Батериски правосмукалки

-12% 1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

-12% 1,790.00 ден 2,030.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

-12% 1,790.00 ден 2,030.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.


Во кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,030.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18012
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dBВо кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,030.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18013
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dBВо кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.


Шифра: Нема
1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dBШифра: 18012
1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dBШифра: 18013
1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.


1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.


1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB1,790.00 ден 2,030.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат