Инвертер климатизери

-10% 26,990.00 ден 29,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

-10% 27,990.00 ден 30,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

-9% 40,990.00 ден 45,000.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

-13% 21,990.00 ден 25,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 12WiFiR

-13% 37,990.00 ден 43,700.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 18WiFiR

-13% 47,990.00 ден 55,200.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 24WiFiR

-13% 29,990.00 ден 34,500.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 12WiFi

-13% 40,990.00 ден 47,150.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 18WiFi

-13% 51,990.00 ден 59,800.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 24WiFi

-12% TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 21,530.00 ден 24,460.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

-12% TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 22,950.00 ден 26,080.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA Wi-Fi

-12% TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 34,830.00 ден 39,580.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA

-12% TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 36,250.00 ден 41,200.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA Wi-Fi

-15% 66,490.00 ден 78,190.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

-18% 72,990.00 ден 89,112.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

-20% 89,990.00 ден 112,487.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

-13% 37,990.00 ден 43,500.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-10BKV-Е

-11% 39,990.00 ден 45,000.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-13BKV-Е

-12% 51,990.00 ден 58,990.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-16BKV-Е

-11% 44,690.00 ден 50,250.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E

26,990.00 ден 29,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
Во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 30,990.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
Во кошничкаСпореди
40,990.00 ден 45,000.00 ден

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
37,990.00 ден 43,700.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
47,990.00 ден 55,200.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 34,500.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 12WiFi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
40,990.00 ден 47,150.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 18WiFi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
51,990.00 ден 59,800.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 24WiFi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 21,530.00 ден 24,460.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18155
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A+/A
 • Капацитет на ладење: 3500W (1600~3950)
 • Капацитет на греење: 3600W (1550~4250)
Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 22,950.00 ден 26,080.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19505
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: A+ / A
 • Cooling Power Input:1080 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 34,830.00 ден 39,580.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19478
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA 36,250.00 ден 41,200.00 ден

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19504
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
Во кошничкаСпореди
66,490.00 ден 78,190.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)
Во кошничкаСпореди
72,990.00 ден 89,112.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)
Во кошничкаСпореди
89,990.00 ден 112,487.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)
Во кошничкаСпореди
37,990.00 ден 43,500.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-10BKV-Е

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,6 ÷ 3,1) / 3,2 (0,7 ÷ 3,9)
Во кошничкаСпореди
39,990.00 ден 45,000.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-13BKV-Е

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17054
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):3,1 (0,7 ÷ 3,5) / 3,6 (0,7 ÷ 4,5)
Во кошничкаСпореди
51,990.00 ден 58,990.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-16BKV-Е

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17057
 • Енергетска класа ладење / греење: А+
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):4,4 (1,1 ÷ 5,0) / 5,2 (1,0 ÷ 6,2)
Во кошничкаСпореди
44,690.00 ден 50,250.00 ден

TOSHIBA Инвертер клима уред Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа при ладење / греење: A / А
 • Зголемени капацитети и опсег на работа
 • 7 во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,75 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,80)
Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
Шифра: Нема
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
Шифра: Нема
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
Шифра: Нема
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 12WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 18WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 24WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A+/A
 • Капацитет на ладење: 3500W (1600~3950)
 • Капацитет на греење: 3600W (1550~4250)
Шифра: 18155
21,530.00 ден 24,460.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: A+ / A
 • Cooling Power Input:1080 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
Шифра: 19505
22,950.00 ден 26,080.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
Шифра: 19478
34,830.00 ден 39,580.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
Шифра: 19504
36,250.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)
Шифра: Нема
66,490.00 ден 78,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)
Шифра: Нема
72,990.00 ден 89,112.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)
Шифра: Нема
89,990.00 ден 112,487.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-10BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,6 ÷ 3,1) / 3,2 (0,7 ÷ 3,9)
Шифра: Нема
37,990.00 ден 43,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-13BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):3,1 (0,7 ÷ 3,5) / 3,6 (0,7 ÷ 4,5)
Шифра: 17054
39,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-16BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А+
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):4,4 (1,1 ÷ 5,0) / 5,2 (1,0 ÷ 6,2)
Шифра: 17057
51,990.00 ден 58,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при ладење / греење: A / А
 • Зголемени капацитети и опсег на работа
 • 7 во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,75 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,80)
Шифра: Нема
44,690.00 ден 50,250.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
Haier
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 12WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 18WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 24WiFi

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A+/A
 • Капацитет на ладење: 3500W (1600~3950)
 • Капацитет на греење: 3600W (1550~4250)
21,530.00 ден 24,460.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: A+ / A
 • Cooling Power Input:1080 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
22,950.00 ден 26,080.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
34,830.00 ден 39,580.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
36,250.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)
66,490.00 ден 78,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)
72,990.00 ден 89,112.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)
89,990.00 ден 112,487.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-10BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,6 ÷ 3,1) / 3,2 (0,7 ÷ 3,9)
37,990.00 ден 43,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-13BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):3,1 (0,7 ÷ 3,5) / 3,6 (0,7 ÷ 4,5)
39,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-16BKV-Е

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа ладење / греење: А+
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):4,4 (1,1 ÷ 5,0) / 5,2 (1,0 ÷ 6,2)
51,990.00 ден 58,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E

0 %s од 5
(0)
TOSHIBA
 • Енергетска класа при ладење / греење: A / А
 • Зголемени капацитети и опсег на работа
 • 7 во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,75 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,80)
44,690.00 ден 50,250.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 09

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,6 (1,0 ÷ 3,5) / 2,8 (1,0 ÷ 4,4)
26,990.00 ден 29,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 12

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,6(1,0 ÷ 4,1)/3,7(1,1 ÷ 5,2)
27,990.00 ден 30,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAIER Инвертер клима уред TUNDRA 18

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа на греење/ладење: A /A
 • Антибактериски филтер
 • 5/6 брзини на вентилатор
 • Капацитет-ладење/греење (kW):5,0(1,5 ÷ 6,3)/6,0(1,0 ÷ 6,7)
40,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 12WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 18WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32 24WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 12WiFi

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 18WiFi

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 24WiFi

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A+/A
 • Капацитет на ладење: 3500W (1600~3950)
 • Капацитет на греење: 3600W (1550~4250)
21,530.00 ден 24,460.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: A+ / A
 • Cooling Power Input:1080 W/1h
 • Heating Power Input:760 W/1h
22,950.00 ден 26,080.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
34,830.00 ден 39,580.00 ден Во кошничкаСпореди
TESLA Инвертер клима уред TC35H3 12410IA

TESLA Инвертер клима уред TC50H3 18410IA Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:A / A
 • Cooling Power Input:1600 W/1h
 • Heating Power Input:1400 W/1h
36,250.00 ден 41,200.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-10G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5 (0,55 ÷ 3,50)/3,2 (0,45 ÷ 5,80)
66,490.00 ден 78,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-13G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5 (0,63 ÷ 4,10)/4,0(0,65 ÷ 6,30)
72,990.00 ден 89,112.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред DAISEIKAI RAS-16G2KVP-E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа при греење/ладење: A
 • Colored LED (син/црвен) диспеј
 • Плазма јонизирачки филтер
 • Капацитет-ладење/греење (kW):4,5(0,63 ÷ 5,00)/5,5(0,65 ÷ 6,80)
89,990.00 ден 112,487.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-10BKV-Е

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,6 ÷ 3,1) / 3,2 (0,7 ÷ 3,9)
37,990.00 ден 43,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-13BKV-Е

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа ладење / греење: А
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):3,1 (0,7 ÷ 3,5) / 3,6 (0,7 ÷ 4,5)
39,990.00 ден 45,000.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Mirai RAS-16BKV-Е

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа ладење / греење: А+
 • DC Hybrid Inverter технологија
 • Функција самочистење со антипрашлест филтер
 • Капацитет -ладење / греење (kW):4,4 (1,1 ÷ 5,0) / 5,2 (1,0 ÷ 6,2)
51,990.00 ден 58,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TOSHIBA Инвертер клима уред Suzumi Plus RAS-10PKVSG-E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа при ладење / греење: A / А
 • Зголемени капацитети и опсег на работа
 • 7 во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем
 • Капацитет -ладење / греење (kW):2,5 (0,75 ÷ 3,20) / 3,2 (0,90 ÷ 4,80)
44,690.00 ден 50,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ