Замрзнувачи со фиоки

-9% 24,790.00 ден 27,270.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AW

-9% 25,990.00 ден 28,600.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AX

-9% 18,990.00 ден 20,890.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

-9% 27,990.00 ден 30,789.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

-9% 29,990.00 ден 32,990.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

-12% 13,870.00 ден 15,750.00 ден

KONCAR Замрзнувач LA 54 245.BF

24,790.00 ден 27,270.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13469
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
25,990.00 ден 28,600.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13470
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 20,890.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13472
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 30,789.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19460
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 32,990.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13622
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
13,870.00 ден 15,750.00 ден

KONCAR Замрзнувач LA 54 245.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15545
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13469
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13470
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13472
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 19460
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13622
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LA 54 245.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 15545
Достапност:

Нема на залиха

13,870.00 ден 15,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LA 54 245.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

13,870.00 ден 15,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач LA 54 245.BF

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • 3 години гаранција
13,870.00 ден 15,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Приказ на сите 6 резултати