Машини за перење и сушење

-12% 59,990.00 ден 68,170.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

-12% 30,630.00 ден 34,800.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GSVW 1488DCH/1-S

-17% 29,299.00 ден 35,290.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

-13% 28,490.00 ден 32,620.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC/1-S

-9% 35,990.00 ден 39,589.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

59,990.00 ден 68,170.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19343
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Прочитај повеќеСпореди
30,630.00 ден 34,800.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GSVW 1488DCH/1-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14002
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 8 кг
 • Капацитет на сушење: 8 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1400 rpm
Прочитај повеќеСпореди
29,299.00 ден 35,290.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Прочитај повеќеСпореди
28,490.00 ден 32,620.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC/1-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14040
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Прочитај повеќеСпореди
35,990.00 ден 39,589.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19073
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Шифра: 19343
Достапност:

Нема на залиха

59,990.00 ден 68,170.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GSVW 1488DCH/1-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 8 кг
 • Капацитет на сушење: 8 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1400 rpm
Шифра: 14002
Достапност:

Нема на залиха

30,630.00 ден 34,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC/1-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Шифра: 14040
Достапност:

Нема на залиха

28,490.00 ден 32,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Шифра: 19073
35,990.00 ден 39,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Достапност:

Нема на залиха

59,990.00 ден 68,170.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GSVW 1488DCH/1-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 8 кг
 • Капацитет на сушење: 8 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1400 rpm
Достапност:

Нема на залиха

30,630.00 ден 34,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Достапност:

Нема на залиха

29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC/1-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
Достапност:

Нема на залиха

28,490.00 ден 32,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
35,990.00 ден 39,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
59,990.00 ден 68,170.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GSVW 1488DCH/1-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 8 кг
 • Капацитет на сушење: 8 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1400 rpm
30,630.00 ден 34,800.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC/1-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
28,490.00 ден 32,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
35,990.00 ден 39,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 5 резултати