-13%

ALFA PLAM Камин на пелети COMMO 21

 • Капацитет: 21 kW
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg125,450.00 ден 109,090.00 ден

Спореди

Опис

 • Oбвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
 • Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
 • Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
 • Неделно програмирање на работатат на шпоретот
 • Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
 • Можност за управување со далечински управувач
 • Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
 • Вградени сигурносени термостати
 • Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
 • Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење
 • Капацитет: 21 kW
 • Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
 • Пречник на димен отвор: 80 mm
 • Потрошувачка на пелети мин/макс: 1,7/5,05kg/h
 • Максимално време на работа со полн резервоар: 26.5h
 • Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
 • Капацитет на котел: 32l
 • Волумен на загревање: 210/350 m3
 • Површина на загревање: 81-135 m2
 • Тежина: 196/225 kg
 • Степен на искористеност: 86.1 %
 • Енергетска класа A+
 • Бои: црвена, црна, крем

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.