Садови за готвење

-10% 2,340.00 ден 2,600.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

-12% 1,600.00 ден 1,820.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

-12% 1,650.00 ден 1,880.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

-10% 1,035.00 ден 1,150.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

-10% 1,170.00 ден 1,300.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

-10% 1,305.00 ден 1,450.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

-12% 2,390.00 ден 2,710.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

-12% 2,980.00 ден 3,390.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

-12% 4,370.00 ден 4,960.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD4

-12% 4,870.00 ден 5,530.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD5

-12% 4,999.00 ден 5,699.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD6

-11% 730.00 ден 820.00 ден

LAMART Чајник LT 7005

-12% 995.00 ден 1,130.00 ден

Mehrzer Тенџере ø16cm

-12% 2,210.00 ден 2,510.00 ден

Mehrzer Тенџере ø20cm

-12% 2,134.00 ден 2,425.00 ден

Mehrzer Тенџере плитко ø20cm

-12% 299.00 ден 340.00 ден

METALAC Касерола со клун ø12cm 047885

-11% 390.00 ден 440.00 ден

METALAC Касерола со клун ø14cm 168787

-34% 289.00 ден 440.00 ден

METALAC Касерола со клун ø16cm 047886

-13% 275.00 ден 315.00 ден

METALAC Касерола стандард ø12cm 121408

-12% 511.00 ден 581.00 ден

METALAC Касерола стандард ø14cm 121415

2,340.00 ден 2,600.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11478
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонПрочитај повеќеСпореди
1,600.00 ден 1,820.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11497
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонПрочитај повеќеСпореди
1,650.00 ден 1,880.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11498
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонПрочитај повеќеСпореди
1,035.00 ден 1,150.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11257
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cmПрочитај повеќеСпореди
1,170.00 ден 1,300.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11258
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cmПрочитај повеќеСпореди
1,305.00 ден 1,450.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11259
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cmПрочитај повеќеСпореди
2,390.00 ден 2,710.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11352
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Прочитај повеќеСпореди
2,980.00 ден 3,390.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11353
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Прочитај повеќеСпореди
4,370.00 ден 4,960.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15773
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
4,870.00 ден 5,530.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15774
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
4,999.00 ден 5,699.00 ден

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15775
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmВо кошничкаСпореди
730.00 ден 820.00 ден

LAMART Чајник LT 7005

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15769
 • Боја : црвена
 • Волумен: 2L
 • Материјал: нерѓосувачки челик / метален
 • Димензии: 18 x 18 x 21 cmПрочитај повеќеСпореди
995.00 ден 1,130.00 ден

Mehrzer Тенџере ø16cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Пречник 16 cm
 • Висина 8 cm
 • Зафатнина 1 литар
 • 100 години гаранцијаПрочитај повеќеСпореди
2,210.00 ден 2,510.00 ден

Mehrzer Тенџере ø20cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Пречник 20 cm
 • Висина 13 cm
 • Зафатнина 3,5 литар
 • 100 години гаранцијаПрочитај повеќеСпореди
2,134.00 ден 2,425.00 ден

Mehrzer Тенџере плитко ø20cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Пречник 20 cm
 • Висина 10 cm
 • Зафатнина 2,6 литар
 • 100 години гаранцијаПрочитај повеќеСпореди
299.00 ден 340.00 ден

METALAC Касерола со клун ø12cm 047885

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10063
 • Касерола со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 lПрочитај повеќеСпореди
390.00 ден 440.00 ден

METALAC Касерола со клун ø14cm 168787

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10358
 • Касерола со клун
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 lПрочитај повеќеСпореди
289.00 ден 440.00 ден

METALAC Касерола со клун ø16cm 047886

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10064
 • Касерола со клун
 • Пречник: 16 cm
 • Висина: 80 mm
 • Волумен: 1,4 lПрочитај повеќеСпореди
275.00 ден 315.00 ден

METALAC Касерола стандард ø12cm 121408

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10202
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаПрочитај повеќеСпореди
511.00 ден 581.00 ден

METALAC Касерола стандард ø14cm 121415

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10203
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаПрочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонШифра: 11478
Достапност:

Нема на залиха

2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонШифра: 11497
Достапност:

Нема на залиха

1,600.00 ден 1,820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонШифра: 11498
Достапност:

Нема на залиха

1,650.00 ден 1,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cmШифра: 11257
Достапност:

Нема на залиха

1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cmШифра: 11258
Достапност:

Нема на залиха

1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cmШифра: 11259
Достапност:

Нема на залиха

1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Шифра: 11352
Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,710.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Шифра: 11353
Достапност:

Нема на залиха

2,980.00 ден 3,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15773
4,370.00 ден 4,960.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15774
4,870.00 ден 5,530.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cmШифра: 15775
4,999.00 ден 5,699.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чајник LT 7005

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 2L
 • Материјал: нерѓосувачки челик / метален
 • Димензии: 18 x 18 x 21 cmШифра: 15769
Достапност:

Нема на залиха

730.00 ден 820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø16cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 16 cm
 • Висина 8 cm
 • Зафатнина 1 литар
 • 100 години гаранцијаШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

995.00 ден 1,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 13 cm
 • Зафатнина 3,5 литар
 • 100 години гаранцијаШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,210.00 ден 2,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере плитко ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 10 cm
 • Зафатнина 2,6 литар
 • 100 години гаранцијаШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,134.00 ден 2,425.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø12cm 047885

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 lШифра: 10063
Достапност:

Нема на залиха

299.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø14cm 168787

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 lШифра: 10358
Достапност:

Нема на залиха

390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø16cm 047886

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 16 cm
 • Висина: 80 mm
 • Волумен: 1,4 lШифра: 10064
Достапност:

Нема на залиха

289.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø12cm 121408

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаШифра: 10202
Достапност:

Нема на залиха

275.00 ден 315.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø14cm 121415

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаШифра: 10203
Достапност:

Нема на залиха

511.00 ден 581.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонДостапност:

Нема на залиха

2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонДостапност:

Нема на залиха

1,600.00 ден 1,820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлонДостапност:

Нема на залиха

1,650.00 ден 1,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cmДостапност:

Нема на залиха

1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cmДостапност:

Нема на залиха

1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cmДостапност:

Нема на залиха

1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,710.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)Достапност:

Нема на залиха

2,980.00 ден 3,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,370.00 ден 4,960.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,870.00 ден 5,530.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,999.00 ден 5,699.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чајник LT 7005

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 2L
 • Материјал: нерѓосувачки челик / метален
 • Димензии: 18 x 18 x 21 cmДостапност:

Нема на залиха

730.00 ден 820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø16cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 16 cm
 • Висина 8 cm
 • Зафатнина 1 литар
 • 100 години гаранцијаДостапност:

Нема на залиха

995.00 ден 1,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 13 cm
 • Зафатнина 3,5 литар
 • 100 години гаранцијаДостапност:

Нема на залиха

2,210.00 ден 2,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере плитко ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 10 cm
 • Зафатнина 2,6 литар
 • 100 години гаранцијаДостапност:

Нема на залиха

2,134.00 ден 2,425.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø12cm 047885

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 lДостапност:

Нема на залиха

299.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø14cm 168787

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 lДостапност:

Нема на залиха

390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø16cm 047886

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Касерола со клун
 • Пречник: 16 cm
 • Висина: 80 mm
 • Волумен: 1,4 lДостапност:

Нема на залиха

289.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø12cm 121408

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаДостапност:

Нема на залиха

275.00 ден 315.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø14cm 121415

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 l
 • Погодна за готвење на сите грејни телаДостапност:

Нема на залиха

511.00 ден 581.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон1,600.00 ден 1,820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон1,650.00 ден 1,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cm1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cm1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cm1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)2,390.00 ден 2,710.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)2,980.00 ден 3,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD4

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,370.00 ден 4,960.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD5

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 5 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,870.00 ден 5,530.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Експрес лонец LTDSD6

0 %s од 5
(0)
 • Направен од прва класа 18/10 нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 6 L
 • Безбедносен вентил
 • Дијаметар: 22 cm4,999.00 ден 5,699.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Чајник LT 7005

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Волумен: 2L
 • Материјал: нерѓосувачки челик / метален
 • Димензии: 18 x 18 x 21 cm730.00 ден 820.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø16cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 16 cm
 • Висина 8 cm
 • Зафатнина 1 литар
 • 100 години гаранција995.00 ден 1,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 13 cm
 • Зафатнина 3,5 литар
 • 100 години гаранција2,210.00 ден 2,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mehrzer Тенџере плитко ø20cm

0 %s од 5
(0)
 • Пречник 20 cm
 • Висина 10 cm
 • Зафатнина 2,6 литар
 • 100 години гаранција2,134.00 ден 2,425.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø12cm 047885

0 %s од 5
(0)
 • Касерола со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 l299.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø14cm 168787

0 %s од 5
(0)
 • Касерола со клун
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 l390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола со клун ø16cm 047886

0 %s од 5
(0)
 • Касерола со клун
 • Пречник: 16 cm
 • Висина: 80 mm
 • Волумен: 1,4 l289.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø12cm 121408

0 %s од 5
(0)
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 61,2 mm
 • Волумен: 0,5 l
 • Погодна за готвење на сите грејни тела275.00 ден 315.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Касерола стандард ø14cm 121415

0 %s од 5
(0)
 • Пречник: 14 cm
 • Висина: 68 mm
 • Волумен: 1 l
 • Погодна за готвење на сите грејни тела511.00 ден 581.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ