-13%

ALFA PLAM Котел на пелети Комо Компакт

– Моќност 23 kW
– Димензии 590 x 642 x 1222 mm
– Фи 80 mm
– Котел 35,5 l


Original price was: 131,550.00 ден.Current price is: 114,390.00 ден.

Спореди

Опис

 • Обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
 • Термичка изолација на вратата на ложиштето со вермикулит, како и дополнителна термичка изолација на самиот котелсо минерална волна го намалува степенот на одавање на топлинат и го зголемува степенот на искористливост на горивата
 • Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
 • Неделно програмирање на работатат на шпоретот
 • Можност за работа на печката во 5нивоа на моќност
 • Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
 • Вградени сигурносени термостати
 • Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
 • Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење
 • Моќност 23 kW
 • Димензии 590 x 642 x 1222 mm
 • Фи 80 mm
 • Котел 35,5 l
 • Потрошувачка на пелети во час мин/мах – 1,48 / 5,5 kg/h
 • Капацитет на бункер 45 kg
 • Предвиден за простор 230 – 383 m3 / 88-147 m2
 • ***да биде работата на котелот прилагодена на саканата собна температура задолжително е вградување на собен термостат

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.