Haier

-12% 63,990.00 ден 72,490.00 ден

HAIER Инвертер клима уред DAWN 12

-16% 23,990.00 ден 28,690.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 09

-16% 24,990.00 ден 29,890.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 12

-10% 26,990.00 ден 29,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

-10% 27,990.00 ден 30,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

-9% 40,990.00 ден 45,000.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

63,990.00 ден 72,490.00 ден

HAIER Инвертер клима уред DAWN 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer
– Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC
– Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,5 (1,2 ÷ 4,3) / 4,2 (1,3 ÷ 5,8)

Во кошничкаСпореди
23,990.00 ден 28,690.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 09

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 2,6(0,6 ÷ 3,4) / 3,4(1,0 ÷ 4,6)

Во кошничкаСпореди
24,990.00 ден 29,890.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 3,5(0,8 ÷ 3,7) / 3,6(0,8 ÷ 4,2)

Во кошничкаСпореди
26,990.00 ден 29,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
Во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 30,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
Во кошничкаСпореди
40,990.00 ден 45,000.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред DAWN 12

0 %s од 5
(0)
Haier

– Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer
– Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC
– Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,5 (1,2 ÷ 4,3) / 4,2 (1,3 ÷ 5,8)

Шифра: Нема
63,990.00 ден 72,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 09

0 %s од 5
(0)
Haier

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 2,6(0,6 ÷ 3,4) / 3,4(1,0 ÷ 4,6)

Шифра: Нема
23,990.00 ден 28,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 12

0 %s од 5
(0)
Haier

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 3,5(0,8 ÷ 3,7) / 3,6(0,8 ÷ 4,2)

Шифра: Нема
24,990.00 ден 29,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
Шифра: Нема
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
Шифра: Нема
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
Шифра: Нема
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред DAWN 12

0 %s од 5
(0)
Haier

– Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer
– Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC
– Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,5 (1,2 ÷ 4,3) / 4,2 (1,3 ÷ 5,8)

63,990.00 ден 72,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 09

0 %s од 5
(0)
Haier

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 2,6(0,6 ÷ 3,4) / 3,4(1,0 ÷ 4,6)

23,990.00 ден 28,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 12

0 %s од 5
(0)
Haier

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 3,5(0,8 ÷ 3,7) / 3,6(0,8 ÷ 4,2)

24,990.00 ден 29,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред DAWN 12

0 %s од 5
(0)

– Поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer
– Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC
– Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,5 (1,2 ÷ 4,3) / 4,2 (1,3 ÷ 5,8)

63,990.00 ден 72,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 09

0 %s од 5
(0)

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 2,6(0,6 ÷ 3,4) / 3,4(1,0 ÷ 4,6)

23,990.00 ден 28,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TIDE Green 12

0 %s од 5
(0)

– Wi-Fi уред вклучен во цената
– Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер
– Опсег на работа ладење/греење при надвор.темп.од -10÷43oC/-15÷24oC
– Капацитет ладење/ греење(kW) – 3,5(0,8 ÷ 3,7) / 3,6(0,8 ÷ 4,2)

24,990.00 ден 29,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат