Baby Collection

-38% 2,990.00 ден 4,830.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

-9% 1,690.00 ден 1,860.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

-9% 2,790.00 ден 3,070.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

-9% 5,390.00 ден 5,930.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

-9% 3,290.00 ден 3,620.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

2,990.00 ден 4,830.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19444
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Во кошничкаСпореди
1,690.00 ден 1,860.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12250
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Во кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,070.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14349
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Во кошничкаСпореди
5,390.00 ден 5,930.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12009
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Во кошничкаСпореди
3,290.00 ден 3,620.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17892
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Шифра: 19444
2,990.00 ден 4,830.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Шифра: 12250
1,690.00 ден 1,860.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Шифра: 14349
2,790.00 ден 3,070.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Шифра: 12009
5,390.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Шифра: 17892
3,290.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
2,990.00 ден 4,830.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,860.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,070.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
2,990.00 ден 4,830.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,860.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,070.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат