Аудио подкатегории

Аудио

-12% 760.00 ден 860.00 ден

AEG Будилник MRC 4110

-12% 1,085.00 ден 1,230.00 ден

SENCOR Будилник SDC 4400W

-12% 940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Будилник SRC 135

-12% 1,060.00 ден 1,200.00 ден

SENCOR Будилник SRC 136B

-12% 3,036.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

-12% 3,230.00 ден 3,670.00 ден

SENCOR Радио SPT 207

-12% 3,540.00 ден 4,030.00 ден

SENCOR Радио SPT 232

760.00 ден 860.00 ден

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16117
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
Додади во кошничкаСпореди
1,085.00 ден 1,230.00 ден

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17439
 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
Додади во кошничкаСпореди
940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Будилник SRC 135

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17859
 • Радио будилник
 • Боја: бела/зелена
 • LED дисплеј 1,5cm
 • Два аларми
Додади во кошничкаСпореди
1,060.00 ден 1,200.00 ден

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17860
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
Додади во кошничкаСпореди
3,036.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18048
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
Додади во кошничкаСпореди
3,230.00 ден 3,670.00 ден

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17843
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно
Додади во кошничкаСпореди
3,540.00 ден 4,030.00 ден

SENCOR Радио SPT 232

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17844
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 9 W
 • C DR-CDR/W компатибилно
Додади во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио
Шифра: 16117

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
Шифра: 17439
1,085.00 ден 1,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 135

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: бела/зелена
 • LED дисплеј 1,5cm
 • Два аларми
Шифра: 17859
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
Шифра: 17860
1,060.00 ден 1,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
Шифра: 18048
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно
Шифра: 17843
3,230.00 ден 3,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 232

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 9 W
 • C DR-CDR/W компатибилно
Шифра: 17844
3,540.00 ден 4,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
1,085.00 ден 1,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 135

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: бела/зелена
 • LED дисплеј 1,5cm
 • Два аларми
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
1,060.00 ден 1,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно
3,230.00 ден 3,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 232

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 9 W
 • C DR-CDR/W компатибилно
3,540.00 ден 4,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG Будилник MRC 4110

0 %s од 5
(0)
 • Дигитален часовник
 • Аналогно FM/AM радио
 • Црвен лед екран
 • Будење со аларм или радио

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
 • Радио будилник
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм
1,085.00 ден 1,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 135

0 %s од 5
(0)
 • Радио будилник
 • Боја: бела/зелена
 • LED дисплеј 1,5cm
 • Два аларми
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)
1,060.00 ден 1,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 207

0 %s од 5
(0)
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 10 W
 • CD/CD-RW компатибилно
3,230.00 ден 3,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Радио SPT 232

0 %s од 5
(0)
 • Преносен радио ресивер
 • Дисплеј
 • Јачина : 9 W
 • C DR-CDR/W компатибилно
3,540.00 ден 4,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 7 резултати