VIVAX

-14% 1,799.00 ден 2,099.00 ден

VIVAX VOX Bluetooth звучник BS-100

-12% 2,199.00 ден 2,490.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-101

-13% 2,599.00 ден 2,990.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-151

-12% 3,599.00 ден 4,100.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-201

-11% 7,990.00 ден 8,990.00 ден

VIVAX VOX Караоке звучник S-300

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

-12% 3,499.00 ден 3,990.00 ден

VIVAX Аудио систем MC-600

-17% 3,990.00 ден 4,790.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

-12% 5,030.00 ден 5,720.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40M

-12% 1,130.00 ден 1,280.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40T

-12% 1,520.00 ден 1,730.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

-12% 1,020.00 ден 1,160.00 ден

VIVAX Вентилатор FT 30T

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

-12% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 22,999.00 ден 26,120.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI 44,999.00 ден 50,640.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

-14% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 21,999.00 ден 25,650.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

-14% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 27,990.00 ден 32,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

1,799.00 ден 2,099.00 ден

VIVAX VOX Bluetooth звучник BS-100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356822

– FM Radio, Bluetooth, USB, AUX
– Lithium-ion 3000mAh батерија
– Bluetooth

Во кошничкаСпореди
2,199.00 ден 2,490.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-101

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357104

– До 8 часа репродукција на музика (на умерена јачина)
– LED осветлување
– MP3 BT/USB/MicroSD репродуктор

Во кошничкаСпореди
2,599.00 ден 2,990.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-151

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357106

– FM радио, SD card, влез зза слушалки, USB, Bluetooth, AUX
– LED осветлување
– Моќ: 12,3W

Во кошничкаСпореди
3,599.00 ден 4,100.00 ден

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-201

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357107

– Бас 24W / 152 mm
– 2x Високотонец 2W / 76 mm
– Моќ 28W,1x

Во кошничкаСпореди
7,990.00 ден 8,990.00 ден

VIVAX VOX Караоке звучник S-300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356889

– Моќност 60 W RMS Аудио излез (20 cm бас звучник (30 W) + 2 x 7,6 cm (2 x 15 W)
– Li-Ion батерија што се полни 12 V, 4000 mAh
– Bluetooth
– Бежичен микрофон

Во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12536
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12537
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Во кошничкаСпореди
3,499.00 ден 3,990.00 ден

VIVAX Аудио систем MC-600

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356888

– Bluetooth / USB / CD /
– LED дисплеј
– USB влез

Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,790.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19517
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Во кошничкаСпореди
5,030.00 ден 5,720.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Во кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,280.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13675
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
Во кошничкаСпореди
1,520.00 ден 1,730.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
Во кошничкаСпореди
1,020.00 ден 1,160.00 ден

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13683
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 22,999.00 ден 26,120.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI 44,999.00 ден 50,640.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 21,999.00 ден 25,650.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11611
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 27,990.00 ден 32,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11615
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја 28,999.00 ден 32,480.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Прочитај повеќеСпореди

VIVAX VOX Bluetooth звучник BS-100

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– FM Radio, Bluetooth, USB, AUX
– Lithium-ion 3000mAh батерија
– Bluetooth

Шифра: 02356822
1,799.00 ден 2,099.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-101

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– До 8 часа репродукција на музика (на умерена јачина)
– LED осветлување
– MP3 BT/USB/MicroSD репродуктор

Шифра: 02357104
2,199.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-151

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– FM радио, SD card, влез зза слушалки, USB, Bluetooth, AUX
– LED осветлување
– Моќ: 12,3W

Шифра: 02357106
2,599.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-201

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Бас 24W / 152 mm
– 2x Високотонец 2W / 76 mm
– Моќ 28W,1x

Шифра: 02357107
3,599.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Караоке звучник S-300

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 60 W RMS Аудио излез (20 cm бас звучник (30 W) + 2 x 7,6 cm (2 x 15 W)
– Li-Ion батерија што се полни 12 V, 4000 mAh
– Bluetooth
– Бежичен микрофон

Шифра: 02356889
7,990.00 ден 8,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12536
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12537
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Аудио систем MC-600

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Bluetooth / USB / CD /
– LED дисплеј
– USB влез

Шифра: 02356888
3,499.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Шифра: 19517
3,990.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Шифра: Нема
5,030.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
Шифра: 13675
1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
Шифра: Нема
1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
Шифра: 13683
1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Шифра: Нема
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Шифра: Нема
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Шифра: Нема
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11611
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11615
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: Нема
28,999.00 ден 32,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX VOX Bluetooth звучник BS-100

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– FM Radio, Bluetooth, USB, AUX
– Lithium-ion 3000mAh батерија
– Bluetooth

1,799.00 ден 2,099.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-101

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– До 8 часа репродукција на музика (на умерена јачина)
– LED осветлување
– MP3 BT/USB/MicroSD репродуктор

2,199.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-151

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– FM радио, SD card, влез зза слушалки, USB, Bluetooth, AUX
– LED осветлување
– Моќ: 12,3W

2,599.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-201

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Бас 24W / 152 mm
– 2x Високотонец 2W / 76 mm
– Моќ 28W,1x

3,599.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Караоке звучник S-300

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност 60 W RMS Аудио излез (20 cm бас звучник (30 W) + 2 x 7,6 cm (2 x 15 W)
– Li-Ion батерија што се полни 12 V, 4000 mAh
– Bluetooth
– Бежичен микрофон

7,990.00 ден 8,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Аудио систем MC-600

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Bluetooth / USB / CD /
– LED дисплеј
– USB влез

3,499.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
3,990.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
5,030.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
28,999.00 ден 32,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX VOX Bluetooth звучник BS-100

0 %s од 5
(0)

– FM Radio, Bluetooth, USB, AUX
– Lithium-ion 3000mAh батерија
– Bluetooth

1,799.00 ден 2,099.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-101

0 %s од 5
(0)

– До 8 часа репродукција на музика (на умерена јачина)
– LED осветлување
– MP3 BT/USB/MicroSD репродуктор

2,199.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-151

0 %s од 5
(0)

– FM радио, SD card, влез зза слушалки, USB, Bluetooth, AUX
– LED осветлување
– Моќ: 12,3W

2,599.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Бежичен звучник BS-201

0 %s од 5
(0)

– Бас 24W / 152 mm
– 2x Високотонец 2W / 76 mm
– Моќ 28W,1x

3,599.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX VOX Караоке звучник S-300

0 %s од 5
(0)

– Моќност 60 W RMS Аудио излез (20 cm бас звучник (30 W) + 2 x 7,6 cm (2 x 15 W)
– Li-Ion батерија што се полни 12 V, 4000 mAh
– Bluetooth
– Бежичен микрофон

7,990.00 ден 8,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
700.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Аудио систем MC-600

0 %s од 5
(0)

– Bluetooth / USB / CD /
– LED дисплеј
– USB влез

3,499.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
3,990.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
5,030.00 ден 5,720.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
28,999.00 ден 32,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ