Kenwood

-12% 6,420.00 ден 7,299.00 ден

KENWOOD Апарат за леб BM 250

-21% 2,999.00 ден 3,780.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

-12% 3,620.00 ден 4,110.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

-12% 6,730.00 ден 7,650.00 ден

KENWOOD Блендер FP 250

-29% 1,990.00 ден 2,800.00 ден

KENWOOD Блендер SB 055

-20% 4,699.00 ден 5,840.00 ден

KENWOOD Блендер SD 101

-12% 9,050.00 ден 10,280.00 ден

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

-12% 4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

-12% 12,540.00 ден 14,250.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 242

-12% 25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

-12% 27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

-12% 25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

-13% 1,690.00 ден 1,940.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

-32% 3,450.00 ден 5,100.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

-30% 5,950.00 ден 8,470.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 791 kMIX

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB665

-21% 4,990.00 ден 6,330.00 ден

KENWOOD Соковник JE 680

6,420.00 ден 7,299.00 ден

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12111
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,780.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14933
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
3,620.00 ден 4,110.00 ден

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14934
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
6,730.00 ден 7,650.00 ден

KENWOOD Блендер FP 250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13631
 • Боја: Сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • До 22 различни функции
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,800.00 ден

KENWOOD Блендер SB 055

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17369
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
4,699.00 ден 5,840.00 ден

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17429
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
9,050.00 ден 10,280.00 ден

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15986
 • Боја: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 450 W
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13648
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
12,540.00 ден 14,250.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19922
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15280
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15278
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19901
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Прочитај повеќеСпореди
1,690.00 ден 1,940.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14384
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
3,450.00 ден 5,100.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14387
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
5,950.00 ден 8,470.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB 791 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14388
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

KENWOOD Рачен пасaтор HB665

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14385
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Во кошничкаСпореди
4,990.00 ден 6,330.00 ден

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14980
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранција
Шифра: 12111
6,420.00 ден 7,299.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
Шифра: 14933
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
Шифра: 14934
3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер FP 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: Сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • До 22 различни функции
 • 2 години гаранција
Шифра: 13631
6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SB 055

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Шифра: 17369
1,990.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Шифра: 17429
4,699.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 450 W
 • 2 години гаранција
Шифра: 15986
9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Шифра: 13648
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
Шифра: 19922
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15280
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15278
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Шифра: 19901
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Шифра: 14384
1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
Шифра: 14387
3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 791 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
Шифра: 14388
5,950.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB665

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
Шифра: 14385
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Шифра: 14980
Достапност:

Нема на залиха

4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранција
6,420.00 ден 7,299.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер FP 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: Сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • До 22 различни функции
 • 2 години гаранција
6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SB 055

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
1,990.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
4,699.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 450 W
 • 2 години гаранција
9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 791 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
5,950.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB665

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранција
6,420.00 ден 7,299.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
2,999.00 ден 3,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за сладолед IM 280

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/сива
 • Време на подготовка 15-40 мин.
 • Тивок при работа
 • 2 години гаранција
3,620.00 ден 4,110.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер FP 250

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • До 22 различни функции
 • 2 години гаранција
6,730.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SB 055

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
1,990.00 ден 2,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Блендер SD 101

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 90 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
4,699.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Машина за мелење месо MG 510

0 %s од 5
(0)
 • Боја: брусан алуминиум
 • Месорезница со 3 различни резулатати на мелење
 • Приклучна сила: 450 W
 • 2 години гаранција
9,050.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 242

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • Додаток за цедење на аргуми
 • 2 години гаранција
12,540.00 ден 14,250.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KVC 3110S Premier Chef

0 %s од 5
(0)
 • Метално куќиште
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • Додаток пластичен блендер 1,5 л
25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 615

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела /инокс
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
1,690.00 ден 1,940.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 751 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
3,450.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB 791 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 5
 • 2 години гаранција
5,950.00 ден 8,470.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Рачен пасaтор HB665

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела / сива
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • 2 години гаранција
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Соковник JE 680

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Лесно чистење
 • Голем отвор за ставање на цело овошје
 • 2 години гаранција
4,990.00 ден 6,330.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат