Маси, столови и чадори

-13% 2,950.00 ден 3,390.00 ден

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН АРИЗОНА

-13% 3,690.00 ден 4,250.00 ден

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН ЛЕТИНО ФИСО

-14% 1,990.00 ден 2,310.00 ден

Лулашка за во двор B2043

-14% 6,290.00 ден 7,300.00 ден

Лулашка тросед C3125

-14% 1,799.00 ден 2,100.00 ден

Маса за во двор 80х80 см

-17% 1,990.00 ден 2,410.00 ден

Маса за во двор SC070 FI 60

-13% 2,890.00 ден 3,320.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН КИНГ 79x79x72 cm

-13% 1,390.00 ден 1,600.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН НИК

-13% 6,990.00 ден 8,040.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ПРИНЦ МОКА КАМЕН 150x90x72 cm

-13% 1,620.00 ден 1,860.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ФАРЕТО

-13% 930.00 ден 1,070.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ЏЕК

-13% 1,620.00 ден 1,860.00 ден

Маса за кампување ПРОГАРДЕН 80х72х70 см

-13% 2,240.00 ден 2,580.00 ден

Маса за кампување ПРОГАРДЕН ФАРО 137x68x72 cm

2,890.00 ден 3,320.00 ден

MQ Тенда за во двор 3х3 м

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


Select optionsСпореди
6,290.00 ден 7,230.00 ден

MQ Тенда за во двор ПОП УП 3х3 м

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


Select optionsСпореди
2,499.00 ден 2,870.00 ден

Mаси на расклопување за во двор

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Достапни во бела и зелена боја
– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Димензии 70х120 см


Select optionsСпореди
7,190.00 ден 8,270.00 ден

Лежалка во повеќе бои ПРОГАРДЕН ХАИТИ со перници

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Антрацитно перниче поделено на три делови.
– Тежина 12кг
– Димензија 65x195x78 цм


Select optionsСпореди
2,950.00 ден 3,390.00 ден

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН АРИЗОНА

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9021305

– Боја бела
– Тежина 8 кг
– Димензија 60х108х109 см
– Материјал пластика


Во кошничкаСпореди
3,690.00 ден 4,250.00 ден

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН ЛЕТИНО ФИСО

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9022201

– Боја бела
– Тежина 13,3 кг
– Димензија 71x192x223 см
– Материјал пластика


Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,310.00 ден

Лулашка за во двор B2043

0 %s од 5
(0)
Шифра: 25785

– Достапна во бела боја
– Материјал: ткаенина
– Се закачува на плафон, дрво


Прочитај повеќеСпореди
6,290.00 ден 7,300.00 ден

Лулашка тросед C3125

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20492 / 24120

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Прочитај повеќеСпореди
6,290.00 ден 7,300.00 ден

Лулашка тросед сива/крем боја W63 805717

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Select optionsСпореди
1,799.00 ден 2,100.00 ден

Маса за во двор 80х80 см

0 %s од 5
(0)
Шифра: 25821

– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Се склопува
– Димензии 80х80 см


Прочитај повеќеСпореди
1,990.00 ден 2,410.00 ден

Маса за во двор SC070 FI 60

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20393

– Достапна во кафеава боја
– Материјал: стакло
– Метални ногарки и оквир
– Дијаметар 60 см


Прочитај повеќеСпореди
2,890.00 ден 3,320.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН КИНГ 79x79x72 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9020779

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 79x79x72 cm
– Материјал пластика


Прочитај повеќеСпореди
1,390.00 ден 1,600.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН НИК

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9056732

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80 x 57 x 63 cm
– Материјал пластика
– Тежина 4.7 кг


Прочитај повеќеСпореди
6,990.00 ден 8,040.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ПРИНЦ МОКА КАМЕН 150x90x72 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9020780

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 150x90x72 cm
– Материјал пластика
– Тежина 13.5 kg


Прочитај повеќеСпореди
4,790.00 ден 5,510.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН СУМАТРА 138х80х72 см

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Достапни во бела и антрацит боја
– Димензии 138х80х72 см
– Материјал пластика


Select optionsСпореди
1,620.00 ден 1,860.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ФАРЕТО

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9020718

– Достапнa во бела боја
– Димензии 101x68x72 цм
– Материјал пластика
– Тежина 6,1 кг


Прочитај повеќеСпореди
930.00 ден 1,070.00 ден

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ЏЕК

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9056726

– Боја бела
– Тежина 1,2 кг
– Димензија 38x44x20,8 цм
– Материјал пластика


Прочитај повеќеСпореди
1,620.00 ден 1,860.00 ден

Маса за кампување ПРОГАРДЕН 80х72х70 см

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9020721

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80х72х70 см
– Материјал пластика
– Тежина 7,3 кг


Прочитај повеќеСпореди
2,240.00 ден 2,580.00 ден

Маса за кампување ПРОГАРДЕН ФАРО 137x68x72 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9020719

– Достапнa во бела боја
– Димензии 137x68x72 cm
– Материјал пластика


Прочитај повеќеСпореди
4,790.00 ден 5,510.00 ден

Маса и столови во повеќе бои ПРОГАРДЕН АКИТА

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Достапни бои за нарачка: антрацит и бела
– Димензии 59x46x40 (маса)
– Димензии 60x58x85 (стол)
– Тежина 12,74 кг


Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


Шифра: Нема
2,890.00 ден 3,320.00 ден Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор ПОП УП 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


Шифра: Нема
6,290.00 ден 7,230.00 ден Select optionsСпореди

Mаси на расклопување за во двор

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и зелена боја
– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Димензии 70х120 см


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,499.00 ден 2,870.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка во повеќе бои ПРОГАРДЕН ХАИТИ со перници

0 %s од 5
(0)

– Антрацитно перниче поделено на три делови.
– Тежина 12кг
– Димензија 65x195x78 цм


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

7,190.00 ден 8,270.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН АРИЗОНА

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 8 кг
– Димензија 60х108х109 см
– Материјал пластика


Шифра: 9021305
2,950.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН ЛЕТИНО ФИСО

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 13,3 кг
– Димензија 71x192x223 см
– Материјал пластика


Шифра: 9022201
3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Лулашка за во двор B2043

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бела боја
– Материјал: ткаенина
– Се закачува на плафон, дрво


Шифра: 25785
Достапност:

Нема на залиха

1,990.00 ден 2,310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед C3125

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Шифра: 20492 / 24120
Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед сива/крем боја W63 805717

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,300.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор 80х80 см

0 %s од 5
(0)

– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Се склопува
– Димензии 80х80 см


Шифра: 25821
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор SC070 FI 60

0 %s од 5
(0)

– Достапна во кафеава боја
– Материјал: стакло
– Метални ногарки и оквир
– Дијаметар 60 см


Шифра: 20393
Достапност:

Нема на залиха

1,990.00 ден 2,410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН КИНГ 79x79x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 79x79x72 cm
– Материјал пластика


Шифра: 9020779
Достапност:

Нема на залиха

2,890.00 ден 3,320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН НИК

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80 x 57 x 63 cm
– Материјал пластика
– Тежина 4.7 кг


Шифра: 9056732
Достапност:

Нема на залиха

1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ПРИНЦ МОКА КАМЕН 150x90x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 150x90x72 cm
– Материјал пластика
– Тежина 13.5 kg


Шифра: 9020780
Достапност:

Нема на залиха

6,990.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН СУМАТРА 138х80х72 см

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и антрацит боја
– Димензии 138х80х72 см
– Материјал пластика


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ФАРЕТО

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 101x68x72 цм
– Материјал пластика
– Тежина 6,1 кг


Шифра: 9020718
Достапност:

Нема на залиха

1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ЏЕК

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 1,2 кг
– Димензија 38x44x20,8 цм
– Материјал пластика


Шифра: 9056726
Достапност:

Нема на залиха

930.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН 80х72х70 см

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80х72х70 см
– Материјал пластика
– Тежина 7,3 кг


Шифра: 9020721
Достапност:

Нема на залиха

1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН ФАРО 137x68x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 137x68x72 cm
– Материјал пластика


Шифра: 9020719
Достапност:

Нема на залиха

2,240.00 ден 2,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса и столови во повеќе бои ПРОГАРДЕН АКИТА

0 %s од 5
(0)

– Достапни бои за нарачка: антрацит и бела
– Димензии 59x46x40 (маса)
– Димензии 60x58x85 (стол)
– Тежина 12,74 кг


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


2,890.00 ден 3,320.00 ден Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор ПОП УП 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


6,290.00 ден 7,230.00 ден Select optionsСпореди

Mаси на расклопување за во двор

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и зелена боја
– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Димензии 70х120 см


Достапност:

Нема на залиха

2,499.00 ден 2,870.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка во повеќе бои ПРОГАРДЕН ХАИТИ со перници

0 %s од 5
(0)

– Антрацитно перниче поделено на три делови.
– Тежина 12кг
– Димензија 65x195x78 цм


Достапност:

Нема на залиха

7,190.00 ден 8,270.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН АРИЗОНА

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 8 кг
– Димензија 60х108х109 см
– Материјал пластика


2,950.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН ЛЕТИНО ФИСО

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 13,3 кг
– Димензија 71x192x223 см
– Материјал пластика


3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Лулашка за во двор B2043

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бела боја
– Материјал: ткаенина
– Се закачува на плафон, дрво


Достапност:

Нема на залиха

1,990.00 ден 2,310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед C3125

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед сива/крем боја W63 805717

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,300.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор 80х80 см

0 %s од 5
(0)

– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Се склопува
– Димензии 80х80 см


Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор SC070 FI 60

0 %s од 5
(0)

– Достапна во кафеава боја
– Материјал: стакло
– Метални ногарки и оквир
– Дијаметар 60 см


Достапност:

Нема на залиха

1,990.00 ден 2,410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН КИНГ 79x79x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 79x79x72 cm
– Материјал пластика


Достапност:

Нема на залиха

2,890.00 ден 3,320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН НИК

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80 x 57 x 63 cm
– Материјал пластика
– Тежина 4.7 кг


Достапност:

Нема на залиха

1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ПРИНЦ МОКА КАМЕН 150x90x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 150x90x72 cm
– Материјал пластика
– Тежина 13.5 kg


Достапност:

Нема на залиха

6,990.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН СУМАТРА 138х80х72 см

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и антрацит боја
– Димензии 138х80х72 см
– Материјал пластика


Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ФАРЕТО

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 101x68x72 цм
– Материјал пластика
– Тежина 6,1 кг


Достапност:

Нема на залиха

1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ЏЕК

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 1,2 кг
– Димензија 38x44x20,8 цм
– Материјал пластика


Достапност:

Нема на залиха

930.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН 80х72х70 см

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80х72х70 см
– Материјал пластика
– Тежина 7,3 кг


Достапност:

Нема на залиха

1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН ФАРО 137x68x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 137x68x72 cm
– Материјал пластика


Достапност:

Нема на залиха

2,240.00 ден 2,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса и столови во повеќе бои ПРОГАРДЕН АКИТА

0 %s од 5
(0)

– Достапни бои за нарачка: антрацит и бела
– Димензии 59x46x40 (маса)
– Димензии 60x58x85 (стол)
– Тежина 12,74 кг


Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


2,890.00 ден 3,320.00 ден Select optionsСпореди

MQ Тенда за во двор ПОП УП 3х3 м

0 %s од 5
(0)

– Боја зелена и бела
– Бренд MQ
– Димензија 3×3 м


6,290.00 ден 7,230.00 ден Select optionsСпореди

Mаси на расклопување за во двор

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и зелена боја
– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Димензии 70х120 см


2,499.00 ден 2,870.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка во повеќе бои ПРОГАРДЕН ХАИТИ со перници

0 %s од 5
(0)

– Антрацитно перниче поделено на три делови.
– Тежина 12кг
– Димензија 65x195x78 цм


7,190.00 ден 8,270.00 ден Select optionsСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН АРИЗОНА

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 8 кг
– Димензија 60х108х109 см
– Материјал пластика


2,950.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Лежалка за во двор ПРОГАРДЕН ЛЕТИНО ФИСО

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 13,3 кг
– Димензија 71x192x223 см
– Материјал пластика


3,690.00 ден 4,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Лулашка за во двор B2043

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бела боја
– Материјал: ткаенина
– Се закачува на плафон, дрво


1,990.00 ден 2,310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед C3125

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


6,290.00 ден 7,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Лулашка тросед сива/крем боја W63 805717

0 %s од 5
(0)

– Достапна во бело-зелена боја
– Материјал: ткаенина
– Метални ногарки и оквир
– Димензии: 170 х 110 х 153 см


6,290.00 ден 7,300.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор 80х80 см

0 %s од 5
(0)

– Материјал: пластика
– Метални ногарки
– Се склопува
– Димензии 80х80 см


1,799.00 ден 2,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор SC070 FI 60

0 %s од 5
(0)

– Достапна во кафеава боја
– Материјал: стакло
– Метални ногарки и оквир
– Дијаметар 60 см


1,990.00 ден 2,410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН КИНГ 79x79x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 79x79x72 cm
– Материјал пластика


2,890.00 ден 3,320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН НИК

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80 x 57 x 63 cm
– Материјал пластика
– Тежина 4.7 кг


1,390.00 ден 1,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ПРИНЦ МОКА КАМЕН 150x90x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во антрацит боја
– Димензии 150x90x72 cm
– Материјал пластика
– Тежина 13.5 kg


6,990.00 ден 8,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН СУМАТРА 138х80х72 см

0 %s од 5
(0)

– Достапни во бела и антрацит боја
– Димензии 138х80х72 см
– Материјал пластика


4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ФАРЕТО

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 101x68x72 цм
– Материјал пластика
– Тежина 6,1 кг


1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за во двор ПРОГАРДЕН ЏЕК

0 %s од 5
(0)

– Боја бела
– Тежина 1,2 кг
– Димензија 38x44x20,8 цм
– Материјал пластика


930.00 ден 1,070.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН 80х72х70 см

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 80х72х70 см
– Материјал пластика
– Тежина 7,3 кг


1,620.00 ден 1,860.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса за кампување ПРОГАРДЕН ФАРО 137x68x72 cm

0 %s од 5
(0)

– Достапнa во бела боја
– Димензии 137x68x72 cm
– Материјал пластика


2,240.00 ден 2,580.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Маса и столови во повеќе бои ПРОГАРДЕН АКИТА

0 %s од 5
(0)

– Достапни бои за нарачка: антрацит и бела
– Димензии 59x46x40 (маса)
– Димензии 60x58x85 (стол)
– Тежина 12,74 кг


4,790.00 ден 5,510.00 ден Select optionsСпореди

Прикажување на еден производ