Машини за сушење

-12% 31,990.00 ден 36,350.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

-12% 37,999.00 ден 43,180.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

-18% 21,399.00 ден 25,999.00 ден

CANDY Машина за сушење CS H8A2DE-S

-25% 17,200.00 ден 22,899.00 ден

CANDY Машина за сушење GVC D813B-S

-18% 13,990.00 ден 17,100.00 ден

CANDY Машина за сушење SLC D813B-S

-9% 15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Машина за сушење D 622CM

-9% 20,990.00 ден 23,089.00 ден

GORENJE Машина за сушење D 724BL

-9% 22,990.00 ден 25,289.00 ден

GORENJE Машина за сушење D744BJ

-9% 24,990.00 ден 27,489.00 ден

GORENJE Машина за сушење D854BJ

31,990.00 ден 36,350.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19194
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Додади во кошничкаСпореди
37,999.00 ден 43,180.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19195
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Додади во кошничкаСпореди
21,399.00 ден 25,999.00 ден

CANDY Машина за сушење CS H8A2DE-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12616
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 16
 • Одложен старт: 1-24 h
Прочитај повеќеСпореди
17,200.00 ден 22,899.00 ден

CANDY Машина за сушење GVC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14033
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 кг
 • 18 програми
 • XXL врата
Прочитај повеќеСпореди
13,990.00 ден 17,100.00 ден

CANDY Машина за сушење SLC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17668
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 18
 • Одложен старт: 1-24h
Прочитај повеќеСпореди
15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Машина за сушење D 622CM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12665
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет: 1-6 kg
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Додади во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 23,089.00 ден

GORENJE Машина за сушење D 724BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12670
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Додади во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 25,289.00 ден

GORENJE Машина за сушење D744BJ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12671
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 7 кг
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Додади во кошничкаСпореди
24,990.00 ден 27,489.00 ден

GORENJE Машина за сушење D854BJ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12673
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Шифра: 19194
31,990.00 ден 36,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Шифра: 19195
37,999.00 ден 43,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за сушење CS H8A2DE-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 16
 • Одложен старт: 1-24 h
Шифра: 12616
Достапност:

Нема на залиха

21,399.00 ден 25,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење GVC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 кг
 • 18 програми
 • XXL врата
Шифра: 14033
Достапност:

Нема на залиха

17,200.00 ден 22,899.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење SLC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 18
 • Одложен старт: 1-24h
Шифра: 17668
Достапност:

Нема на залиха

13,990.00 ден 17,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење D 622CM

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет: 1-6 kg
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Шифра: 12665
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D 724BL

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Шифра: 12670
20,990.00 ден 23,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D744BJ

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 7 кг
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Шифра: 12671
22,990.00 ден 25,289.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D854BJ

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
Шифра: 12673
24,990.00 ден 27,489.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
31,990.00 ден 36,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
37,999.00 ден 43,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за сушење CS H8A2DE-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 16
 • Одложен старт: 1-24 h
Достапност:

Нема на залиха

21,399.00 ден 25,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење GVC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 кг
 • 18 програми
 • XXL врата
Достапност:

Нема на залиха

17,200.00 ден 22,899.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење SLC D813B-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 18
 • Одложен старт: 1-24h
Достапност:

Нема на залиха

13,990.00 ден 17,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење D 622CM

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет: 1-6 kg
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D 724BL

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
20,990.00 ден 23,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D744BJ

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 7 кг
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
22,990.00 ден 25,289.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D854BJ

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
24,990.00 ден 27,489.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
31,990.00 ден 36,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
37,999.00 ден 43,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за сушење CS H8A2DE-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 16
 • Одложен старт: 1-24 h
21,399.00 ден 25,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење GVC D813B-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 8 кг
 • 18 програми
 • XXL врата
17,200.00 ден 22,899.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за сушење SLC D813B-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 8 кг
 • Програми: 18
 • Одложен старт: 1-24h
13,990.00 ден 17,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за сушење D 622CM

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет: 1-6 kg
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D 724BL

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
20,990.00 ден 23,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D744BJ

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 7 кг
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
22,990.00 ден 25,289.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за сушење D854BJ

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • 15 програми
 • Одложен старт: 30, 60, 90 min
24,990.00 ден 27,489.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 9 резултати