Каталог подкатегории

Каталог

-9% 47,390.00 ден 52,290.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

-9% 68,590.00 ден 75,500.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

-9% 43,330.00 ден 47,690.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

-13% 14,290.00 ден 16,390.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

-13% 13,490.00 ден 15,590.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

-9% 13,590.00 ден 14,990.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

-10% 14,650.00 ден 16,200.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

-18% 14,790.00 ден 17,990.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

-9% 26,650.00 ден 29,400.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-53G-31ZR

-9% 42,490.00 ден 46,690.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-52G-75EY

-9% 46,390.00 ден 51,099.00 ден

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

-9% 74,200.00 ден 81,600.00 ден

ACER Преносен компјутер Predator PH315-51-78GY

-9% 49,260.00 ден 54,200.00 ден

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

-9% 37,970.00 ден 41,790.00 ден

ACER Преносен компјутер Swift SF314-55-55T1

-12% 10,190.00 ден 11,590.00 ден

ACER Таблет NT.LE0EE.002

-12% 4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

-12% 5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

-12% 5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

-21% 1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

-12% 760.00 ден 860.00 ден

AEG Будилник MRC 4110

47,390.00 ден 52,290.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
68,590.00 ден 75,500.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
43,330.00 ден 47,690.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
14,290.00 ден 16,390.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Во кошничкаСпореди
13,490.00 ден 15,590.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
Во кошничкаСпореди
13,590.00 ден 14,990.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
14,650.00 ден 16,200.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
Во кошничкаСпореди
14,790.00 ден 17,990.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11541
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
26,650.00 ден 29,400.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-53G-31ZR

0 %s од 5
(0)
Шифра: A315-53G-31ZR

– RAM меморија 4GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ HD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i3-7020U

Во кошничкаСпореди
42,490.00 ден 46,690.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-52G-75EY

0 %s од 5
(0)
Шифра: A515-52G-75EY

– RAM меморија 4 GB DDR4 Memory+4 GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8565U

Во кошничкаСпореди
46,390.00 ден 51,099.00 ден

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1-1-1
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
Во кошничкаСпореди
74,200.00 ден 81,600.00 ден

ACER Преносен компјутер Predator PH315-51-78GY

0 %s од 5
(0)
Шифра: PH315-51-78GY

– RAM меморија 16 GB DDR4 2666MHz Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8750H

Во кошничкаСпореди
49,260.00 ден 54,200.00 ден

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
37,970.00 ден 41,790.00 ден

ACER Преносен компјутер Swift SF314-55-55T1

0 %s од 5
(0)
Шифра: SF314-55-55T1

– RAM меморија 8GB DDR4 Memory
– Екран: 14″ FHD IPS panel
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i5-8265U

Во кошничкаСпореди
10,190.00 ден 11,590.00 ден

ACER Таблет NT.LE0EE.002

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем: Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 10.1″
 • Боја : црна
 • Камера: 5 MP(задна), 2 MP (предна)
Во кошничкаСпореди
4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19140
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Во кошничкаСпореди
5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19141
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Во кошничкаСпореди
5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19142
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Во кошничкаСпореди
1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16192
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Во кошничкаСпореди
760.00 ден 860.00 ден

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16117
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
47,390.00 ден 52,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
Шифра: Нема
68,590.00 ден 75,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
43,330.00 ден 47,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Шифра: Нема
14,290.00 ден 16,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
Шифра: 11542-1
13,490.00 ден 15,590.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
Шифра: Нема
13,590.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
Шифра: Нема
14,650.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
Шифра: 11541
14,790.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-53G-31ZR

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ HD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i3-7020U

Шифра: A315-53G-31ZR
26,650.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-52G-75EY

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4 GB DDR4 Memory+4 GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8565U

Шифра: A515-52G-75EY
42,490.00 ден 46,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
Шифра: 11542-1-1-1
46,390.00 ден 51,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Predator PH315-51-78GY

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 16 GB DDR4 2666MHz Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8750H

Шифра: PH315-51-78GY
74,200.00 ден 81,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
Шифра: Нема
49,260.00 ден 54,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Swift SF314-55-55T1

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 8GB DDR4 Memory
– Екран: 14″ FHD IPS panel
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i5-8265U

Шифра: SF314-55-55T1
37,970.00 ден 41,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LE0EE.002

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем: Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 10.1″
 • Боја : црна
 • Камера: 5 MP(задна), 2 MP (предна)
Шифра: Нема
10,190.00 ден 11,590.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19140
4,690.00 ден 5,330.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19141
5,150.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19142
5,760.00 ден 6,550.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Шифра: 16192
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
Шифра: 16117
760.00 ден 860.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
47,390.00 ден 52,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
68,590.00 ден 75,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
43,330.00 ден 47,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
14,290.00 ден 16,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
13,490.00 ден 15,590.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
13,590.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
14,650.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
14,790.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-53G-31ZR

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ HD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i3-7020U

26,650.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-52G-75EY

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4 GB DDR4 Memory+4 GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8565U

42,490.00 ден 46,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
46,390.00 ден 51,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Predator PH315-51-78GY

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 16 GB DDR4 2666MHz Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8750H

74,200.00 ден 81,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
49,260.00 ден 54,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Swift SF314-55-55T1

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 8GB DDR4 Memory
– Екран: 14″ FHD IPS panel
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i5-8265U

37,970.00 ден 41,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LE0EE.002

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем: Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 10.1″
 • Боја : црна
 • Камера: 5 MP(задна), 2 MP (предна)
10,190.00 ден 11,590.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
760.00 ден 860.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
47,390.00 ден 52,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
68,590.00 ден 75,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
43,330.00 ден 47,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
14,290.00 ден 16,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
13,490.00 ден 15,590.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
13,590.00 ден 14,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
14,650.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
14,790.00 ден 17,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-53G-31ZR

0 %s од 5
(0)

– RAM меморија 4GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ HD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i3-7020U

26,650.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-52G-75EY

0 %s од 5
(0)

– RAM меморија 4 GB DDR4 Memory+4 GB DDR4 Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8565U

42,490.00 ден 46,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
46,390.00 ден 51,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Predator PH315-51-78GY

0 %s од 5
(0)

– RAM меморија 16 GB DDR4 2666MHz Memory
– Екран: 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i7-8750H

74,200.00 ден 81,600.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
49,260.00 ден 54,200.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер Swift SF314-55-55T1

0 %s од 5
(0)

– RAM меморија 8GB DDR4 Memory
– Екран: 14″ FHD IPS panel
– Резолуција: 1920×1080
– Процесор: Intel® Core™ i5-8265U

37,970.00 ден 41,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LE0EE.002

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем: Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 10.1″
 • Боја : црна
 • Камера: 5 MP(задна), 2 MP (предна)
10,190.00 ден 11,590.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
760.00 ден 860.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ