Навлажнувачи ,одвлажнувачи

-12% 2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18860
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
Додади во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17576
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
Шифра: 18860
2,680.00 ден 3,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
Шифра: 17576
1,660.00 ден 1,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
2,680.00 ден 3,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
1,660.00 ден 1,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
2,680.00 ден 3,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
1,660.00 ден 1,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 2 резултати