Разладна техника

-12% 13,288.00 ден 15,150.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

-12% 12,990.00 ден 14,770.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V

-12% 12,999.00 ден 14,770.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 312BF

-12% 15,220.00 ден 17,300.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 60348BF

-12% 13,990.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V

-12% 13,990.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 312SF

-12% 9,890.00 ден 11,240.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.BF

-12% 10,790.00 ден 12,260.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.SF

-12% 6,790.00 ден 7,720.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

-12% 6,560.00 ден 7,450.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

-12% 11,560.00 ден 13,130.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

-12% 12,200.00 ден 13,850.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

13,288.00 ден 15,150.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19778
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,770.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14473
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
12,999.00 ден 14,770.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 312BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14475
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
15,220.00 ден 17,300.00 ден

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20173

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306

Во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14474
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 312SF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14476
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
9,890.00 ден 11,240.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14627
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
10,790.00 ден 12,260.00 ден

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.SF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14628
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
6,790.00 ден 7,720.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14365
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
6,560.00 ден 7,450.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14366
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
11,560.00 ден 13,130.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14371
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
12,200.00 ден 13,850.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14372
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
Шифра: 19778
13,288.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Шифра: 14473
12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 312BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Шифра: 14475
Достапност:

Нема на залиха

12,999.00 ден 14,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306

Шифра: 20173
15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Шифра: 14474
13,990.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 312SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Шифра: 14476
Достапност:

Нема на залиха

13,990.00 ден 15,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
Шифра: 14627
9,890.00 ден 11,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
Шифра: 14628
10,790.00 ден 12,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
Шифра: 14365
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14366
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14371
Достапност:

Нема на залиха

11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14372
Достапност:

Нема на залиха

12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
13,288.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 312BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

12,999.00 ден 14,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306

15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
13,990.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 312SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

13,990.00 ден 15,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
9,890.00 ден 11,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
10,790.00 ден 12,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BS

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
13,288.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
12,990.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 312BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
12,999.00 ден 14,770.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306

15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
13,990.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 312SF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција
13,990.00 ден 15,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
9,890.00 ден 11,240.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбинирани фрижидери HL1A 54 262.SF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција
10,790.00 ден 12,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат