Други мали апарати подкатегории

Други мали апарати

-12% 1,670.00 ден 1,899.00 ден

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

-12% 1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

-12% 1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Пица пан PP 1291CB

-12% 1,299.00 ден 1,475.00 ден

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

-9% 4,390.00 ден 4,830.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

-9%
Супер цена!
1,390.00 ден 1,530.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

-9% 1,990.00 ден 2,189.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

-9% 17,990.00 ден 19,790.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

-9% 1,690.00 ден 1,860.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

-9% 2,790.00 ден 3,070.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

-9% 5,390.00 ден 5,930.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

-9% 3,290.00 ден 3,620.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

-12% 700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

1,670.00 ден 1,899.00 ден

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12533
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
Додади во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13668
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Прочитај повеќеСпореди
1,799.00 ден 2,050.00 ден

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16819
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
Додади во кошничкаСпореди
1,299.00 ден 1,475.00 ден

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16738
 • Апарат за правење пуканки
 • Отвор за полнење
 • Боја бела
 • Сила 1200 W
Додади во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 4,830.00 ден

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19444
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!
1,390.00 ден 1,530.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18173
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
Додади во кошничкаСпореди
1,990.00 ден 2,189.00 ден

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18175
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Додади во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 19,790.00 ден

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19470
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Додади во кошничкаСпореди
1,690.00 ден 1,860.00 ден

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12250
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Додади во кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,070.00 ден

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14349
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Додади во кошничкаСпореди
5,390.00 ден 5,930.00 ден

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12009
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Додади во кошничкаСпореди
3,290.00 ден 3,620.00 ден

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17892
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Додади во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12536
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Додади во кошничкаСпореди
700.00 ден 799.00 ден

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12537
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Додади во кошничкаСпореди

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
Шифра: 12533
1,670.00 ден 1,899.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Шифра: 13668
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
Шифра: 16819
1,799.00 ден 2,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Апарат за правење пуканки
 • Отвор за полнење
 • Боја бела
 • Сила 1200 W
Шифра: 16738
1,299.00 ден 1,475.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
Шифра: 19444
4,390.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
Шифра: 18173
1,390.00 ден 1,530.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
Шифра: 18175
1,990.00 ден 2,189.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
Шифра: 19470
17,990.00 ден 19,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Шифра: 12250
1,690.00 ден 1,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
Шифра: 14349
2,790.00 ден 3,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
Шифра: 12009
5,390.00 ден 5,930.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
Шифра: 17892
3,290.00 ден 3,620.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12536

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење
Шифра: 12537

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
1,670.00 ден 1,899.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
1,799.00 ден 2,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Апарат за правење пуканки
 • Отвор за полнење
 • Боја бела
 • Сила 1200 W
1,299.00 ден 1,475.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
4,390.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
1,390.00 ден 1,530.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,189.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
17,990.00 ден 19,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 5,930.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,620.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење

BOMANN Апарат за палачинки CM 2221 CB

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива надворешност
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Сила : 900 W
1,670.00 ден 1,899.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOMANN Заварувач на фолија FS 1014

0 %s од 5
(0)
 • Електронски апарат за запечатување на кеси
 • Јака пумпа за екстракција
 • Сила :100 W
 • Прозорче за надгледување на кертриџот со кесите
1,799.00 ден 2,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Пица пан PP 1291CB

0 %s од 5
(0)
 • Пица пан со дијаметар 38 см
 • Стаклен капак
 • Нелеплива надворешност
 • Сила: 1400 W
1,799.00 ден 2,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за пуканки PM 3635

0 %s од 5
(0)
 • Апарат за правење пуканки
 • Отвор за полнење
 • Боја бела
 • Сила 1200 W
1,299.00 ден 1,475.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE 5 во 1 Aqua Station K10BY

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 1 l
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Боја: Бела
 • Ротација 360°
4,390.00 ден 4,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!

GORENJE Апарат за турско кафе TCM 300 W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Куќиште: Пластика метал
 • Лесно чистење
1,390.00 ден 1,530.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за турско кафе TCM800E

0 %s од 5
(0)
 • Големина на садот: 0,3 l
 • Лесно чистење
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Куќиште: Пластика метал
1,990.00 ден 2,189.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за цедење масло OP650W

0 %s од 5
(0)
 • Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи
 • Моќност: 650 W
 • Ефикасност (max): 50 %
 • Време на работа (max): 30 мин
17,990.00 ден 19,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Грејач за храна и шишиња BW330BY

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 330 W
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
1,690.00 ден 1,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Ладна пареа H17BY

0 %s од 5
(0)
 • Подобрена влажност во просторијата
 • Подобрен квалитет на воздухот
 • Капацитет на резервоарот: 1,7 l
 • Приклучна моќ: 30 W
2,790.00 ден 3,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Мултифункционален робот BFM900BY

0 %s од 5
(0)
 • Едноставна подготовка на бебешка храна
 • Механичко управување
 • Додаток за готвење на пареа
 • Приклучна моќ: 900 W
5,390.00 ден 5,930.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Стерилизатор ST550BY

0 %s од 5
(0)
 • Нелизгачка основа
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 600 W
 • Гумени ногарки за стабилност
3,290.00 ден 3,620.00 ден Додади во кошничкаСпореди

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: крем
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење

VIVAX Апарат за турско кафе CM-1000R

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Големина на садот: 0,4 l
 • Приклучна моќ: 1000 W
 • Лесно чистење

Приказ на сите 14 резултати