Звучници

-13% 3,600.00 ден 4,140.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-160

-13% 3,400.00 ден 3,910.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-210

-13% 4,700.00 ден 5,400.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-260

-13% 1,800.00 ден 2,070.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-90

-13% 9,500.00 ден 10,930.00 ден

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-500

-13% 7,300.00 ден 8,400.00 ден

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-700

-13% 10,500.00 ден 12,080.00 ден

VIVAX Караоке звучник BS-801

-13% 6,999.00 ден 8,050.00 ден

VIVAX Саунбар SP-7080H

3,600.00 ден 4,140.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-160

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001214623

– Звучници(W) 14
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Во кошничкаСпореди
3,400.00 ден 3,910.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-210

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001215481

– Звучници(W) 50
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Во кошничкаСпореди
4,700.00 ден 5,400.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-260

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001215483

– Звучници(W) 60
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Во кошничкаСпореди
1,800.00 ден 2,070.00 ден

VIVAX Бежичен звучник BS-90

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001214603

– Звучници(W) 8,5
– 1500 mAh батерија
– Лед светла во различни бои


Во кошничкаСпореди
9,500.00 ден 10,930.00 ден

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001290158

– Број на звучници 3
– Бас звучник (W) 2x30W
– Високотонски звучници (W) 1x20W
– Димензии ШхВхД (cm): 26.8х60.6х27.1


Во кошничкаСпореди
7,300.00 ден 8,400.00 ден

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-700

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001290169

– Број на звучници 5
– Бас звучник (W) 1x 50W
– Високотонски звучници (W) 4x 7W
– Димензии ШхВхД (cm): 21.5х38.7х21.5


Во кошничкаСпореди
10,500.00 ден 12,080.00 ден

VIVAX Караоке звучник BS-801

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Number of speakers: 4
– Full Range Speaker (W): 80
– Bass speaker (W): 60
– Midrange speaker (W): 10


Во кошничкаСпореди
6,999.00 ден 8,050.00 ден

VIVAX Саунбар SP-7080H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0001224348

– Моќност: 70W
– HDMI ARC, RCA COAX AUDIO IN, OPTICAL AUDIO IN, AUX 3,5MM
– 1x subwoofer


Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-160

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 14
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Шифра: 0001214623
3,600.00 ден 4,140.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-210

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 50
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Шифра: 0001215481
3,400.00 ден 3,910.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-260

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 60
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


Шифра: 0001215483
4,700.00 ден 5,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-90

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 8,5
– 1500 mAh батерија
– Лед светла во различни бои


Шифра: 0001214603
1,800.00 ден 2,070.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-500

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Број на звучници 3
– Бас звучник (W) 2x30W
– Високотонски звучници (W) 1x20W
– Димензии ШхВхД (cm): 26.8х60.6х27.1


Шифра: 0001290158
9,500.00 ден 10,930.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-700

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Број на звучници 5
– Бас звучник (W) 1x 50W
– Високотонски звучници (W) 4x 7W
– Димензии ШхВхД (cm): 21.5х38.7х21.5


Шифра: 0001290169
7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Караоке звучник BS-801

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Number of speakers: 4
– Full Range Speaker (W): 80
– Bass speaker (W): 60
– Midrange speaker (W): 10


Шифра: Нема
10,500.00 ден 12,080.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Саунбар SP-7080H

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност: 70W
– HDMI ARC, RCA COAX AUDIO IN, OPTICAL AUDIO IN, AUX 3,5MM
– 1x subwoofer


Шифра: 0001224348
6,999.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-160

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 14
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


3,600.00 ден 4,140.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-210

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 50
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


3,400.00 ден 3,910.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-260

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 60
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


4,700.00 ден 5,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-90

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Звучници(W) 8,5
– 1500 mAh батерија
– Лед светла во различни бои


1,800.00 ден 2,070.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-500

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Број на звучници 3
– Бас звучник (W) 2x30W
– Високотонски звучници (W) 1x20W
– Димензии ШхВхД (cm): 26.8х60.6х27.1


9,500.00 ден 10,930.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-700

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Број на звучници 5
– Бас звучник (W) 1x 50W
– Високотонски звучници (W) 4x 7W
– Димензии ШхВхД (cm): 21.5х38.7х21.5


7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Караоке звучник BS-801

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Number of speakers: 4
– Full Range Speaker (W): 80
– Bass speaker (W): 60
– Midrange speaker (W): 10


10,500.00 ден 12,080.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Саунбар SP-7080H

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност: 70W
– HDMI ARC, RCA COAX AUDIO IN, OPTICAL AUDIO IN, AUX 3,5MM
– 1x subwoofer


6,999.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-160

0 %s од 5
(0)

– Звучници(W) 14
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


3,600.00 ден 4,140.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-210

0 %s од 5
(0)

– Звучници(W) 50
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


3,400.00 ден 3,910.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-260

0 %s од 5
(0)

– Звучници(W) 60
– 3600 mAh батерија
– TWS функција


4,700.00 ден 5,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен звучник BS-90

0 %s од 5
(0)

– Звучници(W) 8,5
– 1500 mAh батерија
– Лед светла во различни бои


1,800.00 ден 2,070.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-500

0 %s од 5
(0)

– Број на звучници 3
– Бас звучник (W) 2x30W
– Високотонски звучници (W) 1x20W
– Димензии ШхВхД (cm): 26.8х60.6х27.1


9,500.00 ден 10,930.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Бежичен караоке звучник BS-700

0 %s од 5
(0)

– Број на звучници 5
– Бас звучник (W) 1x 50W
– Високотонски звучници (W) 4x 7W
– Димензии ШхВхД (cm): 21.5х38.7х21.5


7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Караоке звучник BS-801

0 %s од 5
(0)

– Number of speakers: 4
– Full Range Speaker (W): 80
– Bass speaker (W): 60
– Midrange speaker (W): 10


10,500.00 ден 12,080.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Саунбар SP-7080H

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 70W
– HDMI ARC, RCA COAX AUDIO IN, OPTICAL AUDIO IN, AUX 3,5MM
– 1x subwoofer


6,999.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат