Вградни машини за садови

-12% 24,750.00 ден 28,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

-12% 25,390.00 ден 28,860.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 46AS01E

-12% 29,599.00 ден 33,640.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

-16% 26,999.00 ден 32,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

-12% 20,599.00 ден 23,400.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

-16% 22,699.00 ден 26,999.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 25AX00E

-12% 26,699.00 ден 30,350.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

-15% 22,999.00 ден 26,999.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46AX02E

-12% 31,899.00 ден 36,250.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

-12% 27,490.00 ден 31,230.00 ден

BOSCH Машина за садови SPI 25CS03E

-15% 25,160.00 ден 29,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

-12% 24,999.00 ден 28,299.00 ден

BOSCH Машина за садови SPV 25CX02E

-12% 29,490.00 ден 33,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SPV 46MX00E

-12% 19,570.00 ден 22,240.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 2D36

-12% 18,750.00 ден 21,300.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 2T1047

-12% 18,590.00 ден 21,140.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 9P50

-9% 18,890.00 ден 20,779.00 ден

GORENJE Машина за садови GV 51010

-9% 26,490.00 ден 29,139.00 ден

GORENJE Машина за садови GV 64161

-9% 21,290.00 ден 23,420.00 ден

GORENJE Машина за садови GV61215

-12% 14,400.00 ден 16,360.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

24,750.00 ден 28,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17723
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
25,390.00 ден 28,860.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 46AS01E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17732
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
29,599.00 ден 33,640.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17731
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
26,999.00 ден 32,130.00 ден

BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17733
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 14
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 4
Додади во кошничкаСпореди
20,599.00 ден 23,400.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17772
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4
Додади во кошничкаСпореди
22,699.00 ден 26,999.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 25AX00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17773
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
26,699.00 ден 30,350.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17782
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
22,999.00 ден 26,999.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46AX02E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19703
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
31,899.00 ден 36,250.00 ден

BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17784
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
27,490.00 ден 31,230.00 ден

BOSCH Машина за садови SPI 25CS03E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17826
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
25,160.00 ден 29,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17829
 • Енергетска класа: A
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Прочитај повеќеСпореди
24,999.00 ден 28,299.00 ден

BOSCH Машина за садови SPV 25CX02E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17845
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
29,490.00 ден 33,500.00 ден

BOSCH Машина за садови SPV 46MX00E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17850
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
19,570.00 ден 22,240.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 2D36

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12369
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 10
Прочитај повеќеСпореди
18,750.00 ден 21,300.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 2T1047

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12370
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 10
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 6
Прочитај повеќеСпореди
18,590.00 ден 21,140.00 ден

CANDY Машина за садови CDI 9P50

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12372
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 7
Прочитај повеќеСпореди
18,890.00 ден 20,779.00 ден

GORENJE Машина за садови GV 51010

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14009
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
26,490.00 ден 29,139.00 ден

GORENJE Машина за садови GV 64161

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14028
 • Енергетска класа A
 • Број на комплети : 16
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Додади во кошничкаСпореди
21,290.00 ден 23,420.00 ден

GORENJE Машина за садови GV61215

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14022
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 6
Додади во кошничкаСпореди
14,400.00 ден 16,360.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16831
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Шифра: 17723
24,750.00 ден 28,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46AS01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 17732
25,390.00 ден 28,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 17731
29,599.00 ден 33,640.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 14
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 4
Шифра: 17733
26,999.00 ден 32,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4
Шифра: 17772
20,599.00 ден 23,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 25AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Шифра: 17773
22,699.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 17782
26,699.00 ден 30,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX02E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 19703
22,999.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 17784
31,899.00 ден 36,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 25CS03E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Шифра: 17826
27,490.00 ден 31,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Шифра: 17829
Достапност:

Нема на залиха

25,160.00 ден 29,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 25CX02E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Шифра: 17845
24,999.00 ден 28,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 46MX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
Шифра: 17850
29,490.00 ден 33,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2D36

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 10
Шифра: 12369
Достапност:

Нема на залиха

19,570.00 ден 22,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2T1047

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 10
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 6
Шифра: 12370
Достапност:

Нема на залиха

18,750.00 ден 21,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 9P50

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 7
Шифра: 12372
Достапност:

Нема на залиха

18,590.00 ден 21,140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за садови GV 51010

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Шифра: 14009
18,890.00 ден 20,779.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV 64161

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа A
 • Број на комплети : 16
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
Шифра: 14028
26,490.00 ден 29,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV61215

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 6
Шифра: 14022
21,290.00 ден 23,420.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција
Шифра: 16831
14,400.00 ден 16,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
24,750.00 ден 28,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46AS01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
25,390.00 ден 28,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
29,599.00 ден 33,640.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 14
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 4
26,999.00 ден 32,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4
20,599.00 ден 23,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 25AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
22,699.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
26,699.00 ден 30,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX02E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
22,999.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
31,899.00 ден 36,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 25CS03E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
27,490.00 ден 31,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
Достапност:

Нема на залиха

25,160.00 ден 29,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 25CX02E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
24,999.00 ден 28,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 46MX00E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
29,490.00 ден 33,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2D36

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 10
Достапност:

Нема на залиха

19,570.00 ден 22,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2T1047

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 10
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 6
Достапност:

Нема на залиха

18,750.00 ден 21,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 9P50

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 7
Достапност:

Нема на залиха

18,590.00 ден 21,140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за садови GV 51010

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
18,890.00 ден 20,779.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV 64161

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа A
 • Број на комплети : 16
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
26,490.00 ден 29,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV61215

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 6
21,290.00 ден 23,420.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција
14,400.00 ден 16,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
24,750.00 ден 28,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46AS01E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
25,390.00 ден 28,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
29,599.00 ден 33,640.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 14
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 4
26,999.00 ден 32,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 3
 • Број на програми : 4
20,599.00 ден 23,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 25AX00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
22,699.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
26,699.00 ден 30,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46AX02E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
22,999.00 ден 26,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
31,899.00 ден 36,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 25CS03E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А+
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
27,490.00 ден 31,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
25,160.00 ден 29,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 25CX02E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
24,999.00 ден 28,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за садови SPV 46MX00E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 6
29,490.00 ден 33,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2D36

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 13
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 10
19,570.00 ден 22,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 2T1047

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 10
 • Број на температури: 6
 • Број на програми : 6
18,750.00 ден 21,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за садови CDI 9P50

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 7
18,590.00 ден 21,140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за садови GV 51010

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 9
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
18,890.00 ден 20,779.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV 64161

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа A
 • Број на комплети : 16
 • Број на температури: 5
 • Број на програми : 5
26,490.00 ден 29,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за садови GV61215

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 6
21,290.00 ден 23,420.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Број на температури: 4
 • 3 години гаранција
14,400.00 ден 16,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 20 резултати