VERSO

-10% 43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

-10% 43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

-10% 44,550.00 ден 49,500.00 ден

Verso Камин VPBS7

-21% 8,999.00 ден 11,360.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA

-21% 9,400.00 ден 11,850.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

-18% 9,999.00 ден 12,120.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

-17% 10,999.00 ден 13,180.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

-16% 10,999.00 ден 13,150.00 ден

VERSO Камин MINI GUS

43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19641
 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
Во кошничкаСпореди
43,380.00 ден 48,200.00 ден

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19642
 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
Во кошничкаСпореди
44,550.00 ден 49,500.00 ден

Verso Камин VPBS7

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19641-1

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)

Во кошничкаСпореди
8,999.00 ден 11,360.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15036
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 44 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 58кг
Во кошничкаСпореди
9,400.00 ден 11,850.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15037
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50 m2
 • Димензии 45 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 62кг
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 12,120.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15038
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50-60 m2
 • Димензии 57 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
Во кошничкаСпореди
10,999.00 ден 13,180.00 ден

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15039
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 55-60 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
Во кошничкаСпореди
10,999.00 ден 13,150.00 ден

VERSO Камин MINI GUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15999
 • Моќ: 6 kW
 • За загревање на 40 m2
 • Димензии 39 x 53 х 62cm
 • Тежина 48кг
Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
Шифра: 19641
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
Шифра: 19642
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS7

0 %s од 5
(0)
VERSO

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)

Шифра: 19641-1
44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 44 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 58кг
Шифра: 15036
8,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50 m2
 • Димензии 45 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 62кг
Шифра: 15037
9,400.00 ден 11,850.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50-60 m2
 • Димензии 57 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
Шифра: 15038
9,999.00 ден 12,120.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 55-60 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
Шифра: 15039
10,999.00 ден 13,180.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин MINI GUS

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 6 kW
 • За загревање на 40 m2
 • Димензии 39 x 53 х 62cm
 • Тежина 48кг
Шифра: 15999
10,999.00 ден 13,150.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS7

0 %s од 5
(0)
VERSO

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)

44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 44 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 58кг
8,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50 m2
 • Димензии 45 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 62кг
9,400.00 ден 11,850.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50-60 m2
 • Димензии 57 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
9,999.00 ден 12,120.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 55-60 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
10,999.00 ден 13,180.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин MINI GUS

0 %s од 5
(0)
VERSO
 • Моќ: 6 kW
 • За загревање на 40 m2
 • Димензии 39 x 53 х 62cm
 • Тежина 48кг
10,999.00 ден 13,150.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
 • Moќност: 10 КW
 • Боја: Крем
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS10

0 %s од 5
(0)
 • Јачина: 10 kw
 • Боја: Бордо
 • Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
 • Тежина: 82 кг
43,380.00 ден 48,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Verso Камин VPBS7

0 %s од 5
(0)

– Моќност 7,1KW
– Ефикасност (КПД) 92%
– Дијаметар на пумпата 80 мм
– Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)

44,550.00 ден 49,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 44 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 58кг
8,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA NG

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50 m2
 • Димензии 45 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 62кг
9,400.00 ден 11,850.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS gus

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 50-60 m2
 • Димензии 57 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
9,999.00 ден 12,120.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин K1 OPTIMA VS Gus NG

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 8 kW
 • За загревање на 55-60 m2
 • Димензии 47 x 40 x 60 cm
 • Тежина : 76кг
10,999.00 ден 13,180.00 ден Во кошничкаСпореди

VERSO Камин MINI GUS

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 6 kW
 • За загревање на 40 m2
 • Димензии 39 x 53 х 62cm
 • Тежина 48кг
10,999.00 ден 13,150.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат