Преносни компјутери

-10% 21,330.00 ден 23,700.00 ден

ACER Лаптоп Aspire 1 A115-22-A8WH 3020E/4GB/128GB

-10% 22,050.00 ден 24,500.00 ден

ASUS Лаптоп E210MA-GJ208TS 11″ N4020/4GB/128GB/WIN

-10% 21,330.00 ден 23,700.00 ден

ASUS Лаптоп E410MA-BV1182TS 14″ N4020/4GB/128GB/WIN

-10% 26,910.00 ден 29,900.00 ден

HP Преносен компјутер 250G7 N4020/4GB/128GB SSD 197V9EA

-10% 19,800.00 ден 22,000.00 ден

LENOVO Лаптоп IP 3 14IGL05 14″ N4020/4GB/256GB 81WH0027RM

21,330.00 ден 23,700.00 ден

ACER Лаптоп Aspire 1 A115-22-A8WH 3020E/4GB/128GB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дисплеј:15.6″ (39.6cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Процесор:AMD 3020E 1.20 GHz DualCore
– Графика:AMD Radeon™ Graphics


Во кошничкаСпореди
22,050.00 ден 24,500.00 ден

ASUS Лаптоп E210MA-GJ208TS 11″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0388749-1-1-1

– Дисплеј: 11.6″ (29.4cm)
– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор:Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графичка:Intel UHD Graphics 600


Во кошничкаСпореди
21,330.00 ден 23,700.00 ден

ASUS Лаптоп E410MA-BV1182TS 14″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0388749-1-1

– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор: Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графика: Intel UHD Graphics 600
– Внатрешна меморија:4GB DDR4


Во кошничкаСпореди
26,910.00 ден 29,900.00 ден

HP Преносен компјутер 250G7 N4020/4GB/128GB SSD 197V9EA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 0388749-1

– Дисплеј: 15.6″ (39.6cm)
– Резолуција: 1920 x 1080
– Процесор: Intel Celeron Dual Core N4020, 2,8 GHz (4MB Cache)
– Графичка: Intel UHD Graphics 600


Во кошничкаСпореди
19,800.00 ден 22,000.00 ден

LENOVO Лаптоп IP 3 14IGL05 14″ N4020/4GB/256GB 81WH0027RM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дисплеј: 14.0″ (35.5cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Chipset:Intel SoC Platform
– Процесор:Intel Celeron N4020 (2C / 2T, 1.1 / 2.8GHz, 4MB)


Во кошничкаСпореди

ACER Лаптоп Aspire 1 A115-22-A8WH 3020E/4GB/128GB

0 %s од 5
(0)
Acer

– Дисплеј:15.6″ (39.6cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Процесор:AMD 3020E 1.20 GHz DualCore
– Графика:AMD Radeon™ Graphics


Шифра: Нема
21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E210MA-GJ208TS 11″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Asus

– Дисплеј: 11.6″ (29.4cm)
– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор:Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графичка:Intel UHD Graphics 600


Шифра: 0388749-1-1-1
22,050.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E410MA-BV1182TS 14″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Asus

– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор: Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графика: Intel UHD Graphics 600
– Внатрешна меморија:4GB DDR4


Шифра: 0388749-1-1
21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

HP Преносен компјутер 250G7 N4020/4GB/128GB SSD 197V9EA

0 %s од 5
(0)
Hp

– Дисплеј: 15.6″ (39.6cm)
– Резолуција: 1920 x 1080
– Процесор: Intel Celeron Dual Core N4020, 2,8 GHz (4MB Cache)
– Графичка: Intel UHD Graphics 600


Шифра: 0388749-1
26,910.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

LENOVO Лаптоп IP 3 14IGL05 14″ N4020/4GB/256GB 81WH0027RM

0 %s од 5
(0)
Lenovo

– Дисплеј: 14.0″ (35.5cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Chipset:Intel SoC Platform
– Процесор:Intel Celeron N4020 (2C / 2T, 1.1 / 2.8GHz, 4MB)


Шифра: Нема
19,800.00 ден 22,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Лаптоп Aspire 1 A115-22-A8WH 3020E/4GB/128GB

0 %s од 5
(0)
Acer

– Дисплеј:15.6″ (39.6cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Процесор:AMD 3020E 1.20 GHz DualCore
– Графика:AMD Radeon™ Graphics


21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E210MA-GJ208TS 11″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Asus

– Дисплеј: 11.6″ (29.4cm)
– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор:Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графичка:Intel UHD Graphics 600


22,050.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E410MA-BV1182TS 14″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)
Asus

– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор: Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графика: Intel UHD Graphics 600
– Внатрешна меморија:4GB DDR4


21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

HP Преносен компјутер 250G7 N4020/4GB/128GB SSD 197V9EA

0 %s од 5
(0)
Hp

– Дисплеј: 15.6″ (39.6cm)
– Резолуција: 1920 x 1080
– Процесор: Intel Celeron Dual Core N4020, 2,8 GHz (4MB Cache)
– Графичка: Intel UHD Graphics 600


26,910.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

LENOVO Лаптоп IP 3 14IGL05 14″ N4020/4GB/256GB 81WH0027RM

0 %s од 5
(0)
Lenovo

– Дисплеј: 14.0″ (35.5cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Chipset:Intel SoC Platform
– Процесор:Intel Celeron N4020 (2C / 2T, 1.1 / 2.8GHz, 4MB)


19,800.00 ден 22,000.00 ден Во кошничкаСпореди

ACER Лаптоп Aspire 1 A115-22-A8WH 3020E/4GB/128GB

0 %s од 5
(0)

– Дисплеј:15.6″ (39.6cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Процесор:AMD 3020E 1.20 GHz DualCore
– Графика:AMD Radeon™ Graphics


21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E210MA-GJ208TS 11″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)

– Дисплеј: 11.6″ (29.4cm)
– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор:Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графичка:Intel UHD Graphics 600


22,050.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ASUS Лаптоп E410MA-BV1182TS 14″ N4020/4GB/128GB/WIN

0 %s од 5
(0)

– Резолуција:(1366 x 768) HD 16:9
– Процесор: Intel Celeron N4020 Processor 1.1 GHz (4M Cache, up to 2.8 GHz, 2 cores)
– Графика: Intel UHD Graphics 600
– Внатрешна меморија:4GB DDR4


21,330.00 ден 23,700.00 ден Во кошничкаСпореди

HP Преносен компјутер 250G7 N4020/4GB/128GB SSD 197V9EA

0 %s од 5
(0)

– Дисплеј: 15.6″ (39.6cm)
– Резолуција: 1920 x 1080
– Процесор: Intel Celeron Dual Core N4020, 2,8 GHz (4MB Cache)
– Графичка: Intel UHD Graphics 600


26,910.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

LENOVO Лаптоп IP 3 14IGL05 14″ N4020/4GB/256GB 81WH0027RM

0 %s од 5
(0)

– Дисплеј: 14.0″ (35.5cm)
– Резолуција:(1920 x 1080) FHD
– Chipset:Intel SoC Platform
– Процесор:Intel Celeron N4020 (2C / 2T, 1.1 / 2.8GHz, 4MB)


19,800.00 ден 22,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат