Цедалки за цитруси

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

-12% 1,599.00 ден 1,820.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

-13% 2,999.00 ден 3,450.00 ден

DeLonghi Цедалка за цитруси KS 3000M

-9% 1,050.00 ден 1,155.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ25W

-9% 1,250.00 ден 1,375.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

-9% 2,250.00 ден 2,475.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

-12% 695.00 ден 790.00 ден

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

1,490.00 ден 1,690.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15922
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
Додади во кошничкаСпореди
1,599.00 ден 1,820.00 ден

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15923
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
Додади во кошничкаСпореди
2,999.00 ден 3,450.00 ден

DeLonghi Цедалка за цитруси KS 3000M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15380
 • Моќност на моторот (max): 30 W
 • Волумен на садот за сок : 0,25 L
 • Регулатор на густината на сокот
 • Лесно чистење
Додади во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,155.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ25W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19467
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок: 0,5 l
 • Број на наставки за цедење: 1
Прочитај повеќеСпореди
1,250.00 ден 1,375.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19468
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2
Прочитај повеќеСпореди
2,250.00 ден 2,475.00 ден

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19469
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење
Прочитај повеќеСпореди
695.00 ден 790.00 ден

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17414
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
Шифра: 15922
1,490.00 ден 1,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
Шифра: 15923
1,599.00 ден 1,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DeLonghi Цедалка за цитруси KS 3000M

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Моќност на моторот (max): 30 W
 • Волумен на садот за сок : 0,25 L
 • Регулатор на густината на сокот
 • Лесно чистење
Шифра: 15380
2,999.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ25W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок: 0,5 l
 • Број на наставки за цедење: 1
Шифра: 19467
Достапност:

Нема на залиха

1,050.00 ден 1,155.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2
Шифра: 19468
Достапност:

Нема на залиха

1,250.00 ден 1,375.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење
Шифра: 19469
Достапност:

Нема на залиха

2,250.00 ден 2,475.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење
Шифра: 17414

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
1,490.00 ден 1,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
1,599.00 ден 1,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DeLonghi Цедалка за цитруси KS 3000M

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Моќност на моторот (max): 30 W
 • Волумен на садот за сок : 0,25 L
 • Регулатор на густината на сокот
 • Лесно чистење
2,999.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ25W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок: 0,5 l
 • Број на наставки за цедење: 1
Достапност:

Нема на залиха

1,050.00 ден 1,155.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2
Достапност:

Нема на залиха

1,250.00 ден 1,375.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење
Достапност:

Нема на залиха

2,250.00 ден 2,475.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
1,490.00 ден 1,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Цедалка за цитруси MCP 3500

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / жолта
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок : 0,8 l
 • Едноставно чистење во машина за садови
1,599.00 ден 1,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DeLonghi Цедалка за цитруси KS 3000M

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот (max): 30 W
 • Волумен на садот за сок : 0,25 L
 • Регулатор на густината на сокот
 • Лесно чистење
2,999.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ25W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 25 W
 • Волумен на садот за сок: 0,5 l
 • Број на наставки за цедење: 1
1,050.00 ден 1,155.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ40W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • Волумен на садот за сок: 1 l
 • Број на наставки за цедење: 2
1,250.00 ден 1,375.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Цедалка за цитруси CJ90E

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Не’рѓосувачки челик
 • Лесно чистење
2,250.00 ден 2,475.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Цедалка за цитруси SCJ 1051GR

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / зелена
 • Моќност на моторот (max): 40 W
 • 2 додатока за стискање
 • Отстранливи делови за полесно чистење

Приказ на сите 7 резултати