vox

-11% 6,800.00 ден 7,600.00 ден

VOX Бојлер за бања WHM 502

-12% 7,200.00 ден 8,200.00 ден

VOX Бојлер за бања WHM 802

-9% 19,500.00 ден 21,500.00 ден

VOX Вграден фрижидер IKK 3400F

-23% 6,190.00 ден 8,040.00 ден

VOX Вградна плотна EBC 200 DB

-10% 8,990.00 ден 9,990.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 1200 F

-10% 15,450.00 ден 17,160.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 2550

-12% 40,800.00 ден 46,400.00 ден

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

-9% 15,300.00 ден 16,900.00 ден

VOX Машина за садови GSI 6541 E

-15% 14,490.00 ден 16,990.00 ден

VOX Машина за садови LC 4745

-13% 6,900.00 ден 7,940.00 ден

VOX Телевизор LED 24DSA306HG2

-23% 7,900.00 ден 10,230.00 ден

VOX Телевизор LED 32A11H314M Smart

-23% 7,900.00 ден 10,230.00 ден

VOX Телевизор LED 32A11H315FL Smart

-28% 9,900.00 ден 13,680.00 ден

VOX Телевизор LED 39DSA316B

-20% 10,900.00 ден 13,680.00 ден

VOX Телевизор LED 42DSAFG10B

-28% 14,900.00 ден 20,600.00 ден

VOX Телевизор LED 43A11U314B Smart UHD

-22% 17,900.00 ден 22,890.00 ден

VOX Телевизор LED 43WOS315B Smart UHD

-30% 19,900.00 ден 28,630.00 ден

VOX Телевизор LED 50WOS315B Smart UHD

-17% 22,900.00 ден 27,480.00 ден

VOX Телевизор LED 55A11U314B Smart UHD

-20% 22,900.00 ден 28,630.00 ден

VOX Телевизор LED 55WOS315B Smart UHD

-26% 29,900.00 ден 40,140.00 ден

VOX Телевизор LED 65A11U314B Smart UHD

6,800.00 ден 7,600.00 ден

VOX Бојлер за бања WHM 502

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 50 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


Во кошничкаСпореди
7,200.00 ден 8,200.00 ден

VOX Бојлер за бања WHM 802

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 80 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


Во кошничкаСпореди
19,500.00 ден 21,500.00 ден

VOX Вграден фрижидер IKK 3400F

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класа на енергија: F
– Нето капацитет на уредот: 249 л
– Реверзибилна врата: Да
– Нето волумен во замрзнувачот: 68 л


Во кошничкаСпореди
6,190.00 ден 8,040.00 ден

VOX Вградна плотна EBC 200 DB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на рингли: 2
– Вкупна моќност: 3 kW
– Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
– Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm


Во кошничкаСпореди
8,990.00 ден 9,990.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 1200 F

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 63 л
– Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
– Механичка контрола
– Статичен less frost систем за ладење


Во кошничкаСпореди
15,450.00 ден 17,160.00 ден

VOX Вертикален замрзнувач VF 2550

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Нето волумен: 182 л
– 6 фиоки
– Промена на смерот на отворање на вратата
– Енергетска класа: А+


Во кошничкаСпореди
40,800.00 ден 46,400.00 ден

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.57/4.02; А++/A+
– Kапацитет за ладење: 5400 W
– Kапацитет за греење: 5800 W
– Фреон R32


Во кошничкаСпореди
15,300.00 ден 16,900.00 ден

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


Во кошничкаСпореди
14,490.00 ден 16,990.00 ден

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


Во кошничкаСпореди
6,900.00 ден 7,940.00 ден

VOX Телевизор LED 24DSA306HG2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 24″ (61 см)
– Екран: Direct LED Slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Во кошничкаСпореди
7,900.00 ден 10,230.00 ден

VOX Телевизор LED 32A11H314M Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


Во кошничкаСпореди
7,900.00 ден 10,230.00 ден

VOX Телевизор LED 32A11H315FL Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


Во кошничкаСпореди
9,900.00 ден 13,680.00 ден

VOX Телевизор LED 39DSA316B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 39″ (99 cm)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Во кошничкаСпореди
10,900.00 ден 13,680.00 ден

VOX Телевизор LED 42DSAFG10B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала 42”
– Direct LED slim
– Full HD (1920×1080)
– 60 Hz


Во кошничкаСпореди
14,900.00 ден 20,600.00 ден

VOX Телевизор LED 43A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала: 43“
– Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Во кошничкаСпореди
17,900.00 ден 22,890.00 ден

VOX Телевизор LED 43WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 43″ (109 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: Full HD (1920×1080)
– Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2


Во кошничкаСпореди
19,900.00 ден 28,630.00 ден

VOX Телевизор LED 50WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 50″ (127 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Во кошничкаСпореди
22,900.00 ден 27,480.00 ден

VOX Телевизор LED 55A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 55″ (139 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Во кошничкаСпореди
22,900.00 ден 28,630.00 ден

VOX Телевизор LED 55WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 55″ (140 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Во кошничкаСпореди
29,900.00 ден 40,140.00 ден

VOX Телевизор LED 65A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина: 65″ (165 см)
– Екран: Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 502

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 50 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


Шифра: Нема
6,800.00 ден 7,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 802

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 80 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


Шифра: Нема
7,200.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вграден фрижидер IKK 3400F

0 %s од 5
(0)
vox

– Класа на енергија: F
– Нето капацитет на уредот: 249 л
– Реверзибилна врата: Да
– Нето волумен во замрзнувачот: 68 л


Шифра: Нема
19,500.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вградна плотна EBC 200 DB

0 %s од 5
(0)
vox

– Број на рингли: 2
– Вкупна моќност: 3 kW
– Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
– Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm


Шифра: Нема
6,190.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 1200 F

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 63 л
– Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
– Механичка контрола
– Статичен less frost систем за ладење


Шифра: Нема
8,990.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2550

0 %s од 5
(0)
vox

– Нето волумен: 182 л
– 6 фиоки
– Промена на смерот на отворање на вратата
– Енергетска класа: А+


Шифра: Нема
15,450.00 ден 17,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

0 %s од 5
(0)
vox

– Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.57/4.02; А++/A+
– Kапацитет за ладење: 5400 W
– Kапацитет за греење: 5800 W
– Фреон R32


Шифра: Нема
40,800.00 ден 46,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
vox

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


Шифра: Нема
15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


Шифра: Нема
14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 24DSA306HG2

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 24″ (61 см)
– Екран: Direct LED Slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Шифра: Нема
6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H314M Smart

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


Шифра: Нема
7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H315FL Smart

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


Шифра: Нема
7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 39DSA316B

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 39″ (99 cm)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Шифра: Нема
9,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 42DSAFG10B

0 %s од 5
(0)
vox

– Дијагонала 42”
– Direct LED slim
– Full HD (1920×1080)
– 60 Hz


Шифра: Нема
10,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Дијагонала: 43“
– Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Шифра: Нема
14,900.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 43″ (109 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: Full HD (1920×1080)
– Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2


Шифра: Нема
17,900.00 ден 22,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 50WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 50″ (127 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Шифра: Нема
19,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 55″ (139 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Шифра: Нема
22,900.00 ден 27,480.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 55″ (140 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


Шифра: Нема
22,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 65A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 65″ (165 см)
– Екран: Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


Шифра: Нема
29,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 502

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 50 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


6,800.00 ден 7,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 802

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 80 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


7,200.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вграден фрижидер IKK 3400F

0 %s од 5
(0)
vox

– Класа на енергија: F
– Нето капацитет на уредот: 249 л
– Реверзибилна врата: Да
– Нето волумен во замрзнувачот: 68 л


19,500.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вградна плотна EBC 200 DB

0 %s од 5
(0)
vox

– Број на рингли: 2
– Вкупна моќност: 3 kW
– Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
– Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm


6,190.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 1200 F

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 63 л
– Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
– Механичка контрола
– Статичен less frost систем за ладење


8,990.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2550

0 %s од 5
(0)
vox

– Нето волумен: 182 л
– 6 фиоки
– Промена на смерот на отворање на вратата
– Енергетска класа: А+


15,450.00 ден 17,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

0 %s од 5
(0)
vox

– Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.57/4.02; А++/A+
– Kапацитет за ладење: 5400 W
– Kапацитет за греење: 5800 W
– Фреон R32


40,800.00 ден 46,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)
vox

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)
vox

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 24DSA306HG2

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 24″ (61 см)
– Екран: Direct LED Slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H314M Smart

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H315FL Smart

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 39DSA316B

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 39″ (99 cm)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


9,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 42DSAFG10B

0 %s од 5
(0)
vox

– Дијагонала 42”
– Direct LED slim
– Full HD (1920×1080)
– 60 Hz


10,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Дијагонала: 43“
– Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


14,900.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 43″ (109 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: Full HD (1920×1080)
– Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2


17,900.00 ден 22,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 50WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 50″ (127 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


19,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 55″ (139 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


22,900.00 ден 27,480.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 55″ (140 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


22,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 65A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)
vox

– Големина: 65″ (165 см)
– Екран: Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


29,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 502

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 50 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


6,800.00 ден 7,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Бојлер за бања WHM 802

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 2000 W
– Капацитет: 80 л
– Начин на инсталација: вертикално на ѕидот
– Механичка контрола, греач од не’рѓосувачки челик


7,200.00 ден 8,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вграден фрижидер IKK 3400F

0 %s од 5
(0)

– Класа на енергија: F
– Нето капацитет на уредот: 249 л
– Реверзибилна врата: Да
– Нето волумен во замрзнувачот: 68 л


19,500.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вградна плотна EBC 200 DB

0 %s од 5
(0)

– Број на рингли: 2
– Вкупна моќност: 3 kW
– Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
– Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm


6,190.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 1200 F

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 63 л
– Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
– Механичка контрола
– Статичен less frost систем за ладење


8,990.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Вертикален замрзнувач VF 2550

0 %s од 5
(0)

– Нето волумен: 182 л
– 6 фиоки
– Промена на смерот на отворање на вратата
– Енергетска класа: А+


15,450.00 ден 17,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Инвертер клима уред IVA5-18JR Filter anti-2.5pm

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.57/4.02; А++/A+
– Kапацитет за ладење: 5400 W
– Kапацитет за греење: 5800 W
– Фреон R32


40,800.00 ден 46,400.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови GSI 6541 E

0 %s од 5
(0)

– Вградна машина за садови
– Капацитет: 12 комплети
– 5 програми, одложен старт


15,300.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Машина за садови LC 4745

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 10 комплети
– 7 програми, одложен старт 1-19h
– Температури: 40, 50, 60, 65°C
– Енергетска класа: А++, Еко


14,490.00 ден 16,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 24DSA306HG2

0 %s од 5
(0)

– Големина: 24″ (61 см)
– Екран: Direct LED Slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


6,900.00 ден 7,940.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H314M Smart

0 %s од 5
(0)

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 32A11H315FL Smart

0 %s од 5
(0)

– Големина: 32″ (81 см)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Smart: Android 11


7,900.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 39DSA316B

0 %s од 5
(0)

– Големина: 39″ (99 cm)
– Екран: Direct LED slim
– Разолуција: HD (1366×768)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


9,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 42DSAFG10B

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала 42”
– Direct LED slim
– Full HD (1920×1080)
– 60 Hz


10,900.00 ден 13,680.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 43“
– Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


14,900.00 ден 20,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 43WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Големина: 43″ (109 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: Full HD (1920×1080)
– Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2


17,900.00 ден 22,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 50WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Големина: 50″ (127 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


19,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Големина: 55″ (139 см)
– Екран:Direct LED slim
– Разолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


22,900.00 ден 27,480.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 55WOS315B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Големина: 55″ (140 см)
– Тип на екран: Direct LED Slim
– Разолуција: 4K (3840×2160)
– Тип на тјунер: DVB-T2/C/S2


22,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Телевизор LED 65A11U314B Smart UHD

0 %s од 5
(0)

– Големина: 65″ (165 см)
– Екран: Direct LED slim
– Резолуција: 4K (3840 x 2160)
– Smart


29,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ