Končar

6,300.00 ден 7,160.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 50MI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вградлив аспиратор
– Димензии ВХШхД: 29,9x52x28,4cm
– Спој за вентилациски отвор: 150mm
– Управување со кружни прекинувачи


Во кошничкаСпореди
4,699.00 ден 5,350.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Во кошничкаСпореди
9,710.00 ден 11,040.00 ден

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


Во кошничкаСпореди
7,590.00 ден 8,620.00 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2RA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar


Во кошничкаСпореди
6,999.00 ден 7,970.00 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Фабрички подесена температура 80 º C


Во кошничкаСпореди
8,540.00 ден 9,700.00 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2RA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C


Во кошничкаСпореди
7,520.00 ден 8,540.00 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2TA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Фабрички подесена температура 80 º C
– Внатрешен термостат


Во кошничкаСпореди
21,599.00 ден 24,550.00 ден

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


Во кошничкаСпореди
22,180.00 ден 25,200.00 ден

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 2 M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


Во кошничкаСпореди
27,720.00 ден 31,500.00 ден

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 3 M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупна приклучна моќност: 2,3 kW
– Енергетска класа A
– потрошувачка на енергија при класична употреба: 0,93 kWh
– Волумен: 72 l


Во кошничкаСпореди
30,700.00 ден 34,890.00 ден

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 4 M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии ВхШхД: 59,6/59,5/56,6 cm
– Повеќесистемска
– 14 функции
– Горен, долен, инфра (грил), кружен греач


Во кошничкаСпореди
21,470.00 ден 24,400.00 ден

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 5 M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Сигнален саат
– Со вентилатор за ладење на фурната
– Вкупна приклучна моќ: 3,1 kW
– Енергетска класа: A


Во кошничкаСпореди
23,280.00 ден 26,460.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Во кошничкаСпореди
22,630.00 ден 25,720.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Во кошничкаСпореди
22,250.00 ден 25,280.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SVN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Во кошничкаСпореди
7,390.00 ден 8,399.00 ден

KONCAR Вградна плотна UK 302KM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Црна боја
– Димензии ВхШхД: 52×28,8×5,5 cm
– Димензии на отворот во кујнскиот елемент ВхШхД: 49x27x6cm


Во кошничкаСпореди
8,150.00 ден 9,260.00 ден

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


Во кошничкаСпореди
11,240.00 ден 12,770.00 ден

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


Во кошничкаСпореди
18,080.00 ден 20,540.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.BR3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17893
 • Енергетска класа: A
 • Боја: бела
 • Приклучна сила:8,3 kW
 • 3 години гаранцијаПрочитај повеќеСпореди
12,499.00 ден 14,200.00 ден

KONCAR Електричен шпорет SE 5040.BR1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја бела
– Димензии ВхШхД: 85/50/60 cm
– Висина со кренат капак: 150cm
– Подесиви ногарки: 2 cm


Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 50MI

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вградлив аспиратор
– Димензии ВХШхД: 29,9x52x28,4cm
– Спој за вентилациски отвор: 150mm
– Управување со кружни прекинувачи


Шифра: Нема
6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Шифра: Нема
4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


Шифра: Нема
9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2RA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar


Шифра: Нема
7,590.00 ден 8,620.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Фабрички подесена температура 80 º C


Шифра: Нема
6,999.00 ден 7,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2RA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C


Шифра: Нема
8,540.00 ден 9,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2TA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Фабрички подесена температура 80 º C
– Внатрешен термостат


Шифра: Нема
7,520.00 ден 8,540.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


Шифра: Нема
21,599.00 ден 24,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 2 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


Шифра: Нема
22,180.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 3 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупна приклучна моќност: 2,3 kW
– Енергетска класа A
– потрошувачка на енергија при класична употреба: 0,93 kWh
– Волумен: 72 l


Шифра: Нема
27,720.00 ден 31,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 4 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии ВхШхД: 59,6/59,5/56,6 cm
– Повеќесистемска
– 14 функции
– Горен, долен, инфра (грил), кружен греач


Шифра: Нема
30,700.00 ден 34,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 5 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Сигнален саат
– Со вентилатор за ладење на фурната
– Вкупна приклучна моќ: 3,1 kW
– Енергетска класа: A


Шифра: Нема
21,470.00 ден 24,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Шифра: Нема
23,280.00 ден 26,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Шифра: Нема
22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Шифра: Нема
22,250.00 ден 25,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UK 302KM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Црна боја
– Димензии ВхШхД: 52×28,8×5,5 cm
– Димензии на отворот во кујнскиот елемент ВхШхД: 49x27x6cm


Шифра: Нема
7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


Шифра: Нема
8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


Шифра: Нема
11,240.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.BR3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: A
 • Боја: бела
 • Приклучна сила:8,3 kW
 • 3 години гаранцијаШифра: 17893
Достапност:

Нема на залиха

18,080.00 ден 20,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 5040.BR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја бела
– Димензии ВхШхД: 85/50/60 cm
– Висина со кренат капак: 150cm
– Подесиви ногарки: 2 cm


Шифра: Нема
12,499.00 ден 14,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 50MI

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вградлив аспиратор
– Димензии ВХШхД: 29,9x52x28,4cm
– Спој за вентилациски отвор: 150mm
– Управување со кружни прекинувачи


6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2RA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar


7,590.00 ден 8,620.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Фабрички подесена температура 80 º C


6,999.00 ден 7,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2RA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C


8,540.00 ден 9,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2TA

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Фабрички подесена температура 80 º C
– Внатрешен термостат


7,520.00 ден 8,540.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


21,599.00 ден 24,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 2 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


22,180.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 3 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупна приклучна моќност: 2,3 kW
– Енергетска класа A
– потрошувачка на енергија при класична употреба: 0,93 kWh
– Волумен: 72 l


27,720.00 ден 31,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 4 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии ВхШхД: 59,6/59,5/56,6 cm
– Повеќесистемска
– 14 функции
– Горен, долен, инфра (грил), кружен греач


30,700.00 ден 34,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 5 M

0 %s од 5
(0)
Končar

– Сигнален саат
– Со вентилатор за ладење на фурната
– Вкупна приклучна моќ: 3,1 kW
– Енергетска класа: A


21,470.00 ден 24,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


23,280.00 ден 26,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,250.00 ден 25,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UK 302KM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Црна боја
– Димензии ВхШхД: 52×28,8×5,5 cm
– Димензии на отворот во кујнскиот елемент ВхШхД: 49x27x6cm


7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


11,240.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.BR3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: A
 • Боја: бела
 • Приклучна сила:8,3 kW
 • 3 години гаранцијаДостапност:

Нема на залиха

18,080.00 ден 20,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 5040.BR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја бела
– Димензии ВхШхД: 85/50/60 cm
– Висина со кренат капак: 150cm
– Подесиви ногарки: 2 cm


12,499.00 ден 14,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 50MI

0 %s од 5
(0)

– Вградлив аспиратор
– Димензии ВХШхД: 29,9x52x28,4cm
– Спој за вентилациски отвор: 150mm
– Управување со кружни прекинувачи


6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2RA

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar


7,590.00 ден 8,620.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 50 литри
– Монтажа : на зид
– Фабрички подесена температура 80 º C


6,999.00 ден 7,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2RA

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C


8,540.00 ден 9,700.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2TA

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Фабрички подесена температура 80 º C
– Внатрешен термостат


7,520.00 ден 8,540.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 1

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


21,599.00 ден 24,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 2 M

0 %s од 5
(0)

– Волумен: 65 l
– Енергетска класа: A
– Вентилатор
– Боја црна


22,180.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 3 M

0 %s од 5
(0)

– Вкупна приклучна моќност: 2,3 kW
– Енергетска класа A
– потрошувачка на енергија при класична употреба: 0,93 kWh
– Волумен: 72 l


27,720.00 ден 31,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 4 M

0 %s од 5
(0)

– Димензии ВхШхД: 59,6/59,5/56,6 cm
– Повеќесистемска
– 14 функции
– Горен, долен, инфра (грил), кружен греач


30,700.00 ден 34,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден сет фурна и плотна UGS 5 M

0 %s од 5
(0)

– Сигнален саат
– Со вентилатор за ладење на фурната
– Вкупна приклучна моќ: 3,1 kW
– Енергетска класа: A


21,470.00 ден 24,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SV

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


23,280.00 ден 26,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC 542764SVN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 251 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,250.00 ден 25,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UK 302KM

0 %s од 5
(0)

– Црна боја
– Димензии ВхШхД: 52×28,8×5,5 cm
– Димензии на отворот во кујнскиот елемент ВхШхД: 49x27x6cm


7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


11,240.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.BR3

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: бела
 • Приклучна сила:8,3 kW
 • 3 години гаранција18,080.00 ден 20,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 5040.BR1

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Димензии ВхШхД: 85/50/60 cm
– Висина со кренат капак: 150cm
– Подесиви ногарки: 2 cm


12,499.00 ден 14,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing 1–20 of 119 results