Сезонски производи

-13% 8,690.00 ден 9,990.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 100 l

-13% 10,750.00 ден 12,400.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 150 l

-13% 13,490.00 ден 15,500.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 200 l

-14% 4,290.00 ден 4,990.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 25 l

-13% 15,790.00 ден 18,200.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 300 l

-13% 5,970.00 ден 6,890.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 50 l

-13% 6,990.00 ден 8,000.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 70 l

-18% 700.00 ден 850.00 ден

SIGMA Машинка за ореви YG-160

-14% 1,050.00 ден 1,220.00 ден

SIGMA Мелница за месо и зеленчук F-526

-13% 690.00 ден 790.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 10 l

-13% 960.00 ден 1,100.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 15 l

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 20 l

-16% 1,340.00 ден 1,590.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 25 l

-13% 1,590.00 ден 1,830.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 34 l

-14% 325.00 ден 380.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 5 l

-13% 1,990.00 ден 2,300.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 54 l

-14% 1,770.00 ден 2,050.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 16 l

-13% 1,990.00 ден 2,290.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 20 l

-13% 2,760.00 ден 3,170.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 30 l

-13% 3,190.00 ден 3,670.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 35 l

8,690.00 ден 9,990.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 100 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033393-1

– Капацитет (l) 100
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 830
– Висина на садот со ногарки (mm) 1120


Во кошничкаСпореди
10,750.00 ден 12,400.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 150 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033390

– Капацитет (l) 150
– Дијаметар (mm) 478
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


Во кошничкаСпореди
13,490.00 ден 15,500.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 200 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033393-1-1-1

– Капацитет (l) 200
– Дијаметар (mm) 557
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


Во кошничкаСпореди
4,290.00 ден 4,990.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 25 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033395

– Капацитет (l) 25
– Дијаметар (mm) 318
– Должина (mm) 400
– Висина на садот со ногарки (mm) 410


Во кошничкаСпореди
15,790.00 ден 18,200.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 300 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033393-1-1-1-1

– Капацитет (l) 300
– Дијаметар (mm) 637
– Висина (mm) 1000
– Висина на садот со ногарки (mm) 1290


Во кошничкаСпореди
5,970.00 ден 6,890.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 50 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033388-1

– Капацитет (l) 50
– Дијаметар (mm) 318
– Висина (mm) 740
– Висина на садот со ногарки (mm) 990


Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 8,000.00 ден

MALERIC KMS сад за вино 70 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9033393

– Капацитет (l) 70
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 600
– Висина на садот со ногарки (mm) 890


Во кошничкаСпореди
700.00 ден 850.00 ден

SIGMA Машинка за ореви YG-160

0 %s од 5
(0)
Шифра: 3094001

– Прицврстување на штраф
– Машинка за мелење ореви, бадеми, лешници.
– За домашна употреба, лесна за одржување и чистење
– Материјал: Метал/инокс


Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,220.00 ден

SIGMA Мелница за месо и зеленчук F-526

0 %s од 5
(0)
Шифра: 3095009

– Рачна мелница за месо, зеленчук и слично
– Димензии (cm): 25×21
– Материјал: Алуминиум
– Прицврстување на штраф


Во кошничкаСпореди
690.00 ден 790.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 10 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022412

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 10 lit


Во кошничкаСпореди
960.00 ден 1,100.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 15 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022413

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 15 lit


Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 20 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022414

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 20 lit


Во кошничкаСпореди
1,340.00 ден 1,590.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 25 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022415

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 25 lit


Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,830.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 34 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022416

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 34 lit


Во кошничкаСпореди
325.00 ден 380.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 5 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022411

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 5 lit


Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,300.00 ден

Стаклен балон за ракија и вино 54 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022417

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 54 lit


Во кошничкаСпореди
1,770.00 ден 2,050.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 16 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 077727

– Пречник: 40 cm
– Волумен: 16 lВо кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,290.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 20 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 007268

– Пречник: 44 cm
– Висина: 14.5 cm
– Волумен: 20 l
– Тежина: 2.3 kg


Во кошничкаСпореди
2,760.00 ден 3,170.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 30 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 025020

– Пречник: 50 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 30 l
– Тежина: 3.2 kg


Во кошничкаСпореди
3,190.00 ден 3,670.00 ден

Тенџере за подготовка на зимница 35 l

0 %s од 5
(0)
Шифра: 025019

– Пречник: 54 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 35 l
– Тежина: 3.6 kg


Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 100 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 100
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 830
– Висина на садот со ногарки (mm) 1120


Шифра: 9033393-1
8,690.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 150 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 150
– Дијаметар (mm) 478
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


Шифра: 9033390
10,750.00 ден 12,400.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 200 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 200
– Дијаметар (mm) 557
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


Шифра: 9033393-1-1-1
13,490.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 25
– Дијаметар (mm) 318
– Должина (mm) 400
– Висина на садот со ногарки (mm) 410


Шифра: 9033395
4,290.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 300 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 300
– Дијаметар (mm) 637
– Висина (mm) 1000
– Висина на садот со ногарки (mm) 1290


Шифра: 9033393-1-1-1-1
15,790.00 ден 18,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 50 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 50
– Дијаметар (mm) 318
– Висина (mm) 740
– Висина на садот со ногарки (mm) 990


Шифра: 9033388-1
5,970.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 70 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 70
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 600
– Висина на садот со ногарки (mm) 890


Шифра: 9033393
6,990.00 ден 8,000.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Машинка за ореви YG-160

0 %s од 5
(0)

– Прицврстување на штраф
– Машинка за мелење ореви, бадеми, лешници.
– За домашна употреба, лесна за одржување и чистење
– Материјал: Метал/инокс


Шифра: 3094001
700.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Мелница за месо и зеленчук F-526

0 %s од 5
(0)

– Рачна мелница за месо, зеленчук и слично
– Димензии (cm): 25×21
– Материјал: Алуминиум
– Прицврстување на штраф


Шифра: 3095009
1,050.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 10 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 10 lit


Шифра: 9022412
690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 15 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 15 lit


Шифра: 9022413
960.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 20 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 20 lit


Шифра: 9022414
1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 25 lit


Шифра: 9022415
1,340.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 34 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 34 lit


Шифра: 9022416
1,590.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 5 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 5 lit


Шифра: 9022411
325.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 54 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 54 lit


Шифра: 9022417
1,990.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 16 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 40 cm
– Волумен: 16 lШифра: 077727
1,770.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 20 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 44 cm
– Висина: 14.5 cm
– Волумен: 20 l
– Тежина: 2.3 kg


Шифра: 007268
1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 30 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 50 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 30 l
– Тежина: 3.2 kg


Шифра: 025020
2,760.00 ден 3,170.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 35 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 54 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 35 l
– Тежина: 3.6 kg


Шифра: 025019
3,190.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 100 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 100
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 830
– Висина на садот со ногарки (mm) 1120


8,690.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 150 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 150
– Дијаметар (mm) 478
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


10,750.00 ден 12,400.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 200 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 200
– Дијаметар (mm) 557
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


13,490.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 25
– Дијаметар (mm) 318
– Должина (mm) 400
– Висина на садот со ногарки (mm) 410


4,290.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 300 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 300
– Дијаметар (mm) 637
– Висина (mm) 1000
– Висина на садот со ногарки (mm) 1290


15,790.00 ден 18,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 50 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 50
– Дијаметар (mm) 318
– Висина (mm) 740
– Висина на садот со ногарки (mm) 990


5,970.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 70 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 70
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 600
– Висина на садот со ногарки (mm) 890


6,990.00 ден 8,000.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Машинка за ореви YG-160

0 %s од 5
(0)

– Прицврстување на штраф
– Машинка за мелење ореви, бадеми, лешници.
– За домашна употреба, лесна за одржување и чистење
– Материјал: Метал/инокс


700.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Мелница за месо и зеленчук F-526

0 %s од 5
(0)

– Рачна мелница за месо, зеленчук и слично
– Димензии (cm): 25×21
– Материјал: Алуминиум
– Прицврстување на штраф


1,050.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 10 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 10 lit


690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 15 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 15 lit


960.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 20 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 20 lit


1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 25 lit


1,340.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 34 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 34 lit


1,590.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 5 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 5 lit


325.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 54 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 54 lit


1,990.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 16 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 40 cm
– Волумен: 16 l1,770.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 20 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 44 cm
– Висина: 14.5 cm
– Волумен: 20 l
– Тежина: 2.3 kg


1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 30 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 50 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 30 l
– Тежина: 3.2 kg


2,760.00 ден 3,170.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 35 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 54 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 35 l
– Тежина: 3.6 kg


3,190.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 100 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 100
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 830
– Висина на садот со ногарки (mm) 1120


8,690.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 150 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 150
– Дијаметар (mm) 478
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


10,750.00 ден 12,400.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 200 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 200
– Дијаметар (mm) 557
– Висина (mm) 900
– Висина на садот со ногарки (mm) 1190


13,490.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 25
– Дијаметар (mm) 318
– Должина (mm) 400
– Висина на садот со ногарки (mm) 410


4,290.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 300 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 300
– Дијаметар (mm) 637
– Висина (mm) 1000
– Висина на садот со ногарки (mm) 1290


15,790.00 ден 18,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 50 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 50
– Дијаметар (mm) 318
– Висина (mm) 740
– Висина на садот со ногарки (mm) 990


5,970.00 ден 6,890.00 ден Во кошничкаСпореди

MALERIC KMS сад за вино 70 l

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (l) 70
– Дијаметар (mm) 398
– Висина (mm) 600
– Висина на садот со ногарки (mm) 890


6,990.00 ден 8,000.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Машинка за ореви YG-160

0 %s од 5
(0)

– Прицврстување на штраф
– Машинка за мелење ореви, бадеми, лешници.
– За домашна употреба, лесна за одржување и чистење
– Материјал: Метал/инокс


700.00 ден 850.00 ден Во кошничкаСпореди

SIGMA Мелница за месо и зеленчук F-526

0 %s од 5
(0)

– Рачна мелница за месо, зеленчук и слично
– Димензии (cm): 25×21
– Материјал: Алуминиум
– Прицврстување на штраф


1,050.00 ден 1,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 10 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 10 lit


690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 15 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 15 lit


960.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 20 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 20 lit


1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 25 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 25 lit


1,340.00 ден 1,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 34 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 34 lit


1,590.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 5 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 5 lit


325.00 ден 380.00 ден Во кошничкаСпореди

Стаклен балон за ракија и вино 54 l

0 %s од 5
(0)

– За чување на вино, ракија и слични течности
– Со пластичен затварач со навој
– Обложен со заштитна плетена пластика
– Капацитет: 54 lit


1,990.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 16 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 40 cm
– Волумен: 16 l1,770.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 20 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 44 cm
– Висина: 14.5 cm
– Волумен: 20 l
– Тежина: 2.3 kg


1,990.00 ден 2,290.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 30 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 50 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 30 l
– Тежина: 3.2 kg


2,760.00 ден 3,170.00 ден Во кошничкаСпореди

Тенџере за подготовка на зимница 35 l

0 %s од 5
(0)

– Пречник: 54 cm
– Висина: 15.5 cm
– Волумен: 35 l
– Тежина: 3.6 kg


3,190.00 ден 3,670.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ