Средства за чистење на екрани

-13% 315.00 ден 360.00 ден

HAMA Гел за чистење H 049645

-9% 200.00 ден 220.00 ден

HAMA Крпи за чистење екрани H 042212

-12% 220.00 ден 250.00 ден

HAMA Крпи за чистење екрани H 113801

315.00 ден 360.00 ден

HAMA Гел за чистење H 049645

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14142
 • Погоден за чистење на рамни екрани
 • Микрофибер крпа
 • Висок квалитет
 • 200 ml
Во кошничкаСпореди
200.00 ден 220.00 ден

HAMA Крпи за чистење екрани H 042212

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14105
 • Одстранува прашина, нечистотија и маснотии
 • Боја: бела
 • Анти-статички материјал
 • Не содржи алкохол
Во кошничкаСпореди
220.00 ден 250.00 ден

HAMA Крпи за чистење екрани H 113801

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14299
 • Остранува нечистотии, прашина , маснотии
 • Анти-статички материјал
 • Не содржат алкохол
 • Особено погодни за  рамен екран
Во кошничкаСпореди

HAMA Гел за чистење H 049645

0 %s од 5
(0)
hama
 • Погоден за чистење на рамни екрани
 • Микрофибер крпа
 • Висок квалитет
 • 200 ml
Шифра: 14142
315.00 ден 360.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 042212

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува прашина, нечистотија и маснотии
 • Боја: бела
 • Анти-статички материјал
 • Не содржи алкохол
Шифра: 14105
200.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 113801

0 %s од 5
(0)
hama
 • Остранува нечистотии, прашина , маснотии
 • Анти-статички материјал
 • Не содржат алкохол
 • Особено погодни за  рамен екран
Шифра: 14299
220.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Гел за чистење H 049645

0 %s од 5
(0)
hama
 • Погоден за чистење на рамни екрани
 • Микрофибер крпа
 • Висок квалитет
 • 200 ml
315.00 ден 360.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 042212

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува прашина, нечистотија и маснотии
 • Боја: бела
 • Анти-статички материјал
 • Не содржи алкохол
200.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 113801

0 %s од 5
(0)
hama
 • Остранува нечистотии, прашина , маснотии
 • Анти-статички материјал
 • Не содржат алкохол
 • Особено погодни за  рамен екран
220.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Гел за чистење H 049645

0 %s од 5
(0)
 • Погоден за чистење на рамни екрани
 • Микрофибер крпа
 • Висок квалитет
 • 200 ml
315.00 ден 360.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 042212

0 %s од 5
(0)
 • Одстранува прашина, нечистотија и маснотии
 • Боја: бела
 • Анти-статички материјал
 • Не содржи алкохол
200.00 ден 220.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи за чистење екрани H 113801

0 %s од 5
(0)
 • Остранува нечистотии, прашина , маснотии
 • Анти-статички материјал
 • Не содржат алкохол
 • Особено погодни за  рамен екран
220.00 ден 250.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат