Компјутери и аксесоари подкатегории

Компјутери и аксесоари

-7% 49,199.00 ден 53,130.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

-7% 56,430.00 ден 60,950.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-76VV

-7% 69,320.00 ден 74,865.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

-7% 72,830.00 ден 78,655.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-70QK

-7% 44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-5028

-7% 44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

-7% 44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-59SY

-7% 16,180.00 ден 17,480.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

-7% 14,250.00 ден 15,390.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

-7% 16,615.00 ден 17,945.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C67G

-7% 15,860.00 ден 17,130.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

-7% 14,680.00 ден 15,855.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

-7% 17,115.00 ден 18,485.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

-7% 17,260.00 ден 18,640.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P7E5

-7% 26,855.00 ден 29,000.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

-7% 36,305.00 ден 39,210.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

-7% 47,480.00 ден 51,275.00 ден

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

-7% 34,085.00 ден 36,815.00 ден

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

-7% 53,065.00 ден 57,310.00 ден

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

-13% 330.00 ден 380.00 ден

Click Безжичен Mаус M-W1-W Wireless

49,199.00 ден 53,130.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
56,430.00 ден 60,950.00 ден

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-76VV

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1-1-1-1-1
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 128GB SSD + 1TB HDD
Во кошничкаСпореди
69,320.00 ден 74,865.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
72,830.00 ден 78,655.00 ден

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-70QK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 2666MHz Memory + N
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-5028

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4 GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • 56GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
44,610.00 ден 48,185.00 ден

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-59SY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1-1-1-1
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Во кошничкаСпореди
16,180.00 ден 17,480.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Во кошничкаСпореди
14,250.00 ден 15,390.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
Во кошничкаСпореди
16,615.00 ден 17,945.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C67G

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11539
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
 • Intel® Celeron® Processor N3060
 • Windows 10 Home Single Language
Во кошничкаСпореди
15,860.00 ден 17,130.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
14,680.00 ден 15,855.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
Во кошничкаСпореди
17,115.00 ден 18,485.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11541
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
17,260.00 ден 18,640.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-P7E5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– RAM меморија 4 GB DDR3
– 15.6″ HD дисплеј
– Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
– Складирање од 1TB HDD+N

Во кошничкаСпореди
26,855.00 ден 29,000.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Во кошничкаСпореди
36,305.00 ден 39,210.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Во кошничкаСпореди
47,480.00 ден 51,275.00 ден

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542-1-1-1
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
Во кошничкаСпореди
34,085.00 ден 36,815.00 ден

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
Во кошничкаСпореди
53,065.00 ден 57,310.00 ден

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
Во кошничкаСпореди
330.00 ден 380.00 ден

Click Безжичен Mаус M-W1-W Wireless

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Пренослив и практичен мини маус со USB кабел
 • Боја: црна
 • Резолуција:800-1200-1600 DPI
 • USB порта: Windows 7/8/10, MAC
Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
49,199.00 ден 53,130.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-76VV

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 128GB SSD + 1TB HDD
Шифра: 11542-1-1-1-1-1
56,430.00 ден 60,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
Шифра: Нема
69,320.00 ден 74,865.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-70QK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 2666MHz Memory + N
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
72,830.00 ден 78,655.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-5028

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • 56GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: Нема
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-59SY

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
Шифра: 11542-1-1-1-1
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Шифра: Нема
16,180.00 ден 17,480.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
Шифра: 11542-1
14,250.00 ден 15,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C67G

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
 • Intel® Celeron® Processor N3060
 • Windows 10 Home Single Language
Шифра: 11539
16,615.00 ден 17,945.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
Шифра: Нема
15,860.00 ден 17,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
Шифра: Нема
14,680.00 ден 15,855.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
Шифра: 11541
17,115.00 ден 18,485.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P7E5

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4 GB DDR3
– 15.6″ HD дисплеј
– Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
– Складирање од 1TB HDD+N

Шифра: Нема
17,260.00 ден 18,640.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: 11542
26,855.00 ден 29,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
36,305.00 ден 39,210.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
Шифра: 11542-1-1-1
47,480.00 ден 51,275.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
Шифра: Нема
34,085.00 ден 36,815.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
Шифра: Нема
53,065.00 ден 57,310.00 ден Во кошничкаСпореди

Click Безжичен Mаус M-W1-W Wireless

0 %s од 5
(0)
Click
 • Пренослив и практичен мини маус со USB кабел
 • Боја: црна
 • Резолуција:800-1200-1600 DPI
 • USB порта: Windows 7/8/10, MAC
Шифра: Нема
330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
49,199.00 ден 53,130.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-76VV

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 128GB SSD + 1TB HDD
56,430.00 ден 60,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
69,320.00 ден 74,865.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-70QK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 2666MHz Memory + N
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
72,830.00 ден 78,655.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-5028

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • 56GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-59SY

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
16,180.00 ден 17,480.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
14,250.00 ден 15,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C67G

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
 • Intel® Celeron® Processor N3060
 • Windows 10 Home Single Language
16,615.00 ден 17,945.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
15,860.00 ден 17,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
14,680.00 ден 15,855.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
17,115.00 ден 18,485.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P7E5

0 %s од 5
(0)
Acer

– RAM меморија 4 GB DDR3
– 15.6″ HD дисплеј
– Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
– Складирање од 1TB HDD+N

17,260.00 ден 18,640.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
26,855.00 ден 29,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
36,305.00 ден 39,210.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
47,480.00 ден 51,275.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
34,085.00 ден 36,815.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
53,065.00 ден 57,310.00 ден Во кошничкаСпореди

Click Безжичен Mаус M-W1-W Wireless

0 %s од 5
(0)
Click
 • Пренослив и практичен мини маус со USB кабел
 • Боја: црна
 • Резолуција:800-1200-1600 DPI
 • USB порта: Windows 7/8/10, MAC
330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-52B9

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • Екран: 15.6″ IPS FHD LED backlight, Acer ComfyView
 • Процесор: Intel® Core™ i5 Quad Core Processor 8300H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
49,199.00 ден 53,130.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Nitro Преносен компјутер AN515-52-76VV

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 128GB SSD + 1TB HDD
56,430.00 ден 60,950.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-702U

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + 8 GB DDR4 Memory
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB SSD + N
69,320.00 ден 74,865.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Predator Helios Преносен компјутер PH317-52-70QK

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 2666MHz Memory + N
 • Екран: 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Процесор: Intel® Core™ i7-8750H
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
72,830.00 ден 78,655.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-5028

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • 56GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-53S4

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 SDRAM
 • Acer Swift 3 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Swift Преносен компјутер SF314-54-59SY

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 14″ FHD Acer ComfyView™ IPS LED LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB PCIe NVMe SSD + N
44,610.00 ден 48,185.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
16,180.00 ден 17,480.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C1VL

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display, 1366×768
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • Складирање од 500 GB HDD
14,250.00 ден 15,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C67G

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD
 • Intel® Celeron® Processor N3060
 • Windows 10 Home Single Language
16,615.00 ден 17,945.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C7DB

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3160
 • 128 GB SSD + N
15,860.00 ден 17,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3 RAM
 • 15.6″ HD LED Display
 • Intel Celeron N3060 Dual Core
 • 1 TB HDD
14,680.00 ден 15,855.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P1RD

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4 GB DDR3
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD
 • Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
 • Складирање од 128 GB SSD + N
17,115.00 ден 18,485.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-P7E5

0 %s од 5
(0)

– RAM меморија 4 GB DDR3
– 15.6″ HD дисплеј
– Intel® Pentium® Quad Core Processor N3710
– Складирање од 1TB HDD+N

17,260.00 ден 18,640.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
26,855.00 ден 29,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
36,305.00 ден 39,210.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A517-51G-86AH

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4
 • 17.3″ FHD Acer ComfyView IPS LCD
 • Intel Core i7-8550U
 • Складирање од 256GB SSD
47,480.00 ден 51,275.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
34,085.00 ден 36,815.00 ден Во кошничкаСпореди

Acer Преносен компјутер SP513-52NP-583A

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • Acer Spin 5 Pro 13.3″ Multi-touch FHD IPS LCD
 • Intel® Core™ i5-8250U
 • Складирање од 256GB SSD + N
53,065.00 ден 57,310.00 ден Во кошничкаСпореди

Click Безжичен Mаус M-W1-W Wireless

0 %s од 5
(0)
 • Пренослив и практичен мини маус со USB кабел
 • Боја: црна
 • Резолуција:800-1200-1600 DPI
 • USB порта: Windows 7/8/10, MAC
330.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ