Аксесоари за перење и сушeње

-9% 1,590.00 ден 1,749.00 ден

HAMA Резервоар за собирање вода H 111341

1,590.00 ден 1,749.00 ден

HAMA Резервоар за собирање вода H 111341

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14296
 • Резервоар за собирање на кондензирана вода од пареата кај вентилациска сушара
 • Материјал : пластика
 • Боја: бела
 • Капацитет : 7 L
Додади во кошничкаСпореди

HAMA Резервоар за собирање вода H 111341

0 %s од 5
(0)
hama
 • Резервоар за собирање на кондензирана вода од пареата кај вентилациска сушара
 • Материјал : пластика
 • Боја: бела
 • Капацитет : 7 L
Шифра: 14296
1,590.00 ден 1,749.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA Резервоар за собирање вода H 111341

0 %s од 5
(0)
hama
 • Резервоар за собирање на кондензирана вода од пареата кај вентилациска сушара
 • Материјал : пластика
 • Боја: бела
 • Капацитет : 7 L
1,590.00 ден 1,749.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA Резервоар за собирање вода H 111341

0 %s од 5
(0)
 • Резервоар за собирање на кондензирана вода од пареата кај вентилациска сушара
 • Материјал : пластика
 • Боја: бела
 • Капацитет : 7 L
1,590.00 ден 1,749.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на еден резултат