Смарт уреди

-13% 18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

-13% 18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

-13% 19,999.00 ден 22,999.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

-13% 24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

-14% 4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

-9% 5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

-17% 2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

-13% 2,390.00 ден 2,750.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

-22% 23,500.00 ден 30,000.00 ден

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

-14% 14,000.00 ден 16,200.00 ден

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411494

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


Во кошничкаСпореди
18,499.00 ден 21,290.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411495

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


Во кошничкаСпореди
19,999.00 ден 22,999.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411493

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


Во кошничкаСпореди
23,999.00 ден 27,599.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411743

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


Select optionsСпореди
17,999.00 ден 20,699.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411745

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


Select optionsСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411747S

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
18,999.00 ден 21,850.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411760

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


Select optionsСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411741

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
24,999.00 ден 28,750.00 ден

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02411759

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Во кошничкаСпореди
4,899.00 ден 5,690.00 ден

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


Во кошничкаСпореди
5,890.00 ден 6,490.00 ден

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


Во кошничкаСпореди
2,300.00 ден 2,760.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


Во кошничкаСпореди
2,390.00 ден 2,750.00 ден

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Прочитај повеќеСпореди
23,500.00 ден 30,000.00 ден

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


Во кошничкаСпореди
14,000.00 ден 16,200.00 ден

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


Шифра: 02411494
18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


Шифра: 02411495
18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


Шифра: 02411493
19,999.00 ден 22,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


Шифра: 02411743
23,999.00 ден 27,599.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


Шифра: 02411745
17,999.00 ден 20,699.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411747S
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


Шифра: 02411760
18,999.00 ден 21,850.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411741
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


Шифра: 02411759
24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


Шифра: Нема
4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


Шифра: Нема
5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


Шифра: Нема
2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


Шифра: Нема
23,500.00 ден 30,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


Шифра: Нема
14,000.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


19,999.00 ден 22,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


23,999.00 ден 27,599.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


17,999.00 ден 20,699.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


18,999.00 ден 21,850.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


Достапност:

Нема на залиха

2,390.00 ден 2,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


23,500.00 ден 30,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)
Huawei

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


14,000.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm BT (Rose Gold) SM-R810NZDASEE

0 %s од 5
(0)

– 1.2″ 360x360ppi Super Amoled дисплеј
– CPU Dual-Core 1.15Ghz; 0.75GB Ram
– 4GB Внатрешна меморија


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 42mm SM-R810NZKASEE

0 %s од 5
(0)

– Дисплеј 1,2инч
– Bluetooth 5.0
– Bатерија 270mAh
– Процесор Dual-Core


18,499.00 ден 21,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy 46mm BT SM-R800NZSASEE

0 %s од 5
(0)

– Резолуција 360 x 360
– Dual-Core 1.15 GHz
– Интерна меморија 4 GB
– RAM меморија 750 MB


19,999.00 ден 22,999.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Active 2 40MM

0 %s од 5
(0)

– Internal 4GB 1.5GB RAM
– Weight 37 g (1.31 oz)
– Size 1.2 inches, 6.3 cm2 (~32.6% screen-to-body ratio)


23,999.00 ден 27,599.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 40MM SM-R830NZDASEE

0 %s од 5
(0)

– Брзина на процесор: 1.15GHz
– Врста на процесор: Dual-Core
– RAM (GB): 0.75
– ROM (GB): 4


17,999.00 ден 20,699.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM

0 %s од 5
(0)

– Резолуција (Главен дисплеј) – 360 x 360
– Длабочина на боја (Главен дисплеј) – 16M
– CPU-тип – Двојно јадро
– Големина на RAM (GB) – 0.75
– Големина на ROM (GB) – 4


18,999.00 ден 21,850.00 ден Select optionsСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active 2 44MM SM-R820NSKASEE

0 %s од 5
(0)

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Смарт часовник Galaxy Watch Active2 44MM SM-R820NSSASEE

0 %s од 5
(0)

– Резолуција 360 x 360 px
– Ослетлив на допир
– Интерна меморија: 4 GB
– RAM: 750 MB


24,999.00 ден 28,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Смарт часовник SPORT FIT DW-028 + Power Bank

0 %s од 5
(0)

– Големина на екран: 1,3″
– Тип на екран: IPS LCD
– Резолуција: 240×240


4,899.00 ден 5,690.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Amazfit Bip

0 %s од 5
(0)

– Големина на дисплеј: 1.28 inches
– GPS: GPS + GLONASS Double Positioning Mode
– Bluetooth конекција: 4.0BLE


5,890.00 ден 6,490.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 3 Black

0 %s од 5
(0)

– 30 функции на едно место
– Аларм со вибрации
– Локатор на смарт телефон
– Најновата апликација – Mi Fit


2,300.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Смарт алка Mi Band 5

0 %s од 5
(0)

– Паметен фитнес тракер
– Bluetooth Push
– Facebook
– Се грижи за женското здравје


2,390.00 ден 2,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro 46mm (Odin-B19M) Light Titanium Case

0 %s од 5
(0)

– Димензија:1.8″ 4.6 cm
– Резолуција:466 x 466p AMOLED Colour Screen
– Материјал:Сафирно стакло
– Меморија:4GB


23,500.00 ден 30,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 SE Matte Black

0 %s од 5
(0)

– Димензија:1.43″ 3.63cm AMOLED Colour Screen
– Материјал:Durable Polymer Fiber
– Оперативен систем:Harmony OS 2.0
– Bluetooth


14,000.00 ден 16,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат