Вентилатори

-12% 4,210.00 ден 4,790.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

-12% 5,030.00 ден 5,720.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40M

-12% 1,130.00 ден 1,280.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40T

-12% 1,520.00 ден 1,730.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

-12% 1,020.00 ден 1,160.00 ден

VIVAX Вентилатор FT 30T

-12% 1,750.00 ден 1,990.00 ден

VIVAX Вентилатор TF 60

4,210.00 ден 4,790.00 ден

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19517
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Додади во кошничкаСпореди
5,030.00 ден 5,720.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Додади во кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,280.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13675
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
Додади во кошничкаСпореди
1,520.00 ден 1,730.00 ден

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
Додади во кошничкаСпореди
1,020.00 ден 1,160.00 ден

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13683
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
Додади во кошничкаСпореди
1,750.00 ден 1,990.00 ден

VIVAX Вентилатор TF 60

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm
Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Шифра: 19517
4,210.00 ден 4,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
Шифра: Нема
5,030.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
Шифра: 13675
1,130.00 ден 1,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
Шифра: Нема
1,520.00 ден 1,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
Шифра: 13683
1,020.00 ден 1,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 60

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm
Шифра: Нема
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
4,210.00 ден 4,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
5,030.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
1,130.00 ден 1,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
1,520.00 ден 1,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
1,020.00 ден 1,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 60

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор AC 6081

0 %s од 5
(0)
 • 3 во 1 уред
 • Моќност од 60W
 • Со 3 брзини на работа
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
4,210.00 ден 4,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40M

0 %s од 5
(0)
 • Моќност од 100 W
 • Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
 • 3 брзини на дување
 • 8 литри капацитет на резервоарот за вода
5,030.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 40T

0 %s од 5
(0)
 • Лесен и екстремно стабилен вентилатор
 • Боја : бела
 • 3 различни брзини на дување
 • Главата на вентилаторот е прилагодлива
1,130.00 ден 1,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FS 41 TB

0 %s од 5
(0)
 • 4 различни брзини на дување
 • Дијаметар на вртење од 40 cm
 • Висината  до 1.30 m
 • Тивката работа на моторот
1,520.00 ден 1,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор FT 30T

0 %s од 5
(0)
 • Разладува и опушта
 • 3 различни брзини на дување
 • Не зазема многу простор
 • Автоматско вртење во лак од 90°.
1,020.00 ден 1,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Вентилатор TF 60

0 %s од 5
(0)
 • Овозможува ладење и освежување
 • 3 различни брзини
 • 3 различни типа на дување: natural,sleep и normal
 • Висината од 79 cm
1,750.00 ден 1,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 6 резултати