Диспензери за вода

-12% 7,269.00 ден 8,260.00 ден

UNION Диспанзер за вода HD 1233 With Fridge

-12% 7,269.00 ден 8,260.00 ден

UNION Диспанзер за вода HD 1316 Silver

7,269.00 ден 8,260.00 ден

UNION Диспанзер за вода HD 1233 With Fridge

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14505
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%

 

Додади во кошничкаСпореди
7,269.00 ден 8,260.00 ден

UNION Диспанзер за вода HD 1316 Silver

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14506
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%
Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1233 With Fridge

0 %s од 5
(0)
Hamachi
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%

 

Шифра: 14505
7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1316 Silver

0 %s од 5
(0)
Hamachi
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%
Шифра: 14506
7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1233 With Fridge

0 %s од 5
(0)
Hamachi
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%

 

7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1316 Silver

0 %s од 5
(0)
Hamachi
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%
7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1233 With Fridge

0 %s од 5
(0)
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%

 

7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

UNION Диспанзер за вода HD 1316 Silver

0 %s од 5
(0)
 • Волтажа: 220V-50Hz
 • Номинално внесување на топла вода: 550W
 • Номинално внесување на ладна вода: 120W
 • Релативна влажност: < 90%
7,269.00 ден 8,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 2 резултати