-13%

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

Камин на пелети  ALFA PLAM LUCA R

– Моќност од 8 kW
– Димензии 500 x 530 x 955 mm
– Отвор за издувни гасови 80 mm
– Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h


66,570.00 ден 57,890.00 ден

Спореди

Опис

 • Печка на пелети со нов дизајн, компактни димензии.
 • Идеално решение за греење на мали станбени единици.
 • Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
 • комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
 • Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
 • Неделно програмирање на работата на печката.
 • Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
 • Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
 • Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
 • Резервоарот за пелети од 23 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.
 • Моќност од 8 kW
 • Боја: сина, црвена и сива
 • Димензии 500 x 530 x 955 mm
 • Отвор за издувни гасови 80 mm
 • Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h
 • Максимално време на операција при полн капацитет 28 h
 • Капацитет на резервоарот за пелети 23 kg
 • Капацитет на греење 133 m3 / 51 m2
 • Тежина 110 / 128 kg
 • Ефикасност 85 %

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.