Контакт грилови и скари

-11% 4,299.00 ден 4,830.00 ден

BOSCH Грил TFB 3302V

-12% 5,499.00 ден 6,240.00 ден

BOSCH Грил TFB 4402V

-9% 2,790.00 ден 3,069.00 ден

GORENJE Тостер KR 1800 DS MIDI

-12% 2,990.00 ден 3,400.00 ден

SENCOR Грил SBG 3050SS

-12% 3,120.00 ден 3,550.00 ден

SENCOR Грил SBG 3052RD

-12% 3,030.00 ден 3,440.00 ден

SENCOR Скара SBG 106 BK

-12% 3,290.00 ден 3,730.00 ден

SENCOR Халогена печка SMH 331

4,299.00 ден 4,830.00 ден

BOSCH Грил TFB 3302V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18273
 • Боја: сребрена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
Додади во кошничкаСпореди
5,499.00 ден 6,240.00 ден

BOSCH Грил TFB 4402V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18274
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
Додади во кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,069.00 ден

GORENJE Тостер KR 1800 DS MIDI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15365
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Температурни нивоа: 4
 • Индикатор за температура
Додади во кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,400.00 ден

SENCOR Грил SBG 3050SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17373
 • Боја: инокс
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи за скара
 • Лесен и пренослив
Додади во кошничкаСпореди
3,120.00 ден 3,550.00 ден

SENCOR Грил SBG 3052RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17374
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи
 • Лесен и пренослив
Додади во кошничкаСпореди
3,030.00 ден 3,440.00 ден

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17372
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење
Додади во кошничкаСпореди
3,290.00 ден 3,730.00 ден

SENCOR Халогена печка SMH 331

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17722
 • Боја: бела / сива
 • Моќност на грејачот: 1400 W
 • Волумен на садот: 12 l 5 l
 • Лесен за чистење
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 3302V

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
Шифра: 18273
4,299.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 4402V

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
Шифра: 18274
5,499.00 ден 6,240.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 DS MIDI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Температурни нивоа: 4
 • Индикатор за температура
Шифра: 15365
2,790.00 ден 3,069.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3050SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи за скара
 • Лесен и пренослив
Шифра: 17373
2,990.00 ден 3,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3052RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи
 • Лесен и пренослив
Шифра: 17374
3,120.00 ден 3,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење
Шифра: 17372
3,030.00 ден 3,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Халогена печка SMH 331

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / сива
 • Моќност на грејачот: 1400 W
 • Волумен на садот: 12 l 5 l
 • Лесен за чистење
Шифра: 17722
3,290.00 ден 3,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 3302V

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
4,299.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 4402V

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
5,499.00 ден 6,240.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 DS MIDI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Температурни нивоа: 4
 • Индикатор за температура
2,790.00 ден 3,069.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3050SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи за скара
 • Лесен и пренослив
2,990.00 ден 3,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3052RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи
 • Лесен и пренослив
3,120.00 ден 3,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење
3,030.00 ден 3,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Халогена печка SMH 331

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / сива
 • Моќност на грејачот: 1400 W
 • Волумен на садот: 12 l 5 l
 • Лесен за чистење
3,290.00 ден 3,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 3302V

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
4,299.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Грил TFB 4402V

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • 3 различни позиции
 • Индикатор за температура
5,499.00 ден 6,240.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Тостер KR 1800 DS MIDI

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Температурни нивоа: 4
 • Индикатор за температура
2,790.00 ден 3,069.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3050SS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи за скара
 • Лесен и пренослив
2,990.00 ден 3,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Грил SBG 3052RD

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Моќност на грејачот: 1.800 W
 • Нелепливи плочи
 • Лесен и пренослив
3,120.00 ден 3,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Скара SBG 106 BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење
3,030.00 ден 3,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Халогена печка SMH 331

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / сива
 • Моќност на грејачот: 1400 W
 • Волумен на садот: 12 l 5 l
 • Лесен за чистење
3,290.00 ден 3,730.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 7 резултати