-13%

Камин Alfa Plam EK-550 TERMO

Камин Alfa Plam EK-550 TERMO

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м322,990.00 ден 19,990.00 ден

Спореди

Опис

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
 • Тежина на производот-Нето: 91 кг
 • Тежина на производот-бруто: 106,5 кг
 • Површина на релна – 58 dm3
 • Номинална излезна топлина: 5 kW
 • Челични плочи за готвење, постои можност за отстранување на плочите за темелно чистење
 • Ложиште обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемуваат температурата на согорувањето
 • Примање на примарен и секундарен воздух преку главната вратичка и вратата на пепелникот
 • Секундарното снабдување со воздух обезбедува почисто согорување и догорување на претходно нецелосно догорени остатоци
 • Резервоарот за гориво се наоѓа во долниот дел на шпоретот
 • Двојно приклучување со оџакот: странично (десна страна) и одозгора.
 • Димензија на инсталација-дијаметар на продолжетокот на излезниот гас: 118 mm
 • Димензија на инсталација-висина под-оска на продолжеток за излез за чад: 590 mm

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.