Тостери

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A011

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A014

-12% 2,590.00 ден 2,950.00 ден

BOSCH Тостер TAT 6104

-12% 2,590.00 ден 2,950.00 ден

BOSCH Тостер ТАТ 6004

-12% 2,025.00 ден 2,300.00 ден

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

-13%
Супер цена!
1,200.00 ден 1,380.00 ден

GORENJE Тостер SM701I

-12% 1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер SPG 4100WH

-12% 810.00 ден 920.00 ден

SENCOR Тостер SSM 1100

-12% 1,100.00 ден 1,250.00 ден

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

-12%
Супер цена!
1,890.00 ден 2,150.00 ден

SENCOR Тостер SSM 9300

-12% 940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Тостер STS 2603

-12% 1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер STS 37GG

2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18118
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Додади во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18117
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Додади во кошничкаСпореди
2,590.00 ден 2,950.00 ден

BOSCH Тостер TAT 6104

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18123
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
Додади во кошничкаСпореди
2,590.00 ден 2,950.00 ден

BOSCH Тостер ТАТ 6004

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18120
 • Боја : црвена
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
Додади во кошничкаСпореди
2,025.00 ден 2,300.00 ден

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17932
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи
Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!
1,200.00 ден 1,380.00 ден

GORENJE Тостер SM701I

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Сигурносно затварање
 • Ладни рачки
Додади во кошничкаСпореди
1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер SPG 4100WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17825
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 1280 W
 • Нелепливи плочи
 • Две контролни лампи
Додади во кошничкаСпореди
810.00 ден 920.00 ден

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17885
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 

Додади во кошничкаСпореди
1,100.00 ден 1,250.00 ден

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17886
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба
Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!
1,890.00 ден 2,150.00 ден

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17887
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 

Додади во кошничкаСпореди
940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Тостер STS 2603

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17998
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Додади во кошничкаСпореди
1,750.00 ден 1,990.00 ден

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17999
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Шифра: 18118
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Шифра: 18117
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 6104

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
Шифра: 18123
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер ТАТ 6004

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
Шифра: 18120
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи
Шифра: 17932
2,025.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Тостер SM701I

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Сигурносно затварање
 • Ладни рачки
Шифра: Нема
1,200.00 ден 1,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SPG 4100WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 1280 W
 • Нелепливи плочи
 • Две контролни лампи
Шифра: 17825
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 

Шифра: 17885

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба
Шифра: 17886
1,100.00 ден 1,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 

Шифра: 17887
1,890.00 ден 2,150.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2603

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
Шифра: 17998
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање
Шифра: 17999
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 6104

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер ТАТ 6004

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црвена
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи
2,025.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Тостер SM701I

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Сигурносно затварање
 • Ладни рачки
1,200.00 ден 1,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SPG 4100WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 1280 W
 • Нелепливи плочи
 • Две контролни лампи
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба
1,100.00 ден 1,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 

1,890.00 ден 2,150.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2603

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A011

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела/ светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 3A014

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 825-980 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
2,499.00 ден 2,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер TAT 6104

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена / светло сива
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Тостер ТАТ 6004

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност на грејачот: 900 W
 • Термостат
 • High-lift исфрлање на лебчето
2,590.00 ден 2,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Тостер ST/WA 3490

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 650 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи
2,025.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Тостер SM701I

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Сигурносно затварање
 • Ладни рачки
1,200.00 ден 1,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SPG 4100WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 1280 W
 • Нелепливи плочи
 • Две контролни лампи
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер SSM 1100

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 460 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба

 

SENCOR Тостер SSM 4300 SS

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Нелепливи плочи
 • Контролна ламба
1,100.00 ден 1,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

SENCOR Тостер SSM 9300

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 700 W
 • Не лепливи и менливи плочи
 • Две контролни лампи

 

1,890.00 ден 2,150.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 2603

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Термостат
 • Автоматско исфрлање
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Тостер STS 37GG

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Моќност на грејачот: 800 W
 • Три функции
 • Автоматско исфрлање
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 12 резултати