Апарат за цедење масло

-34% 12,990.00 ден 19,790.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

12,990.00 ден 19,790.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19470
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Шифра: 19470
12,990.00 ден 19,790.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 19,790.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
12,990.00 ден 19,790.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на 1 резултати