITY Камин WD W15-603

-10% 40,250.00 ден 44,730.00 ден

PRITY Камин WD W29

-12% 42,480.00 ден 48,280.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

-12% 42,480.00 ден 48,280.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

25,490.00 ден 28,300.00 ден

PRITY Камин S3W17

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17322
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за : 122 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 /cm
 • Литража на котел : 23 l
Во кошничкаСпореди
25,920.00 ден 28,880.00 ден

PRITY Камин FGW 15 3G y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13543
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за :110 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 14 l
Во кошничкаСпореди
30,999.00 ден 34,440.00 ден

PRITY Камин FGW 18R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13539
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за: 130 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 105 /cm
 • Литража на котел : 15 l
Во кошничкаСпореди
45,999.00 ден 51,100.00 ден

PRITY Камин FGW 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13540
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
Во кошничкаСпореди
49,999.00 ден 55,550.00 ден

PRITY Камин FGW 20-603

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13541
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за :145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
Во кошничкаСпореди
20,295.00 ден 22,550.00 ден

PRITY Камин K2CPW10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15048
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за : 77 m2
 • Големина: 50 x 51 x 81 cm
 • Литража на котел : 14 l
Во кошничкаСпореди
23,220.00 ден 25,800.00 ден

PRITY Камин S3W13

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17319
 • Моќ: 17 kW
 • Погоден за : 95 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
 • Литража на котел : 16 l
Во кошничкаСпореди
32,480.00 ден 36,080.00 ден

PRITY Камин S3W21

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17323
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 144 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 29 l
Во кошничкаСпореди
30,499.00 ден 33,890.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18977
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за : 130 m2
 • Големина : 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
Прочитај повеќеСпореди
33,299.00 ден 36,999.00 ден

PRITY Камин W17 3Gy-603

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18976
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за :  130 m2
 • Големина: 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
Во кошничкаСпореди
23,599.00 ден 26,220.00 ден

PRITY Камин WD W15

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19081
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 116 кг
Во кошничкаСпореди
28,990.00 ден 32,200.00 ден

PRITY Камин WD W15-603

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19082
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 164 кг
Во кошничкаСпореди
40,250.00 ден 44,730.00 ден

PRITY Камин WD W29

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19087
 • Моќ: 37 kW
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг
Прочитај повеќеСпореди
42,480.00 ден 48,280.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16344
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Прочитај повеќеСпореди
42,480.00 ден 48,280.00 ден

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16343
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин S3W17

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за : 122 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 /cm
 • Литража на котел : 23 l
Шифра: 17322
25,490.00 ден 28,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 15 3G y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за :110 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 14 l
Шифра: 13543
25,920.00 ден 28,880.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 18R

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за: 130 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 105 /cm
 • Литража на котел : 15 l
Шифра: 13539
30,999.00 ден 34,440.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
Шифра: 13540
45,999.00 ден 51,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за :145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
Шифра: 13541
49,999.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин K2CPW10

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за : 77 m2
 • Големина: 50 x 51 x 81 cm
 • Литража на котел : 14 l
Шифра: 15048
20,295.00 ден 22,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W13

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 17 kW
 • Погоден за : 95 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
 • Литража на котел : 16 l
Шифра: 17319
23,220.00 ден 25,800.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W21

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 144 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 29 l
Шифра: 17323
32,480.00 ден 36,080.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин W17 3Gy

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за : 130 m2
 • Големина : 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
Шифра: 18977
Достапност:

Нема на залиха

30,499.00 ден 33,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин W17 3Gy-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за :  130 m2
 • Големина: 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
Шифра: 18976
33,299.00 ден 36,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 116 кг
Шифра: 19081
23,599.00 ден 26,220.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 164 кг
Шифра: 19082
28,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W29

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 37 kW
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг
Шифра: 19087
Достапност:

Нема на залиха

40,250.00 ден 44,730.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Шифра: 16344
Достапност:

Нема на залиха

42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Шифра: 16343
Достапност:

Нема на залиха

42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин S3W17

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за : 122 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 /cm
 • Литража на котел : 23 l
25,490.00 ден 28,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 15 3G y

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за :110 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 14 l
25,920.00 ден 28,880.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 18R

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за: 130 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 105 /cm
 • Литража на котел : 15 l
30,999.00 ден 34,440.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
45,999.00 ден 51,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за :145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
49,999.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин K2CPW10

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за : 77 m2
 • Големина: 50 x 51 x 81 cm
 • Литража на котел : 14 l
20,295.00 ден 22,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W13

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 17 kW
 • Погоден за : 95 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
 • Литража на котел : 16 l
23,220.00 ден 25,800.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W21

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 144 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 29 l
32,480.00 ден 36,080.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин W17 3Gy

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за : 130 m2
 • Големина : 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
Достапност:

Нема на залиха

30,499.00 ден 33,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин W17 3Gy-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за :  130 m2
 • Големина: 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
33,299.00 ден 36,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 116 кг
23,599.00 ден 26,220.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15-603

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 164 кг
28,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W29

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 37 kW
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг
Достапност:

Нема на залиха

40,250.00 ден 44,730.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Достапност:

Нема на залиха

42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

0 %s од 5
(0)
Tim Sistem
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
Достапност:

Нема на залиха

42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин S3W17

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 22 kW
 • Погоден за : 122 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 /cm
 • Литража на котел : 23 l
25,490.00 ден 28,300.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 15 3G y

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за :110 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 14 l
25,920.00 ден 28,880.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 18R

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за: 130 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 105 /cm
 • Литража на котел : 15 l
30,999.00 ден 34,440.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
45,999.00 ден 51,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин FGW 20-603

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за :145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l
49,999.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин K2CPW10

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за : 77 m2
 • Големина: 50 x 51 x 81 cm
 • Литража на котел : 14 l
20,295.00 ден 22,550.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W13

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 17 kW
 • Погоден за : 95 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
 • Литража на котел : 16 l
23,220.00 ден 25,800.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин S3W21

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 26 kW
 • Погоден за : 144 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 29 l
32,480.00 ден 36,080.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин W17 3Gy

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за : 130 m2
 • Големина : 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
30,499.00 ден 33,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Камин W17 3Gy-603

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 23 kW
 • Погоден за :  130 m2
 • Големина: 65 x 55 x 116 cm
 • Литража на котел : 18 l
33,299.00 ден 36,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 116 кг
23,599.00 ден 26,220.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W15-603

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 20 kW
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 85 /cm
 • Тежина : 164 кг
28,990.00 ден 32,200.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Камин WD W29

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 37 kW
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг
40,250.00 ден 44,730.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO десен

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TIM SISTEM Печка за парно NORTH HYDRO лев

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 21 kW
 • Погоден за : 116 m2
 • Големина : 90 x 60 x 85 cm
 • Литража на котел : 11 l
42,480.00 ден 48,280.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат