Комбинирани шпорети

-13% 16,200.00 ден 18,630.00 ден

Alfa Plam Комбиниран шпорет SG 122.55.13

-12% 36,260.00 ден 41,200.00 ден

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

-13% 12,990.00 ден 14,940.00 ден

GORENJE Комбиниран шпорет K5111WG

-13% 18,990.00 ден 21,840.00 ден

GORENJE Комбиниран шпорет K6121SG

-12% 12,800.00 ден 14,550.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.BK3

-12% 12,800.00 ден 14,550.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.TK3

-12% 13,980.00 ден 15,890.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.BK5

-12% 13,980.00 ден 15,890.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.TL5

16,200.00 ден 18,630.00 ден

Alfa Plam Комбиниран шпорет SG 122.55.13

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Комбиниран Шпорет
 • Енергетска класа: C
 • Волумен на рерна: 70 Литри
 • Димензии: (В/Ш/Д) – 85/55/60 cm
Во кошничкаСпореди
36,260.00 ден 41,200.00 ден

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14611-1
 • Мултифункционална 3D Comfort рерна
 • 3 плин 1 струја
 • 7 функции
 • 66 lit. рерна
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,940.00 ден

GORENJE Комбиниран шпорет K5111WG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15005
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 5.200 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 21,840.00 ден

GORENJE Комбиниран шпорет K6121SG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19461
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 5.700 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
12,800.00 ден 14,550.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.BK3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17454
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
12,800.00 ден 14,550.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.TK3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17455
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција

 

Во кошничкаСпореди
13,980.00 ден 15,890.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.BK5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17462
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
13,980.00 ден 15,890.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.TL5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17463
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Комбиниран шпорет SG 122.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Комбиниран Шпорет
 • Енергетска класа: C
 • Волумен на рерна: 70 Литри
 • Димензии: (В/Ш/Д) – 85/55/60 cm
Шифра: Нема
16,200.00 ден 18,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Мултифункционална 3D Comfort рерна
 • 3 плин 1 струја
 • 7 функции
 • 66 lit. рерна
Шифра: 14611-1
36,260.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K5111WG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 5.200 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 15005
12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K6121SG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 5.700 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 19461
18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.BK3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција
Шифра: 17454
12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.TK3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција

 

Шифра: 17455
12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.BK5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Шифра: 17462
Достапност:

Нема на залиха

13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.TL5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Шифра: 17463
Достапност:

Нема на залиха

13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Комбиниран шпорет SG 122.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Комбиниран Шпорет
 • Енергетска класа: C
 • Волумен на рерна: 70 Литри
 • Димензии: (В/Ш/Д) – 85/55/60 cm
16,200.00 ден 18,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Мултифункционална 3D Comfort рерна
 • 3 плин 1 струја
 • 7 функции
 • 66 lit. рерна
36,260.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K5111WG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 5.200 W
 • Врата: Стакло
12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K6121SG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 5.700 W
 • Врата: Стакло
18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.BK3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција
12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.TK3

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција

 

12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.BK5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.TL5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Комбиниран шпорет SG 122.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Комбиниран Шпорет
 • Енергетска класа: C
 • Волумен на рерна: 70 Литри
 • Димензии: (В/Ш/Д) – 85/55/60 cm
16,200.00 ден 18,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

0 %s од 5
(0)
 • Мултифункционална 3D Comfort рерна
 • 3 плин 1 струја
 • 7 функции
 • 66 lit. рерна
36,260.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K5111WG

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 5.200 W
 • Врата: Стакло
12,990.00 ден 14,940.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбиниран шпорет K6121SG

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 5.700 W
 • Врата: Стакло
18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.BK3

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција
12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 5622 P.TK3

0 %s од 5
(0)
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Двојно застаклена врата на рерната
 • 3 години гаранција

 

12,800.00 ден 14,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.BK5

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022PF.TL5

0 %s од 5
(0)
 • Боја: кафеава
 • 2 плин 2 струја
 • Без вентилатор
 • 3 години гаранција
13,980.00 ден 15,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат