Мултипрактици

-12% 5,060.00 ден 5,750.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

-12% 6,190.00 ден 7,040.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

-12% 9,230.00 ден 10,490.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

-12% 4,560.00 ден 5,180.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

-12% 6,440.00 ден 7,320.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

-12% 6,770.00 ден 7,690.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

-12% 12,650.00 ден 14,380.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

-12% 13,730.00 ден 15,600.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

-12% 19,880.00 ден 22,590.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

-12% 17,730.00 ден 20,150.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

-12% 4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

-16% 10,999.00 ден 13,150.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 260 Prospero

-12% 11,930.00 ден 13,560.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 262

-12% 25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMC 570 AT 357 Premier Chef

-12% 25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

-12% 27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

-12% 12,999.00 ден 14,850.00 ден

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

5,060.00 ден 5,750.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15917
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
Додади во кошничкаСпореди
6,190.00 ден 7,040.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15918
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
Додади во кошничкаСпореди
9,230.00 ден 10,490.00 ден

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15921
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Прочитај повеќеСпореди
4,560.00 ден 5,180.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16207
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Додади во кошничкаСпореди
6,440.00 ден 7,320.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16208
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Додади во кошничкаСпореди
6,770.00 ден 7,690.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16210
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Додади во кошничкаСпореди
12,650.00 ден 14,380.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16217
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Прочитај повеќеСпореди
13,730.00 ден 15,600.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16218
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

Прочитај повеќеСпореди
19,880.00 ден 22,590.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16219
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Додади во кошничкаСпореди
17,730.00 ден 20,150.00 ден

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16225
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Прочитај повеќеСпореди
4,780.00 ден 5,430.00 ден

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13648
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
10,999.00 ден 13,150.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 260 Prospero

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12529
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
11,930.00 ден 13,560.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KM 262

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15261
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
25,500.00 ден 28,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMC 570 AT 357 Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15271
 • Боја: Силвер
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
25,450.00 ден 28,900.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15280
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
27,300.00 ден 30,990.00 ден

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15278
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
12,999.00 ден 14,850.00 ден

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17989
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
Шифра: 15917
5,060.00 ден 5,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
Шифра: 15918
6,190.00 ден 7,040.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Шифра: 15921
Достапност:

Нема на залиха

9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16207
4,560.00 ден 5,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16208
6,440.00 ден 7,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16210
6,770.00 ден 7,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Шифра: 16217
Достапност:

Нема на залиха

12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

Шифра: 16218
Достапност:

Нема на залиха

13,730.00 ден 15,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Шифра: 16219
19,880.00 ден 22,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Шифра: 16225
Достапност:

Нема на залиха

17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
Шифра: 13648
4,780.00 ден 5,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 260 Prospero

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 12529
Достапност:

Нема на залиха

10,999.00 ден 13,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 262

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15261
11,930.00 ден 13,560.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMC 570 AT 357 Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: Силвер
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15271
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15280
25,450.00 ден 28,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Шифра: 15278
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
Шифра: 17989
12,999.00 ден 14,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
5,060.00 ден 5,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
6,190.00 ден 7,040.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
Достапност:

Нема на залиха

9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
4,560.00 ден 5,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,440.00 ден 7,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,770.00 ден 7,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
Достапност:

Нема на залиха

12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

Достапност:

Нема на залиха

13,730.00 ден 15,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
19,880.00 ден 22,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
Достапност:

Нема на залиха

17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 260 Prospero

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

10,999.00 ден 13,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 262

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
11,930.00 ден 13,560.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMC 570 AT 357 Premier Chef

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: Силвер
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
12,999.00 ден 14,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Пластичен проѕирен сад за сецкање и матење
5,060.00 ден 5,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
6,190.00 ден 7,040.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MCM 64060

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 1200 W
 • Степенско подесување на брзина
 • Капацитет на садот за сечкање: 3,9 l
9,230.00 ден 10,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4405

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
4,560.00 ден 5,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4407

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,440.00 ден 7,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
6,770.00 ден 7,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 4856EU

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на обработка: до 2,7 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
12,650.00 ден 14,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 52120

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела/сива
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 1,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4

 

13,730.00 ден 15,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 54251

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела /сива
 • Моќност на моторот (max): 900 W
 • Капацитет на обработка: до 2 кг тесто
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
19,880.00 ден 22,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Мултипрактик MUM 58420

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена/сива
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 3,9 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 7
17,730.00 ден 20,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик FPP 225

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена
 • Моќност на моторот (max): 750 W
 • 22 Различни функции
 • 2 години гаранција
4,780.00 ден 5,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 260 Prospero

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 600 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
10,999.00 ден 13,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KM 262

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / силвер
 • Моќност на моторот (max): 700 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,3 l
 • 2 години гаранција
11,930.00 ден 13,560.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMC 570 AT 357 Premier Chef

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Силвер
 • Голема сила: 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
25,500.00 ден 28,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 84

0 %s од 5
(0)
 • Боја: шарена(во ленти)
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 5 l
 • 2 години гаранција
25,450.00 ден 28,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KENWOOD Мултипрактик KMX 61 kMIX

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена малина
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,6 l
 • 2 години гаранција
27,300.00 ден 30,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мултипрактик STM 6357GG

0 %s од 5
(0)
 • Боја: пастелно зелена
 • Моќност на моторот (max): 1000 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4,5l
 • Број на брзини за лесно ракување: 8
12,999.00 ден 14,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 17 резултати