Машини за перење

12,860.00 ден 14,610.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


Во кошничкаСпореди
13,640.00 ден 15,500.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 085JF1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Енергетска класа: D


Во кошничкаСпореди
16,250.00 ден 18,460.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
14,860.00 ден 16,890.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Максимална температура на перење: 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
14,870.00 ден 16,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
16,180.00 ден 18,390.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
17,690.00 ден 20,100.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
13,999.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


Во кошничкаСпореди
14,780.00 ден 16,800.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 106AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
15,700.00 ден 17,850.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 107.AT01

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнал за протекување: +


Во кошничкаСпореди
20,399.00 ден 23,180.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 147MD3INV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
21,910.00 ден 24,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 148AT4INV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи во минута (o/min): 1400
– Електронско управување
– Инвертер мотор


Во кошничкаСпореди
22,420.00 ден 25,480.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 148MD3INV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 8
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
23,060.00 ден 26,200.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 149MD3INV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 9
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
15,580.00 ден 17,699.00 ден

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
15,220.00 ден 17,300.00 ден

KONCAR Машина за перење VM 087AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи: 800
– Easy logic систем на перење
– Програми: 15


Во кошничкаСпореди
15,490.00 ден 17,599.00 ден

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


Шифра: Нема
12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 085JF1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Енергетска класа: D


Шифра: Нема
13,640.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
16,250.00 ден 18,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Максимална температура на перење: 90°C (памук)


Шифра: Нема
14,860.00 ден 16,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
16,180.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
17,690.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


Шифра: Нема
13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Шифра: Нема
14,780.00 ден 16,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT01

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнал за протекување: +


Шифра: Нема
15,700.00 ден 17,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 147MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Шифра: Нема
20,399.00 ден 23,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148AT4INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи во минута (o/min): 1400
– Електронско управување
– Инвертер мотор


Шифра: Нема
21,910.00 ден 24,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Шифра: Нема
22,420.00 ден 25,480.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 149MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 9
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


Шифра: Нема
23,060.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Шифра: Нема
15,580.00 ден 17,699.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 087AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи: 800
– Easy logic систем на перење
– Програми: 15


Шифра: Нема
15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


Шифра: Нема
15,490.00 ден 17,599.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 085JF1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Енергетска класа: D


13,640.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


16,250.00 ден 18,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Максимална температура на перење: 90°C (памук)


14,860.00 ден 16,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


16,180.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


17,690.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


14,780.00 ден 16,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT01

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнал за протекување: +


15,700.00 ден 17,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 147MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


20,399.00 ден 23,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148AT4INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи во минута (o/min): 1400
– Електронско управување
– Инвертер мотор


21,910.00 ден 24,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


22,420.00 ден 25,480.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 149MD3INV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 9
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


23,060.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


15,580.00 ден 17,699.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 087AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи: 800
– Easy logic систем на перење
– Програми: 15


15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


15,490.00 ден 17,599.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 085JF1

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Енергетска класа: D


13,640.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


16,250.00 ден 18,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCP3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Максимална температура на перење: 90°C (памук)


14,860.00 ден 16,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


16,180.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


17,690.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 106AT0

0 %s од 5
(0)

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


14,780.00 ден 16,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT01

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнал за протекување: +


15,700.00 ден 17,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 147MD3INV

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


20,399.00 ден 23,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148AT4INV

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи во минута (o/min): 1400
– Електронско управување
– Инвертер мотор


21,910.00 ден 24,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 148MD3INV

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 8
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


22,420.00 ден 25,480.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 149MD3INV

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 9
– Вртежи центрифуга (o/min): 1400
– Инвертер мотор
– Максимална температура (програм): 90°C (памук)


23,060.00 ден 26,200.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


15,580.00 ден 17,699.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 087AT0

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи: 800
– Easy logic систем на перење
– Програми: 15


15,220.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


15,490.00 ден 17,599.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing all 17 results